- 15 Ağustos 2018
- 1.656
- 4.895
- 63
Canim artik zaman az kaldigi icin yolculuklari doktorlara danismakta fayda var.Kızlar eşim işte biraz bunaldı bu sene, bir de hergün sabah beni okula götürüp işe gidiyor öğlen geri getirip kendi tekrar işe dönüyordu. Ev ile işyerlerimiz de farklı yakada. Gece de 11 gibi eve dönüyordu. Anlayacagınız bizi sırtında taşıdı tüm okul dönemi :) şuan biraz depresyonda görüyorum onu. İstedim ki değişiklik olsun yıllık izin alsın Bursaya gidelim 2 gün. Öğretmenevinde kalırız... ama istanbuldan bursaya gidiş bana zor olur mu sizce? Yani bilemiyorum cok hareketli bi gebelik gecirmedim. Tüp bebekle kaldım diye hep korudum kolladım şimdi gözüm korkmuyor değil
Kızlar eşim işte biraz bunaldı bu sene, bir de hergün sabah beni okula götürüp işe gidiyor öğlen geri getirip kendi tekrar işe dönüyordu. Ev ile işyerlerimiz de farklı yakada. Gece de 11 gibi eve dönüyordu. Anlayacagınız bizi sırtında taşıdı tüm okul dönemi :) şuan biraz depresyonda görüyorum onu. İstedim ki değişiklik olsun yıllık izin alsın Bursaya gidelim 2 gün. Öğretmenevinde kalırız... ama istanbuldan bursaya gidiş bana zor olur mu sizce? Yani bilemiyorum cok hareketli bi gebelik gecirmedim. Tüp bebekle kaldım diye hep korudum kolladım şimdi gözüm korkmuyor değil
Evet guzel oldu burasida hosbulduk canim benim siradaki annemiz ❤ burada hala cicekli hamisler varrr cok tatliiiiiCanım seni bizim topikte görünce çok mutlu oldum :) hoşgeldin sefalar getirdin ❤
Arada sırada uğra bizleri tecrübeli bilgilerinle bilgilendir
Her an herşey olabilir artık18 gün kaldı diyor takvimde
Canın son haftalarına yaklaştım çok çok normal terleme sen doğum esnasında gor terlemeyi odaya aldıklarında seni üzerinden kovayla şu dökülmüş gibi terliyorsuun.o yüzden yanınıza kızlar mutlaka 3_4 adet atlet alın çok değiştiriyorsunuzKizlar ben surekli terliyorum ozellikle bebek yer degistirirken sizede oluyor mu
Doğum sonrasında ben bi 20 gün hep su içinde uyanıyordumCanın son haftalarına yaklaştım çok çok normal terleme sen doğum esnasında gor terlemeyi odaya aldıklarında seni üzerinden kovayla şu dökülmüş gibi terliyorsuun.o yüzden yanınıza kızlar mutlaka 3_4 adet atlet alın çok değiştiriyorsunuz
Evet sert geliyor sanırım hıçkırığı ama karnımda yet değiştirmesi hareketleri dalgalanmaları çok çok güzelNeden rahatsiz oluyorsun canim ,sert mi geliyor,yada cann mi yaniyor
Canim ben bursada oturuyorum yeni yapilan kopruyle iki saate gelirsiniz.ben normalde surekli ist giderdim ama hamile olunca hic gidemedim.bence doktoruna sormadan çıkma izin verirse yakin oldugu icin sorun olmaz bence.gezilecek yerler hakkinda bilgi almak istersen bana sorabilirsin canimKızlar eşim işte biraz bunaldı bu sene, bir de hergün sabah beni okula götürüp işe gidiyor öğlen geri getirip kendi tekrar işe dönüyordu. Ev ile işyerlerimiz de farklı yakada. Gece de 11 gibi eve dönüyordu. Anlayacagınız bizi sırtında taşıdı tüm okul dönemi :) şuan biraz depresyonda görüyorum onu. İstedim ki değişiklik olsun yıllık izin alsın Bursaya gidelim 2 gün. Öğretmenevinde kalırız... ama istanbuldan bursaya gidiş bana zor olur mu sizce? Yani bilemiyorum cok hareketli bi gebelik gecirmedim. Tüp bebekle kaldım diye hep korudum kolladım şimdi gözüm korkmuyor değil
Cnm feribotla 1 saat filan sürüyo mudanya, istanbul arası çok bi zaman değil mudanyadan bursayada 45 dk filan anca sürer tabi sen bilirsin yinedeKızlar eşim işte biraz bunaldı bu sene, bir de hergün sabah beni okula götürüp işe gidiyor öğlen geri getirip kendi tekrar işe dönüyordu. Ev ile işyerlerimiz de farklı yakada. Gece de 11 gibi eve dönüyordu. Anlayacagınız bizi sırtında taşıdı tüm okul dönemi :) şuan biraz depresyonda görüyorum onu. İstedim ki değişiklik olsun yıllık izin alsın Bursaya gidelim 2 gün. Öğretmenevinde kalırız... ama istanbuldan bursaya gidiş bana zor olur mu sizce? Yani bilemiyorum cok hareketli bi gebelik gecirmedim. Tüp bebekle kaldım diye hep korudum kolladım şimdi gözüm korkmuyor değil
O terleme sezeryan sonrası da oluyoCanın son haftalarına yaklaştım çok çok normal terleme sen doğum esnasında gor terlemeyi odaya aldıklarında seni üzerinden kovayla şu dökülmüş gibi terliyorsuun.o yüzden yanınıza kızlar mutlaka 3_4 adet atlet alın çok değiştiriyorsunuz
Hadi bakalim hayirli haberlerle rini bekliyiruz.Günaydın Kızlar
Biz yola çıktık hastaneye gidiyoruz
Her ihtimali düşünerek hazırlıklı çıktık evden
Sanki gerçekten Doğuma gidiyorum gibi çok heyecanlıydı çantalarla evden çıkmak
Ev ilçede hastane de ilde olunca mecbur her şeyi düşünerek baya eşya aldım yanıma
Güzel haberler aldığımız bir gün olur inşallah
Hepinizden allah razı olsun ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?