- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Çoğumuzun ayni demis. Bende gittim tam kanala girmemis neden yürüyüş yaomadigimi sordu. Yapıyorum ama daha yapman lazim agrilara ragmen dahada artirmam lazim ki sanci gelsin. Nst normal. Ve 10 gun sonraya verdi. Tavsiye olarak baska ne oneririsiniz dedim en iyi yürüyüş dedi. Sık sık. Kilosu 3100 gr kordonu iyi bas cevresi 36 haftalık
Bu doguranlar birer birer çekip gidiyor buralardan.Bizde mi öyle olacagiz aciba .
Arada bir mesaj atıp kaciyollar,kaçaklar .
Galiba ben doğurana kadar kimsecikler kalmiyacak buralarda. Çünkü benim dogum 1 mayis görünüyor tahmini.
Masallah kusa
Canim benim ki neden yurumuyorsun demedi. Yuruyus ve egzersizlere devam dedi. Hatta yaptiklarimi anlattim. Arttirayim mi dedim. Hayir bu kadari yeter de artar bile dedi.. iliski onerdi tabii haliylehatta sey dedi. Kendini cok yorma. Doguma da enerjin kalsin dedi.. benim bi hafta sonra kontrolum. Yine cuma erken saatte gelirsin dedi.. bakalim
Sen ne kadar yuruyorsun ki?
Ben de dün ağda yaptım ama tetik metik yok canımkızlar çok deli bisey yaptım, temizlik işini yani özel olani 3 hafta önce halletmistim ne olur ne.olmaz.diye, şimdi makineyle yaptım ama pek fena oldu, artık doğumu tetiklemisimdir heralde
Eheheh kafamız döndü muhabbet şahane
Hadi bakalım hayırlısı kim ne zamana denk gelecek merak içindeyim
Banada bugün birşey olmayacakmış gibi gelmeye başladı bakalımm.
Onu bende çok istedim ptesiye denk gelsin diye izin işi olsun rahatça bakalım nasıl olacak plana uyacak Mı bebitolar :))
Ay kiyamam yaYürüyorum ben de bugün 1 saat yürüdüm pert oldum şimdi uzandım kalçam ağrıyor ama yok ağrı falan hiçbişi
O hiç belli olmaz canım bi Bakmışsın SEn bizden önce doğurmuşsun
Baktılar ben doğurmuyorum bizimkiler h sonu adanadaki portakal festivaline mi gitsek diyorlar. Olurr gidelim dedim adanada hastane çok birine gider doğururum ne olacak o kadar umudu kestiler benden
Ben de dün ağda yaptım ama tetik metik yok canım
her türlü yolu denedik, doguramayanlarda bugünYürüyorum ben de bugün 1 saat yürüdüm pert oldum şimdi uzandım kalçam ağrıyor ama yok ağrı falan hiçbişi
O hiç belli olmaz canım bi Bakmışsın SEn bizden önce doğurmuşsun
Baktılar ben doğurmuyorum bizimkiler h sonu adanadaki portakal festivaline mi gitsek diyorlar. Olurr gidelim dedim adanada hastane çok birine gider doğururum ne olacak o kadar umudu kestiler benden
Ben de dün ağda yaptım ama tetik metik yok canım
Bu doguranlar birer birer çekip gidiyor buralardan.Bizde mi öyle olacagiz aciba .
Arada bir mesaj atıp kaciyollar,kaçaklar .
Galiba ben doğurana kadar kimsecikler kalmiyacak buralarda. Çünkü benim dogum 1 mayis görünüyor tahmini.
