- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Dinlen kuzum bol bol. Kültüre göre ilaç vermeyi akıl etmesi de iyi bu arada, boşuna işe yaramayacak antibiyotiği almamış olursun.Kızlar idrar tahlilimde yine eritrosit lökosit epitel ne ararsan var
Üroloji doktoru kültür sonucunu da görelim ona göre ilaç veririz dedi
Kültür de Pazartesi veya Salı çıkacak
Böbreklerde genişleme devam ediyor ama çok sıkıntılı değil dedi
Ateşini ölç takip et mutlaka dedi
Kan sonucum yine 10,5 çıkmış
Ama kadın Doğum bakmadı bile sonuçlara
Sonuçlar çıkınca arkadaş hocayı aradı bakacak mısınız dedi
O da üroloji bişey demediyse gerek yok haftaya görüşürüz dedi
Yürüdükçe karnım semsert oluyor
Haftaya kadar olabildiğince az hareket edicem bakalım
Geçmiş olsun canım. Dikkat et dinlenKızlar idrar tahlilimde yine eritrosit lökosit epitel ne ararsan var
Canım artık hemen hepimiz 34. Haftayı geçtik 50 mm çok fazla bu dönemde 30-35 mm çok iyi diyor doktorum kısalma olması normal ve gerekiyormuş
canım bendede idrar yolu enf. var. 3 gün arayla Saşe toz kullandım. Ama benden hiç kültür vs istemedi.Kızlar idrar tahlilimde yine eritrosit lökosit epitel ne ararsan var
@atanamayanogretmen canım içine sinmediyse başka bir doktora görünseydin
BellaCiao PambukPrensess kızlar ikinizede maşallah nazar değmesin
@sbry nerelerdesin kız sesin soluğun çıkmıyo :) iş kadını olunca bizi unuttun
çok güzel Rabbim içinde görmeyi de nasip etsin inşallah..Çok tatlışlar :)
Hiiiiç belli olmaz canım bu miniklere güvenmemek lazımYani 28 den sonra iki kere randevum vardı değişmedi hiç.bende hıçkırıklarından çıkarıyorum yerini. Tam hıçkırığın geldiği yergövdesi, ayaklar solda gövde sağda☺
Çalışan hatun olmak kolay mıHiç sorma canım girip okuyabiliyorum anca. Tam yazıyım diyorum bişey çıkıyor. Takipteyim ama dedikodumu yapmayın sakın
Ben de devlette yapacağım. 1 gün duruluyor hafta sonuna denk gelirse 2 günde olabilirAnladım cnm sağol ben devlet hastanesinde yapacağım inş doğumu bir aksilik olmazsa..Çok durmayız hastanede doğum sonrası diye düşündüm ondan gelmedi aklıma şampuan havlu falan.
Al benden de o kadar. Hiçbirşeyi yıkayıp ütülemedim henüz.BellaCiao PambukPrensess bayıldım ikinize de, allah nazardan saklasın
Ben hastane çantasını hazırlamayı bırakın, pijama gecelik vb hiçbirşeyi almadım henüzAlin'in eşyaları tamam fakat onun da yıkanıp ütülenme kısmı bekliyor. Bebek odası da henüz gelmediği için bu anlamda kıpırdayamadım.
Bu arada magnet ve çikolata siparişlerinize bayıldım, nasıl sunmayı planlıyorsunuz var mı fikriniz?
Allah kolaylık versin, evi toplarken zaten hep yalnizdik da şimdi memlekete geliyoruz ondan şükür annemle kızkardeşim yaptı. Ben azıcık kenarından yapayım dedim o kadar zorlandım ki Belim tutuldu kaldim öyle. Daha yeni yeni toparliyorumBende yeni anlattım o süreci.Temizlik olduktan sonra diğerlerini günlere bölerek yaparsınız. benim kimse yoktu yardım eden koca evi eşimle ikimiz haleltmiştik. Senin yardım edenin var bence sende çok yorma kendini. Ben ilk gün temizlediğimde akşam ağlayarak uyumuştum ağrıdan çok yormuşum kendimiBence çok fazla eğilme. Eğildikçe kalça bacak ağrısı oluşuyor. Yaprken anlamıyorsunda gece yatağ girdiğinde acısı başlıyor
Ay bak sen miniğe ya. Maşallah hareketli epey benimki de çok hareketli bir daha gidene kadar görecez bakalımHiiiiç belli olmaz canım bu miniklere güvenmemek lazım26.hafradan 35.haftaya kadar bazen 10 günde gittiğim oldu bazen 2 haftada bir. Taki 35te makat gelişe döndüğünü öğrenene kadar :))
Üstelik hıçkırıklarıda hep alt tarafımda hissediyodum
BellaCiao PambukPrensess bayıldım ikinize de, allah nazardan saklasın
Ben hastane çantasını hazırlamayı bırakın, pijama gecelik vb hiçbirşeyi almadım henüzAlin'in eşyaları tamam fakat onun da yıkanıp ütülenme kısmı bekliyor. Bebek odası da henüz gelmediği için bu anlamda kıpırdayamadım.
