2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Malesef bazi devlet hastaneleri boyle
Size daha komigini anlatayim ben 33 haftamda tip fakultesine gittim. Normal poliklinikten sirami aldim neyse sira bana geldi. Ultrasona aldilar beni. Bir tane 25 en fazla 30 yaslarinda bir kiz bacak bacak ustune atmis, ama boyle odadakilerle nasil laubali kendini begenmis konusuyor. Ses tonu da boyle concon konusan kizlar olur ya oyleydi. Neyse bakti iki dk. Sonra kaldirdi beni. Eee dedim durum ne. Haftasiyla uyumlu cok guzel dedi. Uyumlu derken kg, olculeri kac dedim. Soylemedi makine olcmuyor dedi bende israr ettim sonra bana agiz ucuyla kg gayet iyi 1200 dedi. Sok oldum haftasiyla uyumlu dediginiz 1200 mu dedim ? Ki biliyorsunuz bpd,hc,fln,ac olculerine gore kg hesaplaniyor. Sonra plasentadan dolayi beni riskli gebelige gonderdiler. Orasi da bakti bu sefer olcumlerini bir ay geri cikardi. Birde ustune bebekte solunum sikintisi var diye yuksek riskli gebelige gonderdi. Oraya gittim vajinal bakti bebegin kilosunu 1500 e yakin, olcumlerini de uc hafta geri cikar

Canim previada cati muayenesi yasak seninki sadece biraz asagidadir muhtemelen. Vajinal mi bakti ? Previa varsa oyle birseyden suphelenmis olsa mutlaka alttan da bakardi eger bakmadiysa korkma. Bebegij esini biraz asagida gormustur istedigi sekilde yukari cikmasini bekliyordur bence. İnsallah da oyledir.

Ay bak sen miniğe ya. Maşallah hareketli epey benimki de çok hareketli bir daha gidene kadar görecez bakalım
Şaşırttı bizi :)) seninki sizi şaşırtmaz inşallah
Sağlık sektöründe gerçektende çok büyük paralar dönüyor. İstanbulda tercih edebileceğin seçenek olduğu için şanslısın canım. Bizim buralarda bildiğim kadarıyla ya 1yada 2 tane devlette perinatoloji uzmanı var. Onlarında hangisi kan pıhtılaşması üzerinde uzman hiç araştırmadım. Yada uzmanlığı var mı onuda bilmiyorum. Ama dediğin gibi araştırıp yolu koyulsam iyi olucak. Bu arada canım aklıma yeni geldi kullandığın b vitamininin adı ney. Onada devam ediyor musun yoksa bıraktın mı

Yumuşatıcı önermiyorlar zaten kuzum ben de almadım. Biberonlar için deterjan almadım kaynatıp normal temizliklerini de dediğin gibi beyaz sirke ve karbonatla yaparım diye düşündüm

Aynı şeyleri demiş canım Biraz aşağıda görüyorum dedi sanırım gidişata göre karar verecek bebek de kanala inerse belki o yukarıda kalır inan bilemedim ki hakkımızda hayırlısı olsun kuzum

Alttan bakmadı canım bir şey olsa mutlaka atlamazdı sağolsun doktorum beni sakinlikle muayene ediyor panikle o da bir şey dese bu sefer ben mahvolucam allahtan tecrubeli biri.. bir de 16. Haftadan beri kendisi muayene ediyor 35. Haftada ortaya çıktı bu durum

Canım bu durum previayla alakalı değil bana göre. İkimizinde rahim tersti hatırlıyorsan. Muhtemelen onunda etkisi var diyorum plesantanın yerleşimi konusunda. 38.haftada karar verelim demesinin sebebide anladığım kadarıyla şu şekilde,tamamen aşşa inebilirde yukarı çıkabilirde anlamında değerlendirmiş muhtemelen. Plesantanın önde çıkması doğum esnasında riskli olduğu için sezeryan tercih ediyorlar,ilk önce bebeğin başı çıkması gerekiyor ya. Kız zaten günlerimizin epey az kaldığının farkına yeni mi vardın

Biberonlar için ilk temizlemeyi özel biberon bulaşık deterjanı ile yapacağım bebek bakım bölümünde bulmuştum

Cnm,
Solgar B12 sublingual 1000 pq
Her gün icilmiyor cnm, haftada 3 gün.
Vücudum hiç üretmedigi için ömür boyu devam edicem.
Doğum Rabbimin izniyle olsun, bebek sütten kesildiğinde de b12 iğnesi olucam.

