2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Cnm gerçekten eskiler biliyor evet üşüyorsun terliyor Sun sütun geldikçe ben baya terlemistim kaçta ne atlet değiştirmiştir atlet olmayınca da usuyorsun.nisan ayı ne sıcak.ne.soguk biliyorsun

Canım geçmiş olsun. Dikkat et sana da bulaşmasın meyve ye su iç bol bol, bağışıklığını güçlendir.
Gunaydin canim. Tosun ne yapiyor benimki masallah iyi hareketlendi. Dun baya korkuttu ama simdi. Video bile cektim
İyiyiz şükür bizde canım, oyy maşallah dün dinlendi demekki enerji depoladı
Günaydın kızlar doğumhanedeyim şuan

Aman korkmayın nst ye girdim sırt üstü yatamıyorum boğulucam şuan
Kuzu başta yazacağın şeyi en sona yazmışsın korkutma bizi

Canim bilgilendirmen icin cok tsk ederim. Aradim simdi hemen konustum sekreteriyle. Ameliyata fakultede girmiyormus asistanlarina birakiyormus Dogum, sezeryan vs ameliyatlarini ozelde yapiyormus bu yuzden biraz kotu oldu. Benim kalp vs problemim de oldugu icin tip fakultesinde doguma girmem gerekiyor. Esime soyleyecegim olmadi muayene icin gideriz. Saol canim yardimin icin ❤ İnsallah hersey dedigin gibi guzel olur Rabbimden baska kimsemiz yok

Prensesim sonuna kadar haklisin bunlari dusundukce kiziyorum kendime Allahim kimseyi sevdiklerinin ve ozellikle evladinin acisiyla sinamasin. Amin insallah canim en kotu gunumuz boyle olsun

Bebeğin kilo alması çok da bizim elimizde değil aslında biraz da bünye meselesi ve genler etkili, o yüzden kendinizi suçlamayın , bebek gelişim kitapları alıp okuyabilirsiniz böylelikşe bebeğiniz için daha bilinçli bir anne olmak ikinize de iyi gelecektir

BellaCiao saclarina ne yaptircan ombremi yine ,bende golge yaptirayim diyorum nisan basi gibi

Yok ya ombreyi kapatırcam bu sefer. Kahverengi fındık kabuğu kestane tarzı bir renk düşünüyorum bu sefer bakalım :) gölge güzel olur ama bakımı var işte uğraşmak istemiyorum

Teşekkür ederim canım bilgilerin için

Güzel haberlerle gel canım

Ay ben akşam 21:30 da gidiyorum uyumaya Kızımla uyku saatimiz geliyor. Eşim bile kızımın zoruyla erken uyumaya alıştığı için 22-22:30 da yatıyo

Güzel hayırlı haberlerle gel canım

Baya erkencisin sen ya . Ben o saate anca oturup çay may kek börek yiyorum

Gunaydin canim. Tosun ne yapiyor benimki masallah iyi hareketlendi. Dun baya korkuttu ama simdi. Video bile cektim

Maşallah kuzu seni boşuna endişelendirdi dün sıpa

Günaydın kızlar doğumhanedeyim şuan

Aman korkmayın nst ye girdim sırt üstü yatamıyorum boğulucam şuan

Günaydın canım inşallah güzel çıkar sonuçlar

Olumsuz düşünmeyin benimde kendi sağlığım bozuk maalesef bebeğiminde gelişimi yavaşladı genetikten dolayı doğduğunda bizi ne bekliyor hiç bilmiyorum ama allah bilir en iyisini inş herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini allahım dermansız dert vermesin

Böyle düsünmeyin. Bir tek gün o test çubuğunda iki çizgiyi görebilmek için yıllarca bekleyen umut eden insanlar var. Hiç hamile kalamamış insanlar var. Kendini eksik hissettiğini bu sebeple boşanmak zorunda kalanlar var. Allah her şeyin hayırlısını versin. Bebegin zayıf olması ve karnın küçük olması sağlıklı olmasına engel diilki. RAhatsızlıklariniz devam ediyor hep de takip ediyorum sizi. Siz icinizi ferah tutun. Bebis size oyle tutunmuski belki baskasi olsa coktan baska seyler olmustu bu zamana kadar. Ama bu zamana kadar gelebildik ve hala da gidiyoruz buna da şükür. Inş sagliklica bebisiniz alırsınız kucağınıza. Demissiniz ya her gün teftiş ediyorum kendimi. Inanın herkes bu grupta bence aynısını yapıyor. Bilemeyiz. Her sey yolunda derler ve bebek bianda geledebilir. Sagliklica gelsin. Tek duan bu artık.

Selam kizlar,
Bugun niyeyse bende de bir kasvet var. Gece boyunca cok hapsirdim. Tikandim. Sanirim saglikli uyuyamadim iyi bir enerjiyle de uyanamadim.

Mini_mini canim kendine haksizlik etme.. artik uzulme nolur. Elinden geleni yapiyorsun. Guzel dusun. Kiloya da nolur takilma. 1.5 la dogar sapasaglm cikar 3 le dogar binbir cesit sorunu olur.. bilemeyiz. Hayirlisi icin dua etmek lazim. Bak dedigin gibi bugun cuma. Umarim her sey guzel olacak. Dua et bol bol. Rabbim korktuklarinla sinamasin kimseyi. Bir cok kisinin problemli bir sureci ongoruluyor. Ama kotuye odaklanmamak lazim. Bir de asla umidi yitirmemek lazim.

atanamayanogretmen canim naptin? Var mi bir gelisme?