BellaCiao deterjan olarak ne kullanıyorsun? Ben henüz birşey almadım, araştırdıkça da aklım karıştı açıkçası...
Bu arada magnet ve çikolata siparişlerinize bayıldım, nasıl sunmayı planlıyorsunuz var mı fikriniz?
BellaCiao PambukPrensess bayıldım ikinize de, allah nazardan saklasın
BellaCiao deterjan olarak ne kullanıyorsun? Ben henüz birşey almadım, araştırdıkça da aklım karıştı açıkçası...
Aynen cnm.İşinin ehli bir doktor bulup gitmeli canım.
Dediğin gibi her doktorun illa uzmanlık alanı olucak diye birşey yok araştırıp bulmalı. Allah korusun kuzum bunca zaman yolunu gözledik ❤
Cnm demekki plesanta son zamanda da aşağıya iniyor.ama merak etme benim gibi olmaz hiç yokken benimki baştan beri asagida ve tamamen kapatmış yapismis.Allah yardımcımiz olsun ama inan içini ferah tut.normal doğum bile yaparsın Allahın izniyleSelam kızlar
Bugün kontrolum vardı ardından da nstye girdim. Şükür bebekle ilgili her şey yolundaama plesantam biraz aşağıya inmiş geçen hafta da söylemişti ama önemsememiştim gerçi doktor da önemli bir şey değil dedi şimdi onu düşünme sen 38. Haftamızda karar veririz dedi yürümeye squata devam dedi nst de güzel çıktı.
Hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun şuan elimden tevekkül etmekten başka bir şey gelmiyorSağ salim bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah içimde hiç kötü bir his yok
Az geldi sagol canim.sen nasilsin bebiş nasil.birde ultrasondaki kilo ve boyu tuttu mu doguncadaCanım benim pembemsi sulu karışık geldi. Kahverengi değildi. Kokusu çok değişikti. Çok değilse korkma.
Benimde ust kismi sertleşti iyice hatta dondu mu diye dusundum ama hickiriklarini alta hissediyorumKızlar iki gündür karnımın yukarısı çok sert aşağısı yumuşak. Ay rica etsem bir yoklasanız siz de de öyle mi. Bebeğin pozisyonu değişmedi bence 28.haftadan beri baş aşağı hıçkırıkları aynı yerde. Ama göbek deliğimden ağaşıda sert olurdu iki gündür bildiğin orası yumuşacık.
Benimde karnim ayaktayken serlesiyor bence normal buyuduler artik.kanin dusuk cikmis demir hapi içiyor musunKızlar idrar tahlilimde yine eritrosit lökosit epitel ne ararsan var
Cuttingcorners canım gözün aydın çok güzel haberlerle gelmişsin Plesantanın aşşa inme durumu acaba doğum yaklaştığı için olabilir mi
Kızlar idrar tahlilimde yine eritrosit lökosit epitel ne ararsan var
@cunt
Cnm demekki plesanta son zamanda da aşağıya iniyor.ama merak etme benim gibi olmaz hiç yokken benimki baştan beri asagida ve tamamen kapatmış yapismis.Allah yardımcımiz olsun ama inan içini ferah tut.normal doğum bile yaparsın Allahın izniyle
Benimde aklıma o geldi canım çünkü 2 kez detaylı yapıldı ve ne zamandır doktorumun kontrolu altıntayım previa olsa farkedilmez miydi ? ekrandan da gördüm bebeğin başı hizasında gibiDoktorum sakin ama sordum ne yapmamam gerekir? Diye o da senlik bir şey yok canım normal istediğini çok biliyorum 38. Haftada karar verelim dedi bende tamam dedim. Yani 38 de sezeryan derse 39 da yani nisanın 1 i ile 5 i arası doğum olabilir
Canım bende baştan beri var ve bu sefer bende de yüksek çıkmış ama ben su içemiyorum fazla senin değerlerin kaç çıkmış? Bi kere kültür yaptırdım temiz çıktı hiç ilaç kullanmadım.
Canım inan bilmiyorum 35. Haftamda söyledi bunu ve önemsemedi biraz aşağıda görüyorum dedi bugunde 38. Haftanda karar verelim doğum şekline dedi çünkü benim normali çok istediğimi biliyoracaba çatı mı yapıp karar verecek?
Hakkımızda hayırlısı olsun canım❤ Elimizden ne gelebilir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?