- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
Bende bugün diken üstündeyim istemsizce içimden 5 Nisan geçiyordu hep.
Malum olmuş mudur diye tetikteyim
Ay yemin ederim yarildim. Aslinda hakli da adam
Bizim ki dun beni cildirtti.. neymis dogum basladiginda hastanenin neresine goturecekmis beni.. acil girisine mi ana girisine mi:) sonra onu cozduk neyse bu sefer ikinci kata mi cikartacakmis muayenelerin oldugu yere yoksa 4. kata direkt dogumhaneye miaklinda deli sorular adamin. Uykulari kaciyor doguracak olan ben bile bu kdr stress yapmiyorum. Allah sonumuzu hayir etsin
Yaa gerçekten öyle oluyor amaYeğenim de beni rüyasında görmüş
Bize geliyorlarmış yavru bir kedi varmış
Kardeşim de doğuracak mısın acaba dedi
İnsan ufacık bir hissi işareti hemen Doğuma yoruyor zaman daraldıkça
Ben daha buradayımBu doguranlar birer birer çekip gidiyor buralardan.Bizde mi öyle olacagiz aciba .
Arada bir mesaj atıp kaciyollar,kaçaklar .
Galiba ben doğurana kadar kimsecikler kalmiyacak buralarda. Çünkü benim dogum 1 mayis görünüyor tahmini.
Ay valla o da cok dogru :))Ben doğurana kadar buradayım sonra artık sizlere devrederim
Hiç belli olmaz valla bak Nisan sonu gözükenler bir bir doğurdu
Nisan başı anaları kaldı burda
Ya kıyamam senin eşin baya panik yapmış
Sen arada bir tekrar üzerinden geç ne yapacak nereye götürecek adam rahatlasın biraz
Benim de en basindan beri hissettigim hep sen A April wind ile asa yukari ayni gunlerde dogum yapacagimiz niyeyseeeBen daha buradayımM muttervonmarienkaefer bizimle sona kalanlardan olacak gibi geliyor nedense
A April wind de hazır hissetmeden doğuramayacak herhalde3-4 kişi takılırız artık
Sen çok dillendiriyorsun bak farketmeden doğuracaksın gibime geliyor nedenseBen daha buradayımM muttervonmarienkaefer bizimle sona kalanlardan olacak gibi geliyor nedense
A April wind de hazır hissetmeden doğuramayacak herhalde3-4 kişi takılırız artık
Bana hep erken doğurucam gibi geliyordu neden bilmiyorumAy valla o da cok dogru :))
Ay bebislerimizi alalim da bir kendimize gelir gelmez yine buraya yigiliriz
Valla ben bir dogurana kdr o dokuz doguracak. Neymis ambulans cagiracakmis :)) dedim sakin sacma sapan mesgul etme ambulansi.. En olmadi taksi cagir onla gidelim dedimhi ben onu dusunemedim diyor Ya da gunduz falan gelirse cidden dogurup oyle mi haber versem napsam
Benim de en basindan beri hissettigim hep sen A April wind ile asa yukari ayni gunlerde dogum yapacagimiz niyeyseeeya ilk sizle muhabbetim oldu diye ya da tarihleri bastan kafama oyle kodladim diye bilmiyorum Hadi hayirlisi :))
O his bende de var birkaç gün arayla gelecek gibi bizim bebişlerAy valla o da cok dogru :))
Ay bebislerimizi alalim da bir kendimize gelir gelmez yine buraya yigiliriz
Valla ben bir dogurana kdr o dokuz doguracak. Neymis ambulans cagiracakmis :)) dedim sakin sacma sapan mesgul etme ambulansi.. En olmadi taksi cagir onla gidelim dedimhi ben onu dusunemedim diyor Ya da gunduz falan gelirse cidden dogurup oyle mi haber versem napsam
Benim de en basindan beri hissettigim hep sen A April wind ile asa yukari ayni gunlerde dogum yapacagimiz niyeyseeeya ilk sizle muhabbetim oldu diye ya da tarihleri bastan kafama oyle kodladim diye bilmiyorum Hadi hayirlisi :))
Fark etmeden doğurabilirim sıkıntı değil bak hastaneye gidiym aaa bebek geliyor desinler 10 dk sonra çıkıym doğumhaneden yavruşumlaSen çok dillendiriyorsun bak farketmeden doğuracaksın gibime geliyor nedense
Ay böyle tahmin yapmakta hoş oluyormuş
atanamayanogretmen de çok beklemeyecek bence. Tutacak mı acaba tahminim
Senin o kadar kasılmaya artık açılman başlar diye düşünüyorum çünküBen bugün doğurdum doğurdum yoksa merhaba 40. Hafta diyecem sanırım
LoveAndMarriage tahmini Perşembe günü doğuracağım yönündeydi eheheh çok eğlenceli
Peki bunun bana çok mantıklı gelmesine kaç puanO his bende de var birkaç gün arayla gelecek gibi bizim bebişlerhayırlısı bakalım bekliyoruz
Fark etmeden doğurabilirim sıkıntı değil bak hastaneye gidiym aaa bebek geliyor desinler 10 dk sonra çıkıym doğumhaneden yavruşumla
atanamayanogretmen de taş sancısıyla karıştıracak gibi geliyor bana asıl o fark etmeden doğuracak
Şu iki gündür biraz azaldı gibi kasılmalarSenin o kadar kasılmaya artık açılman başlar diye düşünüyorum çünkü
atanamayanogretmen
Herkese merhaba.
