2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Valizini hazırlamayan annişler bu benim kullandığım gebelik uygulamasının ihtiyaç listesi ben buradan baktım unuttuklarıma siz de bi bakın isterseniz

Eklentiler

• 4424060C-4BF7-4668-8C5E-7491023745BD.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 64
  • 169B2707-03EF-46BC-AC8B-050A4FB7916E.webp
    24 KB · Görüntüleme: 59
Allah buyuktur canim iyi dusun iyi olsun moralini yuksek tut herzaman insallah saglikla kucagina alirsn kizini butun annelerimiz saglikla kucagina alir insallah yavrularini

Kızlar iki gündür karnımın yukarısı çok sert aşağısı yumuşak. Ay rica etsem bir yoklasanız siz de de öyle mi. Bebeğin pozisyonu değişmedi bence 28.haftadan beri baş aşağı hıçkırıkları aynı yerde. Ama göbek deliğimden ağaşıda sert olurdu iki gündür bildiğin orası yumuşacık.

Benimde hep solum sert ama bebişin sırtı o tarafta o yüzden. Dediğin gibi genelde aşağısı yumuşak. Baş aşağı benim sıpada.
Büyük ihtimal pozisyondan kaynaklanıyordur canım. İyice kemiklendiler çünkü Ele geliyorlar

Canım belki değişmiştir sen fark etmemiştirsin. Benim kızda en erken baş aşşa dönenlerdendi. 35.haftaki kontrolde makat gelişe geçmiş. Tam olarak emin değilim ama kafası midemin altındaydı ama sanki yine döndü çünkü yumuşadı o kısım

Anladım cnm sağol ben devlet hastanesinde yapacağım inş doğumu bir aksilik olmazsa..Çok durmayız hastanede doğum sonrası diye düşündüm ondan gelmedi aklıma şampuan havlu falan.

Yani 28 den sonra iki kere randevum vardı değişmedi hiç.bende hıçkırıklarından çıkarıyorum yerini. Tam hıçkırığın geldiği yergövdesi, ayaklar solda gövde sağda

İyi sizinde alt yumuşaksa bi daha ki randevum 27sine daha var o zamana kadar doğurmayım da 37 olsun

Bu arada çantamı 34 haftada tam hazırladım herşey öylece duruyor. BU gece de rüyamda mesajları okumamdan etkilendim diye düşünüyorum yaşlı bir amca nasıl hazırlamadın çantanı diye kızıyordu. Psikoloji iptal herşey den etkileniyoruz. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım herşey yolunda gider

Eklentiler

• IMG_20190315_152301.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 78

Valla bugün o kadar acele baktılar ki hiçbir şey anlamadım.
Normalde polikliniklerde asistanlar duruyor, hocalar özel muayeneye veya riskli gebeliklere bakıyor sadece.
Bugün asistanların ameliyat günüymüş galiba, hocalar tüm gün poliklinikte olacaktı ama bir havalar, herkesi saniyelik bakıp gönderdiler, sekretere de kızdılar çok hasta yazma diye

Dün bende bir gün önce çok kasılmam vardı deyince rahim boyunu ölçsünler ,nstye gır dedi ,rahim boyunu vajinal usg ile ölçtü ve kapalı dedi, o yüzden sordum

Valla canım ben de söyledim karnım semsert oldu ve gün boyu bulantım vardı dedim hiç umrunda bile olmadı

Kızlar idrar tahlilimde yine eritrosit lökosit epitel ne ararsan var
Üroloji doktoru kültür sonucunu da görelim ona göre ilaç veririz dedi
Kültür de Pazartesi veya Salı çıkacak
Böbreklerde genişleme devam ediyor ama çok sıkıntılı değil dedi
Ateşini ölç takip et mutlaka dedi

Kan sonucum yine 10,5 çıkmış
Ama kadın Doğum bakmadı bile sonuçlara
Sonuçlar çıkınca arkadaş hocayı aradı bakacak mısınız dedi
O da üroloji bişey demediyse gerek yok haftaya görüşürüz dedi

Yürüdükçe karnım semsert oluyor
Haftaya kadar olabildiğince az hareket edicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…