- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Cnm gerçekten eskiler biliyor evet üşüyorsun terliyor Sun sütun geldikçe ben baya terlemistim kaçta ne atlet değiştirmiştir atlet olmayınca da usuyorsun.nisan ayı ne sıcak.ne.soguk biliyorsunO terleme sezeryan sonrası da oluyo
sanki,hatta kayınvalidem eski kadın tabi o terlemeyi iyi karşılıyodu artık ne gibi bi faydası varsa bilemiyorum tabi, bide bana hep şey derdi süt geldiği zaman sen ateşlenecen, sıtmalanacan, koltuklarının altıma kadar şişecek göğüslerin derdi ama bende hiç biri olmadı çok sütüm olmadığı için sanırım, ikincide anlattıkları biraz olmuştu ama yine çok değil
Canım geçmiş olsun. Dikkat et sana da bulaşmasın meyve ye su iç bol bol, bağışıklığını güçlendir.Günaydın kızlar gece kızım çok hastalandı sabaha kadar gözünüzü kirpmadik hastaneye de tek başıma gitmeye gözüm korktu sabahı bekledik sabah gittik boğaz enfeksiyonu olmuş ateşi çok fazlaydı bide kusmamiz vardı gitmişler bende tekrar idrar verdim sanırım bulantilarimin sebebi idrar yolu enfeksiyonu bulantısı olanlar sizde baktirin bence son zamanlarda en sık görülen şeymiş enfeksiyon kızlar tek doz munorol yazdı akşam icicem bakalım bide bol su dedi ama sudan midem bulaniyor....
Canım atanamayanogretmen hayırlı haberlerle gel stres yapma lütfen.....
İyiyiz şükür bizde canım, oyy maşallah dün dinlendi demekki enerji depoladıGunaydin canim. Tosun ne yapiyor benimki masallah iyi hareketlendi. Dun baya korkuttu ama simdi. Video bile cektim
Kuzu başta yazacağın şeyi en sona yazmışsın korkutma biziGünaydın kızlar doğumhanedeyim şuan
Aman korkmayın nst ye girdimsırt üstü yatamıyorum boğulucam şuan
Canım bazen içini dökmek iyi geliyor insana, bastırdığınız duygular daha çok zarar veriyor... Ama lütfen olumlu düşün, şuan 700 gram doğan bebek yaşıyor, senin bebegin 1500 u geçkin, ankaradasin, hastaneler imkanlar çok iyi, bak lütfen olumlu düşün, sana bir doktor ismi versem belki görüşmek istersin. Riskli gebelik uzmanı, Prof. Murat Sönmezer. Ankara universitesinde. Aynı zamanda özel kliniği var. Belki bir yol gösterir içini rahatlatır. Çünkü doktorun kötü seylerden pek bahsetmediği, hastayı yormadigi, ve çok.profesyonel olduğunu duymuştum. Benim kadın dogumcumun da eşi, ayrıntılı için gitmistim. Gerçekten iyi bir doktor
Canım içini ferah tut sen. Herkesin sınavı imtihanı çok farklı. Rabbim beterinden korusun bu derdini aratmasın yeter ki.. Evladın olduktan sonra ona bir şey olacak diye öyle çok korkuyorsun ki. Evlatlarıyla sınanan nice insanlar var. Sen gözünün içine bakarken, üstüne titrerken, Çocuğum koşsun, yürüsünde düştüğünde tek kanayan eli-dizi olsun yeter ki diyen nice anneler babalar var.
Kendini de bebişini de üzme.
Bebeğin kilo alması çok da bizim elimizde değil aslında biraz da bünye meselesi ve genler etkili, o yüzden kendinizi suçlamayın , bebek gelişim kitapları alıp okuyabilirsiniz böylelikşe bebeğiniz için daha bilinçli bir anne olmak ikinize de iyi gelecektirAnkara da hava kapali yagmurlu, zaten icim daraliyor birde boyle olunca bir mutsuzluk var bugun ustumdeBelkide 7-8 aydir sadece hastane icin disari ciktigimdan bunaldim evde tek yaptigim aktivite cam kenarindaki berjere oturup disariyi seyretmek. Simdi bunun ustune birde bebegin gelisimi ve previa ameliyati da eklenince icim bunaliyor Buse diye bir kiz vardi instgda. O da dogum yapmis normal dogumla masallah 3 kusur kilo dogurmus. Bazen diyorum 1 kg lik bebegi bile tasiyamiyorum, icimde buyutemedim onu ben kotu bir anneyim, kizim benim gibi bir anneye sahip diye kizima cok uzuluyorum. O da isterdi normal dogumla tombul dogmayi ama olmadi basaramadim Hamile olmayi bile basaramadim ki ne karnim buyudu adam gibi nede o buyudu. Esime de cok uzuluyorum hergun yaglar ballar alip geliyor sevine sevine kizimla esim yesin diye. Yiyorum ama hala ayni hersey. Artik yesem bile birsey degismiyor diye yemek bile istemiyorum. Sabah yine erkenden kalktim wc ye gittim kan varmi diye. Her sabah ayni rutin kan var mi yokmu teftisi. Bugun cok mutsuzum kizlar ya Allah hayir getirsin ama icimde bir sikinti var. Hava da kapkaranlik. Dun biraz kuran okuyum dedim. Youtube' dan actim kizimda dinlesin dedim ama sagolsun yukleyen sahis kuran'in arasina her bes on dk da bir sacma sapan reklam koymus surekli bolundu okumam. Bugun Cuma bol bol dua edelim birbirimize. Kulun kula ettigi dua kabul olurmus derler. İnsallah hepimiz sag salim bebeklerimizi kucagimiza alip burdan mutlu haberler veririz. Oyle iste bugun depresif ben Allahim basks dert vermesin bugunumuze hamd olsun. Cok mutsuzluk yazdim diye kizmayin bana napiim hormonlar da boyle.olunca
Kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama tek tek cevap veremedim.