Cnm,
Solgar B12 sublingual 1000 pq
Her gün icilmiyor cnm, haftada 3 gün.
Vücudum hiç üretmedigi için ömür boyu devam edicem.
Doğum Rabbimin izniyle olsun, bebek sütten kesildiğinde de b12 iğnesi olucam.
İkimizinde hatırladığım kadarıyla aynı genlerde sorun var canım. Gebelikten önce b12 değerini hatırlıyor musun ?

Evet canım rahimlerimiz de ters en çok doğumdan sonra düzelecek mi onu merak ediyorum haklısın canım 38. Haftamızda belli olacak artık, yaklaştı diyoruz da hep gün falan verirse kalpten giderim heralde çok heyecanlandım bi de beklerken 33. Haftada kızı acil sezeyana aldılar nedenini duyamadım

Kızlar bunları da babannemiz almış sağolsun 10 lu hastane çıkışımızı da almış artık son kıyafetlerimiz oldu makineye attım yıkanıyorlar şuan

Eklentiler

• 501B3D60-C613-46C5-97D6-9C90C5F3D5A2.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 61
  • 2678592B-ACEE-4502-8905-C85F196B87A0.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 69
  • 12825563-556D-4B83-9328-8E671392378D.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 66
  • 8C7068B3-CC3B-4B8F-8969-4A9F97D95682.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar bunları da babannemiz almış sağolsun 10 lu hastane çıkışımızı da almış artık son kıyafetlerimiz oldu makineye attım yıkanıyorlar şuan☺
Hastane çıkışı sen almamıştın sanki canım iyi olmuş, senin yaptığın takım da çok güzeldi ama güzel günlerde sağlıkla kullansın İpek

Bugün kontrolümüz vardı. 35+2 bebeğin kilosu 2800 olmuş. İlk defa nst ye girdim . Sancı falan çıkmadı.Bundan sonra her hafta kontrol olcakmış. 37.haftada pelvis muayenesi yapılacak. Ben nstdeyken iki normal doğım bekleyen vardı. Kendimi onların yerine koydum . bi kötü oldum Sanki hiç doğum yapmayacakmışım gibi geliyor ama halbuki çok az kaldı. Çok garp duygular.

Kızlar bunları da babannemiz almış sağolsun 10 lu hastane çıkışımızı da almış artık son kıyafetlerimiz oldu makineye attım yıkanıyorlar şuan☺
Ayy kız cicileri pek tatlı oluyor.
Bende kız bulana kadar doğuranlardan olmasam bu gidişle
İyi günlerde giyin inşallah kuzum

Sulukent çok orginal bir seçim olmuş, çok hoşuma gitti bu fikir...
Green Clean markasını instagramda da duydum, bende onu alayım o halde, granüller çok cazip gelmedi nedense... Teşekkür ederim.

BellaCiao teşekkür ediyorum

Masallah canim babaanne pek zevkliymis hepsi cok tatli
Masallah canim kilosu gayet iyi.gun yaklastikca bende de korku basliyo

Hastane çıkışı sen almamıştın sanki canım iyi olmuş, senin yaptığın takım da çok güzeldi ama güzel günlerde sağlıkla kullansın İpek ❤

Teşekkürler kuzum Evet canım almamıştım o da biliyordu almadan olmaz dedi sağolsun almış
Ayy kız cicileri pek tatlı oluyor.
Bende kız bulana kadar doğuranlardan olmasam bu gidişle
İyi günlerde giyin inşallah kuzum❤

Allah sana da nasip etsin inşallah canım 2. De artık kız olursa pembişler süsler püsler alırsın her şeyden
Masallah canim babaanne pek zevkliymis hepsi cok tatli

Masallah canim kilosu gayet iyi.gun yaklastikca bende de korku basliyo

Teşekkürler canım Zevklidir valla

115 aşırı düşük kuzu
180 ile bile iğne veriyorlar genelde..
Gerçi benimde sınırda çıkmıştı ama banada birşey vermemişti doktorum.

Saolsun eski doktorum demekki bunu da atlamis. Ona sevgi ve dileklerimi gonderiyorum tekrar.

Peki cnm bebegi cok etkiler mi bu durum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…