2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Dinlen kuzum bol bol. Kültüre göre ilaç vermeyi akıl etmesi de iyi bu arada, boşuna işe yaramayacak antibiyotiği almamış olursun.
Yatalım dinlenelimm bakalım bu yaramazlar bizi çok yoruyor çok
Kan sonucu belli bir değere inince kan veriliyor bu arada ama tabi o değer kaç bilmiyorum kuzu. Gerçi bakmadı bile demişsin ama
ilgilenmeleri için ölüyor kıvamına mı gelmemiz mi lazım anlamıyorum ki.

Geçmiş olsun canım. Dikkat et dinlen

Canım artık hemen hepimiz 34. Haftayı geçtik 50 mm çok fazla bu dönemde 30-35 mm çok iyi diyor doktorum kısalma olması normal ve gerekiyormuş

Canım ben genel olarak 50mm dedim :)yani hamileliğe başladığımızda 50mm ile başlıyoruz haftamıza göre değil. Yoksa benim ki 20 haftadan beri 30.

canım bendede idrar yolu enf. var. 3 gün arayla Saşe toz kullandım. Ama benden hiç kültür vs istemedi.
Kanım benimde düşük değerim 9.
Demir ilacımı düzenli kullanmadım hiç. Günde 2 ye çıkardı ilaçları şimdi mecburen yutuyorum.

BellaCiao PambukPrensess bayıldım ikinize de, allah nazardan saklasın

Ben hastane çantasını hazırlamayı bırakın, pijama gecelik vb hiçbirşeyi almadım henüz Alin'in eşyaları tamam fakat onun da yıkanıp ütülenme kısmı bekliyor. Bebek odası da henüz gelmediği için bu anlamda kıpırdayamadım.

BellaCiao deterjan olarak ne kullanıyorsun? Ben henüz birşey almadım, araştırdıkça da aklım karıştı açıkçası...

Bu arada magnet ve çikolata siparişlerinize bayıldım, nasıl sunmayı planlıyorsunuz var mı fikriniz?

Yani 28 den sonra iki kere randevum vardı değişmedi hiç.bende hıçkırıklarından çıkarıyorum yerini. Tam hıçkırığın geldiği yergövdesi, ayaklar solda gövde sağda☺
Hiiiiç belli olmaz canım bu miniklere güvenmemek lazım 26.hafradan 35.haftaya kadar bazen 10 günde gittiğim oldu bazen 2 haftada bir. Taki 35te makat gelişe döndüğünü öğrenene kadar :))
Üstelik hıçkırıklarıda hep alt tarafımda hissediyodum

Hiç sorma canım girip okuyabiliyorum anca. Tam yazıyım diyorum bişey çıkıyor. Takipteyim ama dedikodumu yapmayın sakın
Çalışan hatun olmak kolay mı kolay gelsin sana,sen yokken bol bol dedikodunu yaparız biz senin fırsat bu fırsat

Anladım cnm sağol ben devlet hastanesinde yapacağım inş doğumu bir aksilik olmazsa..Çok durmayız hastanede doğum sonrası diye düşündüm ondan gelmedi aklıma şampuan havlu falan.
Ben de devlette yapacağım. 1 gün duruluyor hafta sonuna denk gelirse 2 günde olabilir

Al benden de o kadar. Hiçbirşeyi yıkayıp ütülemedim henüz.
Ben magnetleri keseleyip eğer hala kaldıysa A101 e mini ahşap kasa gelmişti. Ondan alıp içine dizicem canım. Keselere jüt ipiyle fiyonk yapabilirim. sukulent siparişi de verdim. Onlarla bir bütünlük sağlar diye düşünüyorum.

Eklentiler

• sukulent.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 48
  • image1.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 46
Allah kolaylık versin, evi toplarken zaten hep yalnizdik da şimdi memlekete geliyoruz ondan şükür annemle kızkardeşim yaptı. Ben azıcık kenarından yapayım dedim o kadar zorlandım ki Belim tutuldu kaldim öyle. Daha yeni yeni toparliyorum

Ay bak sen miniğe ya. Maşallah hareketli epey benimki de çok hareketli bir daha gidene kadar görecez bakalım

Teşekkür ederim canım.
Ben organik anti alerjik sıvı deterjan aldım %100 doğal.
Bir tepside sunacağım ben hatıra şekerleri yapmıştım

BellaCiao yurt dışında yaşadığı için onun kullandığını bulamazsın diye yazmak istedim, çoğu kişi dalan roxy kullanıyor. Ben daha yıkamadım ama green clean baby aldım sıvı deterjan o da. İçeriği temiz