BellaCiao canim abinin aldigi seyler de cok guzeldi. Gece gordum de yazamadim :) bugun ben de kendi camasirlarimizi attim. Bi yandan da minnosun battaniyesini bitirmeye calisiyorum son iki motifim kaldi. Bitirip birlestirsem hayirlisiylaa

H Heart of Gold canim magnetlerin falan cok minnos.. bayildim..

Anladım canım, memnun kalirsin inşallah sen de çikolata için de, ne olacağımız belli değil, hazır bulunsun istedim, bebekler eelsn gelmek isterse diye
Kuzum ben daha kıyafetleri bile yıkayıp yerleştirmedim Görümcem gardrobunu çıkartıyor elinden. Onu alıcam bizim eve bekliyorum kocam kişisi getirsin de koysun diye
Normalde çok garanticiyimdir bende. Erkenden herşeyi hazırlar bekletirim. Çikolatalarıda nisan başında siparişini veririm artık

Herkese Merhaba ☀.
Bugün neler yapacaksınız kızlar ?
Ben bugün kalan cicileri yıkayıp hastane çantamızı hepten kapatacağım, bitince fotosunu atarım ❤❤
Ben sadece yatacağım canım sana kolay gelsin biz valizi 2 hafta önce kapatıp arabanın bagajına indirdik acil durumda panik yapmayalım diye

Atamayanogretmeni merak ettim yazmadida

Kızlar tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın
Hastanede de telefon pek iyi çekmiyor

Bugün benim şanssızlığım galiba
Hastane o kadar kalabalık ki her şeye çok hızlı baktılar
Allah kimseyi düşürmesin bu devlet hastanelerine

Kadın Doğumda benim doktorum ameliyatta olduğu için başka bir doktor baktı
Bu nst ye göre Doğum sancısı var diyemeyiz dedi
Ama yeni nst çekmediler
Hızlıca ultrasndan baktı
Ben 35 haftalığım ama hemşireye söylediği bütün değerler 34 33 32 haftaydı
Bebek küçük mü kalmış dedim yoo iyi dedi
Bulantımı kusmamı falan söyledim hiç yorum yapmadı

Ürolojide de tahlil verdim
Sonuçları aldıktan sonra muayene olcm

Darisi basima :) fazlasiyla agirdan aliyorum bu isi. Normalde ben de cok garanticiyimdir. Ama sanki hazirladigim an hemen doguma gidecekmisim gibi geliyor hazirlamiyorum hurclara koydum ama valizi silip yerlestiricem hala tik yok :) bir kac eksik de var almam gereken ama baklim..
Alinti eklemeyi unutmusum Alexander Mcqueen

Uff dogru duzgun bilgi vermiyorlar birde tam ilgilenmiyorlar.o zaman dogum sancin yok birde rahim boyun vs iyiyse bi tehlike gormemistir.sen urolojiye sor canim kusmani o sebep olmus olabilir.olcumlerede takilma her ultrasonda farkli cikiyor

Selam kızlar

Bugün kontrolum vardı ardından da nstye girdim. Şükür bebekle ilgili her şey yolunda ama plesantam biraz aşağıya inmiş geçen hafta da söylemişti ama önemsememiştim gerçi doktor da önemli bir şey değil dedi şimdi onu düşünme sen 38. Haftamızda karar veririz dedi yürümeye squata devam dedi nst de güzel çıktı.

Hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun şuan elimden tevekkül etmekten başka bir şey gelmiyor Sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah içimde hiç kötü bir his yok

Kizlar nişan denilen sey birden mi geliyor parca parca mi.biraz once sarimsi bir akintim oldu cok degildi ama sildikce geldi.ay korktum biran
Canım benim nişanım mukuslu açık pembe kan dokulu bir yapıydı. teık seferde geliyor. doğum kanalını kapayan tıkaç zaten nişan. o kanal açılıyo nişan geldiğinde.

Herkese Merhaba ☀.
Bugün neler yapacaksınız kızlar ?
Ben bugün kalan cicileri yıkayıp hastane çantamızı hepten kapatacağım, bitince fotosunu atarım ❤❤

Kuzum bende bugun kayınvalidemden ilave kabin boy valiz aldım benimkileri de ona yerleştireceğim diğerine sığmadı çünkü onun dışında duş alıp yatmayı düşünüyorum

Canım keşke nstyi göstermeseydin kusuyorum şişlik var şüpheleniyorum deseydin aceleye getirince çok kötü oluyor yani burada çok önemsiyorlar canım hatta ben 16. Haftamda düşmüştüm pimpirikliyimdir hemen acile gitmiştim araştırma hastanesine kayıt açana kadar beni doğumhaneye aldılar oradaki doktor hem ultrasondan baktı uzun uzun hem alttan baktı kanama vs var mı diye çok hassaslardı allah iyilerle karşılaştırsın
Kizlar nişan denilen sey birden mi geliyor parca parca mi.biraz once sarimsi bir akintim oldu cok degildi ama sildikce geldi.ay korktum biran
Canım benim bildiğim kanlı ya da pembeli oluyor sarı değil o muhtemelen akıntıdır bazen benimde sarımsı geliyor bi de enfeksiyon var bende bir de bayaa topun geliyormuş nişan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…