2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Devlet biraz sıkıntılı oluyor canım özeldeki muamele olmuyor gerçekten sanki devlete gidenler hamiş değil durduk yere gerilmişsiniz neyseki tospik oğluşun iyiymiş şükür
Valla canım biri eşini tutmuş getirmiş tamam getirsin hakkı ama kadın adama ben seni Çağırcam muayene olurken diyor adam zırt pırt kafa sokuyor içeri ayy ne gündü ya. Eşimde dedi Zaten testleri burda yaptır artık özele gideriz diye sonuç olarak doktoru değiştiriyorum nasipse

Test işlerini devlette halledip özelde muayene olmak daha iyi olur canım hem de sıraydı kuyruktu daha az yorulursunuz

Test işlerini devlette halledip özelde muayene olmak daha iyi olur canım hem de sıraydı kuyruktu daha az yorulursunuz
Benim planım öyleydi uygulama zamanı geldi artık
Bu arada cicilere bayıldım güle güle giysin minnoşun

Hiç problem olmaz canım yaptırabiliyor Sun devlwtte

Ayy kuzum dikkat et
Benim gibi suyla atlatırım yoluna gitme
İlacını kullan
Haber edersin kuzum
Çok tutmaz muhtemelen

Kızlaar.. bebeğim için isimli kıyafetler emzikler sipariş vermek istiyorum fotoğraf çekimi yapmak için.. ama cinsiyetinin değişmesinden çok korkuyorum yaa
Bende yaptırmak istiyorum canım onlardan çok güzeller Daha erken zaten bekle bence netleşsin bizim cinsiyet kesin ama isim bulamıyoruz

Kızlaar.. bebeğim için isimli kıyafetler emzikler sipariş vermek istiyorum fotoğraf çekimi yapmak için.. ama cinsiyetinin değişmesinden çok korkuyorum yaa
Azıcık daha sabret canım yaptırırsın kesinleştikten sonra
Ayy kuzum dikkat et
Benim gibi suyla atlatırım yoluna gitme
İlacını kullan
Haber edersin kuzum
Çok tutmaz muhtemelen
Ya dikkat ediyorum kuzum aslında su içiyorum en az 2 lt ki önceden 2 bardak bile içmezdim.
Ama kronik sanırım artık üşütünce ve dar birşey giyersem hemen geri geliyor
Fiyat konusunda rahatım büyük şehirler gibi 300 400 istemezler gibime geliyor

Ne düşünüyorsunuz isim olarak.bende kararsizim
Eşim elif,zeynep,ipek bu tip isimler istiyor. Bende çok yeni söylenmesi zor isimlerden istemiyorum ama bulamıyorum da normalde de çok kararsız biriyim zaten Sizin var mı düşündüğünüz isimler.
Kız ismi için önerisi olan arkadaşlar varsa beklerim

Selam kizlar Axessi olanlar guzel bir kampanya var. 100 tl alışverişe 100 tl puan kampanyası. axess kullanan arkadaşlar Axess mobil uygulamasından kampanyaya katılmak lazım. Bugun ve yarina ozel

Selam kızlar

Haftaya haftaiçi eşimin doğum günü bende yarın akşam için iki aileyi de davet ettim hem de pasta keseriz dedim ne zamandır biraraya gelemedik diye.. bugun de ön hazırlık yaptım yoruldum ya midem de bulanıyor yemek falan da yapmadım dışarı çıkıcaz.

İsim konusu bizde kızımızın ismi ipek olucak eşim çok sevdi bu ismi ve başka seçenek düşünsek de yine ipek diyoruz bende sevdim erkek olsaydı da deniz istiyordum

Canım ayrıntılıyıda bekle ondan sonra yaptır
Ayrıntılıda kesinleşmiş olur

Bende yaptırmak istiyorum canım onlardan çok güzeller Daha erken zaten bekle bence netleşsin bizim cinsiyet kesin ama isim bulamıyoruz

Haftaya randevum var tekrar soracağım.. Fotoğraf çekimi yapacaktım 5aylık olunca o zaman ellime ulaşmış olmasını dilerdim yurtdışında olduğum için yapılıp göndermesi uzun sürüyor ayrıntılı zaten 5aylıkken oluyor o zaman anca 6aylık için yetişir.. neyse sağlık olsunda gerisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…