Ben okuyup yazmayanlardanim. Is guc 27 aylik kiz cocuk rahatsizliklar filan uzzuuunn bi sure takip edememistir 1 aydir sizi okuyorum. Yazmiyordm oyle ama canim senin sikayetini gorunce yazmak istedim. Bende dogustan var ufurum dedikleri. Yani kalp kapakcigimin birisi gevsek tam kapanmiyor kan sizdiriyor. Ama dr.unun dedgi gibi cok onemsenmiyor sadece 1 ya da 2 sene de bir kontrol tavsiye ediliyor. Bu da kalpte buyumeye sebebeiyet verme ihtimaline karsi bir onlemmis. Cok sukur bende hicbir sikinti olmadi. 2. Gebeligim 5 ya da 6. Ayimda kontrole gitmistim icimi rahatlatmak icin. Tekrar kontrole gitmedim. Gerek de duyulmuyor canim ama sezaryen olacaksan anestezi druna bahsetmende fayda var bence. Ya da kadn dogmcuna da soyle hani bilinsin diye. Bu arada ben de 35+3 um. Ogleden sonra kontrole gidicem. 2. Kizim olacak kismetse
Sen çok dillendiriyorsun bak farketmeden doğuracaksın gibime geliyor nedense
Ay böyle tahmin yapmakta hoş oluyormuş
atanamayanogretmen de çok beklemeyecek bence. Tutacak mı acaba tahminim
Bana da previa dan dolayi hep erken gelecek dediler. Iste kanama gelebilir o olabilir bu olabilri diye bir suru senaryo :)) hani en kou 37-38 de sezeryan diyorlardi :) ama ben hep kendimi oyle bisi olmayacak diye sartlamistimBana hep erken doğurucam gibi geliyordu neden bilmiyorum
Böyle hissedenler genelde geç doğuruyor ama
Ama bence biz beklicez gibime Geliyor
Ayy hadi bakalim hayirlisiiO his bende de var birkaç gün arayla gelecek gibi bizim bebişlerhayırlısı bakalım bekliyoruz
Fark etmeden doğurabilirim sıkıntı değil bak hastaneye gidiym aaa bebek geliyor desinler 10 dk sonra çıkıym doğumhaneden yavruşumla
atanamayanogretmen de taş sancısıyla karıştıracak gibi geliyor bana asıl o fark etmeden doğuracak
Seninki yorgunluktan demekki dinlenince geçmişPeki bunun bana çok mantıklı gelmesine kaç puanHerşey olabilir
Şu iki gündür biraz azaldı gibi kasılmalar
Hastane dönüşü Aralıklarla toplam 15saat uyuyunca tabi vücut dinlendi galiba
O his bende de var birkaç gün arayla gelecek gibi bizim bebişlerhayırlısı bakalım bekliyoruz
40dakka ve duzensiz.Masallah kusa
Canim benim ki neden yurumuyorsun demedi. Yuruyus ve egzersizlere devam dedi. Hatta yaptiklarimi anlattim. Arttirayim mi dedim. Hayir bu kadari yeter de artar bile dedi.. iliski onerdi tabii haliylehatta sey dedi. Kendini cok yorma. Doguma da enerjin kalsin dedi.. benim bi hafta sonra kontrolum. Yine cuma erken saatte gelirsin dedi.. bakalim
Sen ne kadar yuruyorsun ki?
Ayırt edersin bence korkmaAy en büyük korkum
Bir saat de yol gidecez ya neler olacak bakalım
Eheheh kafamız döndü muhabbet şahaneSenle günlerimiz de aynı bakalım ilk kim pırtlatacak
Hadi bakalım hayırlısı kim ne zamana denk gelecek merak içindeyimBana da previa dan dolayi hep erken gelecek dediler. Iste kanama gelebilir o olabilir bu olabilri diye bir suru senaryo :)) hani en kou 37-38 de sezeryan diyorlardi :) ama ben hep kendimi oyle bisi olmayacak diye sartlamistimins abartmamisimdirrr
Eylul gibi 42 de dogurmak da istemem yanii :))
Artik ne zaman gelirlerse kuzucum.. ama bana kalirsa sen bugun dogurmayacaksin..
ben de esimin izni guzel denk gelsin diye ptesi ya da sali dogum olsun istiyorum :) 5 gun izni var ya
Ayy hadi bakalim hayirlisiibence de gidelimmm oo gelmis nerdeyse desinler :) alsinlar sonra pirt bes dk da ciksin sipalar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?