İşinin ehli bir doktor bulup gitmeli canım.
Dediğin gibi her doktorun illa uzmanlık alanı olucak diye birşey yok araştırıp bulmalı. Allah korusun kuzum bunca zaman yolunu gözledik ❤
Aynen cnm.
Cnm iyi doktorlar varda, özelde 750 TL ye bakıyorlardı, yılbaşından sonra sormadım ücretlerini mutlaka artmıştır. Testler zaten çok pahalı dolardan önce genetik dışında yapılan test 7/8 bin miş. Oda olmuştur 15 bin.
Ben devlette iyi doktor araştırıcam peritanaloji doktoru iyi genetik uzmanlığı olduğu için, bide Haseki ye gidicem. Testleri de devlet yapıyor bana.
Bu testleri devlet herkese zaten yapmıyor. Gerekli görüldüğü kişilere yapıyor.
Özele gitsem 20 bin gider. O parayı çocuğa harcarım hiç değilse evladıma harcadım derim.
Devlette çok iyi bakıyor bana.
He bide özele gitsem kalp damar cerrahine de mutlaka gönderir bide orda bı güzel yolarlar beni.
E devlet kalp damar cerrahinde de baktı bana geçen bacaklarim şişmişti ya venöz için doppler de yaptılar. Ücretsiz .
Düşünsene özele gitmişim beni yola yola donsuz eve dönmüşüm :):):):):)

@cunt Cnm demekki plesanta son zamanda da aşağıya iniyor.ama merak etme benim gibi olmaz hiç yokken benimki baştan beri asagida ve tamamen kapatmış yapismis.Allah yardımcımiz olsun ama inan içini ferah tut.normal doğum bile yaparsın Allahın izniyle

Kizlar ben de green clean baby nin lavantabyagi ozlu sivi deterjanini aldim. Yikadim tabii leke vs olmadigi icin iyidir sudur budur diyemicem ama icerik anlaminda temiz ve uygun.bimden 26 ya almistim sanirim. Yumusatici almadim. Ama minoris cok oneriliyor. Bu bitince onu denemek istiyorum. Bu arada biberonlari temizlemek icin beyaz sirke ve karbonat kullanmayi planliyorum. Pompayi vs de hazirlicam. Baska onerebileceginiz bir sey var mi?

Canım benim pembemsi sulu karışık geldi. Kahverengi değildi. Kokusu çok değişikti. Çok değilse korkma.
Az geldi sagol canim.sen nasilsin bebiş nasil.birde ultrasondaki kilo ve boyu tuttu mu doguncada
Benimde ust kismi sertleşti iyice hatta dondu mu diye dusundum ama hickiriklarini alta hissediyorum
Benimde karnim ayaktayken serlesiyor bence normal buyuduler artik.kanin dusuk cikmis demir hapi içiyor musun

Cuttingcorners canım gözün aydın çok güzel haberlerle gelmişsin Plesantanın aşşa inme durumu acaba doğum yaklaştığı için olabilir mi

Benimde aklıma o geldi canım çünkü 2 kez detaylı yapıldı ve ne zamandır doktorumun kontrolu altıntayım previa olsa farkedilmez miydi ? ekrandan da gördüm bebeğin başı hizasında gibi Doktorum sakin ama sordum ne yapmamam gerekir? Diye o da senlik bir şey yok canım normal istediğini çok biliyorum 38. Haftada karar verelim dedi bende tamam dedim. Yani 38 de sezeryan derse 39 da yani nisanın 1 i ile 5 i arası doğum olabilir

Canım bende baştan beri var ve bu sefer bende de yüksek çıkmış ama ben su içemiyorum fazla senin değerlerin kaç çıkmış? Bi kere kültür yaptırdım temiz çıktı hiç ilaç kullanmadım.

Canım inan bilmiyorum 35. Haftamda söyledi bunu ve önemsemedi biraz aşağıda görüyorum dedi bugunde 38. Haftanda karar verelim doğum şekline dedi çünkü benim normali çok istediğimi biliyor acaba çatı mı yapıp karar verecek?

Hakkımızda hayırlısı olsun canım Elimizden ne gelebilir ki?

Tatlım benim plasenta da aynı seninki gibi aşağıda, marjinal previa diyorlar buna, kanalı kapatmıyor ama tam rahim agzinin yanında bitiyor plasentanin ucu. Bana da doktor normal yapabilirsin ama kanama çok.olabilir diyor.. sezeryan da olabilir normal de olabilir dedi, ilerleyen haftalarda karar verelim dedi aynı sana dediği gibi. Hayırlısı olsun hepimiz için diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…