Hepinize çok çooook teşekkür ederim; Allah hepinize yardım etsin, kolaylık versin..
Kendime geldiğimde; Doğum hikayemi paylaşacağım zaten.
Size aklıma gelen tavsiyeleri vereyim. Lütfen korkmayın ve yormayın kendinizi; heran doğuma gidecek gibi dinlenmiş biçimde olun.. Yatın dinlenin, iş filan yapmayın. Ben çok yorgun girdim doğuma; ani olunca.
Dağıldım bildiğiniz; buna da şükür..
Gaz,ishal,kabızlık sorununuz varsa; halletmeye çalışın..
Şu 3 günde toplam uykum 4-5 saat anca. Hem ağrılar hem bebek..
O yüzden uykunuzu alın şimdiden ve bol su için..
Meme ucunda kuruma varsa; krem sürmeye başlayın..
Günaydın Kızlar
Biz yola çıktık hastaneye gidiyoruz
Her ihtimali düşünerek hazırlıklı çıktık evden
Sanki gerçekten Doğuma gidiyorum gibi çok heyecanlıydı çantalarla evden çıkmak
Ev ilçede hastane de ilde olunca mecbur her şeyi düşünerek baya eşya aldım yanıma
Güzel haberler aldığımız bir gün olur inşallah
Hepinizden allah razı olsun ♥
Ay ben akşam 21:30 da gidiyorum uyumayaKızımla uyku saatimiz geliyor. Eşim bile kızımın zoruyla erken uyumaya alıştığı için 22-22:30 da yatıyo
Güzel hayırlı haberlerle gel canım
Gunaydin canim. Tosun ne yapiyor benimki masallah iyi hareketlendi. Dun baya korkuttu ama simdi. Video bile cektim
Günaydın kızlar doğumhanedeyim şuan
Aman korkmayın nst ye girdimsırt üstü yatamıyorum boğulucam şuan
Olumsuz düşünmeyin benimde kendi sağlığım bozuk maalesef bebeğiminde gelişimi yavaşladı genetikten dolayı doğduğunda bizi ne bekliyor hiç bilmiyorum ama allah bilir en iyisini inş herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini allahım dermansız dert vermesinCanim bilgilendirmen icin cok tsk ederim. Aradim simdi hemen konustum sekreteriyle. Ameliyata fakultede girmiyormus asistanlarina birakiyormusDogum, sezeryan vs ameliyatlarini ozelde yapiyormus bu yuzden biraz kotu oldu. Benim kalp vs problemim de oldugu icin tip fakultesinde doguma girmem gerekiyor. Esime soyleyecegim olmadi muayene icin gideriz. Saol canim yardimin icin ❤ İnsallah hersey dedigin gibi guzel olur Rabbimden baska kimsemiz yok
Böyle düsünmeyin. Bir tek gün o test çubuğunda iki çizgiyi görebilmek için yıllarca bekleyen umut eden insanlar var. Hiç hamile kalamamış insanlar var. Kendini eksik hissettiğini bu sebeple boşanmak zorunda kalanlar var. Allah her şeyin hayırlısını versin. Bebegin zayıf olması ve karnın küçük olması sağlıklı olmasına engel diilki. RAhatsızlıklariniz devam ediyor hep de takip ediyorum sizi. Siz icinizi ferah tutun. Bebis size oyle tutunmuski belki baskasi olsa coktan baska seyler olmustu bu zamana kadar. Ama bu zamana kadar gelebildik ve hala da gidiyoruz buna da şükür. Inş sagliklica bebisiniz alırsınız kucağınıza. Demissiniz ya her gün teftiş ediyorum kendimi. Inanın herkes bu grupta bence aynısını yapıyor. Bilemeyiz. Her sey yolunda derler ve bebek bianda geledebilir. Sagliklica gelsin. Tek duan bu artık.Ankara da hava kapali yagmurlu, zaten icim daraliyor birde boyle olunca bir mutsuzluk var bugun ustumdeBelkide 7-8 aydir sadece hastane icin disari ciktigimdan bunaldim evde tek yaptigim aktivite cam kenarindaki berjere oturup disariyi seyretmek. Simdi bunun ustune birde bebegin gelisimi ve previa ameliyati da eklenince icim bunaliyor Buse diye bir kiz vardi instgda. O da dogum yapmis normal dogumla masallah 3 kusur kilo dogurmus. Bazen diyorum 1 kg lik bebegi bile tasiyamiyorum, icimde buyutemedim onu ben kotu bir anneyim, kizim benim gibi bir anneye sahip diye kizima cok uzuluyorum. O da isterdi normal dogumla tombul dogmayi ama olmadi basaramadim Hamile olmayi bile basaramadim ki ne karnim buyudu adam gibi nede o buyudu. Esime de cok uzuluyorum hergun yaglar