Kuzum senin de aciklik da vardi bir de dimi :)) tekrar kontrolun ne zaman?H Heart of Gold hayırlısı olsun kuzum inşallah pazartesinden önce kendiliğinden gelir minik❤
M muttervonmarienkaefer aramıza hoşgeldin canım beklemedeyiz hepimiz
doğumu ne zaman yaparsan yap dogum sonrası iznin sabit canım, benim bilgim dogum sonrası 8 hafta, 37 de.aktardiysan 13 hafta, erken erken doğurduysan 13 'ün üzerine ekleyebiliyorsun , yani 37 de.ayrildin ama.38 de.dogurdim dogum oncesi iki haftanı kullanamadın onuda ekliyorlarAaa bir de kizlar ne sorucam. Bilgi sahibi olanlar aydinlatirsa cok sevinirim. Simdi ben 32+5 de ayrildim.. simdi dogum da 40+5 te oldu diyelim.. ben yine de 8 hafta 5 gun mu dogum sonrasi iznimi kullanirim? Yoksa o bes gunum yanar mi
beş günün yanmaz canım sen 5 gün aktarmışsin zatenAaa bir de kizlar ne sorucam. Bilgi sahibi olanlar aydinlatirsa cok sevinirim. Simdi ben 32+5 de ayrildim.. simdi dogum da 40+5 te oldu diyelim.. ben yine de 8 hafta 5 gun mu dogum sonrasi iznimi kullanirim? Yoksa o bes gunum yanar mi
Aynen kuzuumAllam bebito diyince bile icim eriyorbakalim sipalar napacak. Saglikla gelsinler de artik ne zaman isterlerse
Ay kiyamam yakiz yollarda mollarda gelirse birde garip oldu senin durumda canim yanii :)) benim de gecerse bakalim ne olaacakkk :)
Ne zaman doğum olursa olsun toplam 8 hafta iznin var. 5 gün yanar. Geç doğurdun diye iznin uzamaz.Aaa bir de kizlar ne sorucam. Bilgi sahibi olanlar aydinlatirsa cok sevinirim. Simdi ben 32+5 de ayrildim.. simdi dogum da 40+5 te oldu diyelim.. ben yine de 8 hafta 5 gun mu dogum sonrasi iznimi kullanirim? Yoksa o bes gunum yanar mi
Allam bebito diyince bile icim eriyorbakalim sipalar napacak. Saglikla gelsinler de artik ne zaman isterlerse
Ay kiyamam yakiz yollarda mollarda gelirse birde garip oldu senin durumda canim yanii :)) benim de gecerse bakalim ne olaacakkk :)
her türlü yolu denedik, doguramayanlarda bugün
H Heart of Gold hayırlısı olsun kuzum inşallah pazartesinden önce kendiliğinden gelir minik❤
M muttervonmarienkaefer aramıza hoşgeldin canım beklemedeyiz hepimiz
Aaa bir de kizlar ne sorucam. Bilgi sahibi olanlar aydinlatirsa cok sevinirim. Simdi ben 32+5 de ayrildim.. simdi dogum da 40+5 te oldu diyelim.. ben yine de 8 hafta 5 gun mu dogum sonrasi iznimi kullanirim? Yoksa o bes gunum yanar mi
Yok kuzum ne açılması. Var mı yok mu bilmiyoruz ki alttan muayene olmadım hiçKuzum senin de aciklik da vardi bir de dimi :)) tekrar kontrolun ne zaman?
beş gününu 32 den aktarmış canım, fazladan çalışmış, bende 5 hafta calistim 37 ye kadar toplam 13 hafta iznim olacakNe zaman doğum olursa olsun toplam 8 hafta iznin var. 5 gün yanar. Geç doğurdun diye iznin uzamaz.
Ben de ilkini 41'de doğurdum. O zaman herkese göre farklı bir izin süresi olurdu.
Hayir 8 hafta ok ama ben oncesinden bes gun hakkim vardi sonucta.. her halukarda kullanmam lazim diye dusunuyorum.Ne zaman doğum olursa olsun toplam 8 hafta iznin var. 5 gün yanar. Geç doğurdun diye iznin uzamaz.
Ben de ilkini 41'de doğurdum. O zaman herkese göre farklı bir izin süresi olurdu.
Canim ben onuYok kuzum ne açılması. Var mı yok mu bilmiyoruz ki alttan muayene olmadım hiç
Aynen bana da mantikli olan bu gibi geliyor.. cunku hastaneme sey demistim e simdi benim dogum iznim ne zaman bitecek onu yazmamissiniz demistim. Onlar da ne zaman dogum yapacaginizi bilmiyoruz ki dedi. Dogum yapinca hem dogumdan sonra ki hakkiniz hem de dogum oncesi kullanmadiginiz haklariniz dogum sonrasina aktarilip hesaplanir demisti:) ama gec dogurdum diye yakmazlar o zaman diye dusundum :)beş gününu 32 den aktarmış canım, fazladan çalışmış, bende 5 hafta calistim 37 ye kadar toplam 13 hafta iznim olacak
Kuzum senin de aciklik da vardi bir de dimi :)) tekrar kontrolun ne zaman?
Hadi bakalimVar canım bende 1 parmak açılma kısalma ve yumuşama vardı ama işte gelmiyor sıpatekrar kontrol eğer doğum olmazsa 15 nisanda canım
Ayırt edersin bence korkmakv’nin olduğu yerde miydi senin hastane
Hadi bakalimbekleyip gorucez artik kuzum. Bir cm se cok degilmis. Gerci yumusamada onemli ama :)) platese basladin mi kuzu? Ben neden bilmiyorum o kdr sey uapiom hala kanalda bile degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?