- 19 Ekim 2018
- 589
- 1.365
- 28
Canım artık hemen hepimiz 34. Haftayı geçtik 50 mm çok fazla bu dönemde 30-35 mm çok iyi diyor doktorum kısalma olması normal ve gerekiyormuşNormali 50mm canım
Canim bu uygulamanin adi ne :) gebeligin sonuna gelince uygulama aramam daaValizini hazırlamayan annişler bu benim kullandığım gebelik uygulamasının ihtiyaç listesi ben buradan baktım unuttuklarıma siz de bi bakın isterseniz
Bende bu şekilde okumuştum..Canım artık hemen hepimiz 34. Haftayı geçtik 50 mm çok fazla bu dönemde 30-35 mm çok iyi diyor doktorum kısalma olması normal ve gerekiyormuş
Dr Banu Çiftçi nin uygulaması canım bu yazınca çıkarCanim bu uygulamanin adi ne :) gebeligin sonuna gelince uygulama aramam daa
Allah buyuktur canim iyi dusun iyi olsun moralini yuksek tut herzaman insallah saglikla kucagina alirsn kizini butun annelerimiz saglikla kucagina alir insallah yavrulariniAnkara da hava kapali yagmurlu, zaten icim daraliyor birde boyle olunca bir mutsuzluk var bugun ustumdeBelkide 7-8 aydir sadece hastane icin disari ciktigimdan bunaldim evde tek yaptigim aktivite cam kenarindaki berjere oturup disariyi seyretmek. Simdi bunun ustune birde bebegin gelisimi ve previa ameliyati da eklenince icim bunaliyor Buse diye bir kiz vardi instgda. O da dogum yapmis normal dogumla masallah 3 kusur kilo dogurmus. Bazen diyorum 1 kg lik bebegi bile tasiyamiyorum, icimde buyutemedim onu ben kotu bir anneyim, kizim benim gibi bir anneye sahip diye kizima cok uzuluyorum. O da isterdi normal dogumla tombul dogmayi ama olmadi basaramadim Hamile olmayi bile basaramadim ki ne karnim buyudu adam gibi nede o buyudu. Esime de cok uzuluyorum hergun yaglar ballar alip geliyor sevine sevine kizimla esim yesin diye. Yiyorum ama hala ayni hersey. Artik yesem bile birsey degismiyor diye yemek bile istemiyorum. Sabah yine erkenden kalktim wc ye gittim kan varmi diye. Her sabah ayni rutin kan var mi yokmu teftisi. Bugun cok mutsuzum kizlar ya Allah hayir getirsin ama icimde bir sikinti var. Hava da kapkaranlik. Dun biraz kuran okuyum dedim. Youtube' dan actim kizimda dinlesin dedim ama sagolsun yukleyen sahis kuran'in arasina her bes on dk da bir sacma sapan reklam koymus surekli bolundu okumam. Bugun Cuma bol bol dua edelim birbirimize. Kulun kula ettigi dua kabul olurmus derler. İnsallah hepimiz sag salim bebeklerimizi kucagimiza alip burdan mutlu haberler veririz. Oyle iste bugun depresif ben Allahim basks dert vermesin bugunumuze hamd olsun. Cok mutsuzluk yazdim diye kizmayin bana napiim hormonlar da boyle.olunca
Bende gebeliğimin başından beri bu uygulamayı kullanıyorum. Bir de her şey tsm günü gününe gerçekleşti. Kalp atışını duymam vs tam yazdığı tarihtiBende bu şekilde okumuştum..
Dr Banu Çiftçi nin uygulaması canım bu yazınca çıkar
Benimde hep solum sert ama bebişin sırtı o tarafta o yüzden. Dediğin gibi genelde aşağısı yumuşak. Baş aşağı benim sıpada.Kızlar iki gündür karnımın yukarısı çok sert aşağısı yumuşak. Ay rica etsem bir yoklasanız siz de de öyle mi. Bebeğin pozisyonu değişmedi bence 28.haftadan beri baş aşağı hıçkırıkları aynı yerde. Ama göbek deliğimden ağaşıda sert olurdu iki gündür bildiğin orası yumuşacık.
Canım belki değişmiştir sen fark etmemiştirsin. Benim kızda en erken baş aşşa dönenlerdendi. 35.haftaki kontrolde makat gelişe geçmiş. Tam olarak emin değilim ama kafası midemin altındaydı ama sanki yine döndü çünkü yumuşadı o kısımKızlar iki gündür karnımın yukarısı çok sert aşağısı yumuşak. Ay rica etsem bir yoklasanız siz de de öyle mi. Bebeğin pozisyonu değişmedi bence 28.haftadan beri baş aşağı hıçkırıkları aynı yerde. Ama göbek deliğimden ağaşıda sert olurdu iki gündür bildiğin orası yumuşacık.
Anladım cnm sağol ben devlet hastanesinde yapacağım inş doğumu bir aksilik olmazsa..Çok durmayız hastanede doğum sonrası diye düşündüm ondan gelmedi aklıma şampuan havlu falan.Kendim için ben ayrıca minik şampuan havlu duş jeli falanda koydum. İlkinde olanları düşününce. Bacaklarım falan kan olmuştu yıkamadan giyinmek istememiştim. Atleti 3-4 tane al. Onun dışında. Ben. Göğüs ucu kremi göğüs pedi de koydum
çok güzel Rabbim içinde görmeyi de nasip etsin inşallah..Çok tatlışlar :)Son cicilerimiz de yıkandı teyzeleri
Yani 28 den sonra iki kere randevum vardı değişmedi hiç.bende hıçkırıklarından çıkarıyorum yerini. Tam hıçkırığın geldiği yergövdesi, ayaklar solda gövde sağdaCanım belki değişmiştir sen fark etmemiştirsin. Benim kızda en erken baş aşşa dönenlerdendi. 35.haftaki kontrolde makat gelişe geçmiş. Tam olarak emin değilim ama kafası midemin altındaydı ama sanki yine döndü çünkü yumuşadı o kısım
İyi sizinde alt yumuşaksa bi daha ki randevum 27sine daha varBenimde hep solum sert ama bebişin sırtı o tarafta o yüzden. Dediğin gibi genelde aşağısı yumuşak. Baş aşağı benim sıpada.
Büyük ihtimal pozisyondan kaynaklanıyordur canım. İyice kemiklendiler çünküEle geliyorlar
Amin canım teşekkür ederim
Ben asla sırt üstü yatamıyorum gerçekten boğulacaktım bir de odada yalnızdım sonra döndüm soluma öyle nefes alabildim biraz
Hamile bir kadının nasıl tansiyonuna bakmazlar ya aklım almıyor gerçekten çok kızıyorum
Teşekkürler canım❤
Teşekkürler kuzum❤
Dün bende bir gün önce çok kasılmam vardı deyince rahim boyunu ölçsünler ,nstye gır dedi ,rahim boyunu vajinal usg ile ölçtü ve kapalı dedi, o yüzden sordum
Hiç sorma canım girip okuyabiliyorum anca. Tam yazıyım diyorum bişey çıkıyor. Takipteyim ama dedikodumu yapmayın sakınatanamayanogretmen canım içine sinmediyse başka bir doktora görünseydin
BellaCiao PambukPrensess kızlar ikinizede maşallah nazar değmesin
sbry nerelerdesin kız sesin soluğun çıkmıyo :) iş kadını olunca bizi unuttun
Dr.banu çiftçi canımCanim bu uygulamanin adi ne :) gebeligin sonuna gelince uygulama aramam daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?