ballar alip geliyor sevine sevine kizimla esim yesin diye. Yiyorum ama hala ayni hersey. Artik yesem bile birsey degismiyor diye yemek bile istemiyorum. Sabah yine erkenden kalktim wc ye gittim kan varmi diye. Her sabah ayni rutin kan var mi yokmu teftisi. Bugun cok mutsuzum kizlar ya Allah hayir getirsin ama icimde bir sikinti var. Hava da kapkaranlik. Dun biraz kuran okuyum dedim. Youtube' dan actim kizimda dinlesin dedim ama sagolsun yukleyen sahis kuran'in arasina her bes on dk da bir sacma sapan reklam koymus surekli bolundu okumam. Bugun Cuma bol bol dua edelim birbirimize. Kulun kula ettigi dua kabul olurmus derler. İnsallah hepimiz sag salim bebeklerimizi kucagimiza alip burdan mutlu haberler veririz. Oyle iste bugun depresif ben Allahim basks dert vermesin bugunumuze hamd olsun. Cok mutsuzluk yazdim diye kizmayin bana napiim hormonlar da boyle.olunca
Kuzum ben daha kıyafetleri bile yıkayıp yerleştirmedimAnladım canım, memnun kalirsin inşallah sen deçikolata için de, ne olacağımız belli değil, hazır bulunsun istedim, bebekler eelsn gelmek isterse diye
Ben sadece yatacağım canımHerkese Merhaba ☀.
Bugün neler yapacaksınız kızlar ?
Ben bugün kalan cicileri yıkayıp hastane çantamızı hepten kapatacağım, bitince fotosunu atarım❤❤
Atamayanogretmeni merak ettim yazmadida
Uff dogru duzgun bilgi vermiyorlar birde tam ilgilenmiyorlar.o zaman dogum sancin yok birde rahim boyun vs iyiyse bi tehlike gormemistir.sen urolojiye sor canim kusmani o sebep olmus olabilir.olcumlerede takilma her ultrasonda farkli cikiyorKızlar tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın
Hastanede de telefon pek iyi çekmiyor
Bugün benim şanssızlığım galiba
Hastane o kadar kalabalık ki her şeye çok hızlı baktılar
Allah kimseyi düşürmesin bu devlet hastanelerine
Kadın Doğumda benim doktorum ameliyatta olduğu için başka bir doktor baktı
Bu nst ye göre Doğum sancısı var diyemeyiz dedi
Ama yeni nst çekmediler
Hızlıca ultrasndan baktı
Ben 35 haftalığım ama hemşireye söylediği bütün değerler 34 33 32 haftaydı
Bebek küçük mü kalmış dedim yoo iyi dedi
Bulantımı kusmamı falan söyledim hiç yorum yapmadı
Ürolojide de tahlil verdim
Sonuçları aldıktan sonra muayene olcm
Canım benim nişanım mukuslu açık pembe kan dokulu bir yapıydı. teık seferde geliyor. doğum kanalını kapayan tıkaç zaten nişan. o kanal açılıyo nişan geldiğinde.Kizlar nişan denilen sey birden mi geliyor parca parca mi.biraz once sarimsi bir akintim oldu cok degildi ama sildikce geldi.ay korktum biran
Herkese Merhaba ☀.
Bugün neler yapacaksınız kızlar ?
Ben bugün kalan cicileri yıkayıp hastane çantamızı hepten kapatacağım, bitince fotosunu atarım❤❤
Kızlar tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın
Hastanede de telefon pek iyi çekmiyor
Bugün benim şanssızlığım galiba
Hastane o kadar kalabalık ki her şeye çok hızlı baktılar
Allah kimseyi düşürmesin bu devlet hastanelerine
Kadın Doğumda benim doktorum ameliyatta olduğu için başka bir doktor baktı
Bu nst ye göre Doğum sancısı var diyemeyiz dedi
Ama yeni nst çekmediler
Hızlıca ultrasndan baktı
Ben 35 haftalığım ama hemşireye söylediği bütün değerler 34 33 32 haftaydı
Bebek küçük mü kalmış dedim yoo iyi dedi
Bulantımı kusmamı falan söyledim hiç yorum yapmadı
Ürolojide de tahlil verdim
Sonuçları aldıktan sonra muayene olcm
Canım benim bildiğim kanlı ya da pembeli oluyor sarı değil o muhtemelen akıntıdır bazen benimde sarımsı geliyor bi de enfeksiyon var bende bir de bayaa topun geliyormuş nişanKizlar nişan denilen sey birden mi geliyor parca parca mi.biraz once sarimsi bir akintim oldu cok degildi ama sildikce geldi.ay korktum biran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?