Aynen öyle kuzum
Son değerlerim iyi çıkmamış ama demir hapı verdi günde 1 tane alacakmışım doğumdan sonra da 3 ay devam dedi. Ama ne zaman almam gerektiğini sormayı unuttum sabah mı akşam aç tok mu senin bir fikrin varmı kuzu ?
Aynen öyle kuzum
Son değerlerim iyi çıkmamış ama demir hapı verdi günde 1 tane alacakmışım doğumdan sonra da 3 ay devam dedi. Ama ne zaman almam gerektiğini sormayı unuttum sabah mı akşam aç tok mu senin bir fikrin varmı kuzu ?
Canım bu muayene işleri hızlandırıcak hazırlıklı olmalısın
İnan normal yapıcak olmana çok sevindim
Bizim ki tam olarak ortak yapım olmuş canım
Amin kuzum inşallah inşallah sağ salim tez vakitte kavuşuruz
Razıyız kuzum o dertlere 7 senedir beklediğimizden inanki o süreçide doğum gibi rahat karşılayıp bekliyorum
Tamam canım ben alarm kurayım o halde sabah 7 gibi çünkü genelde 11 gibi kahvaltı yapıyorum. Birde çay içebilir miyim 1 bardak kahvaltıda demir ilacı alsam bile ?
Tamam canım ben alarm kurayım o halde sabah 7 gibi çünkü genelde 11 gibi kahvaltı yapıyorum. Birde çay içebilir miyim 1 bardak kahvaltıda demir ilacı alsam bile ?
Kuzum çay gibi içecekler demir eksikliği yapıyormuş normalde ama bi bardak açık çaydan bir şey olmaz sanırım İlaçla ilgisi yok yani 4 saatte ilaç kana çoktaaan karışır :)
AApril wind
canım başınız sağolsun çok üzüldüm mesajları okurken şoka uğradım Allah sabırlar versin Bebeğiniz size şefaatçi olsun En yakın zamanda Rabbim hayırlısıyla kucağınızı doldursun
Ayyyyy kurban olurum ya canın benim Allah sabır versin sana.icine atma ağla kuzum keşke yanında olabilme imkanim olsaydı çok çok üzüldüm yeminn ederim rabbim sana en kısa zamanda bir evlat daha nasip etsin cnm benim.
Kuzum çay gibi içecekler demir eksikliği yapıyormuş normalde ama bi bardak açık çaydan bir şey olmaz sanırım İlaçla ilgisi yok yani 4 saatte ilaç kana çoktaaan karışır :)
Aynen öyle kuzum
Yanında olmayı çok isterdim... Mesajı okuduğumdan beri aklım sende...meleğini kokla annesi senin kokunu da alsın..canım benim sen çok güçlü bir annesin bunu sakın umutma
Hamile iken akşam yatarken alıyordum. Ama şimdi sabah aç karnına denildi.
Yanında olmayı çok isterdim... Mesajı okuduğumdan beri aklım sende...meleğini kokla annesi senin kokunu da alsın..canım benim sen çok güçlü bir annesin bunu sakın umutma
Canimm bgn sana sordugumdan beri icim aciyor.. simdi burada yazdigini da okudm nasil guzel bir yureksin sennn uzmek istmeezdim demissin.. biz bir aile olduk.. sevinclerimizi, ofkelerimizi hep paylastik.. uzuntulerimizi de paylasacagiz elbette
Herkesin dedigi gibi Uras imiz artik bir melek... sen de guzel bir melegin annesisin. O seni bekleyecek... senin hep yaninda olacak..
Acini yasa ama kendini yipratma nolur. Rabbim sana ve esine sabirlar versin
Allahim bir daha size boyle zor bir sinav vermesin