2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
İkili testim güzel çıkmış ama bana sormadan 3lü test yaptı büyümüş sıpam 200 gr olmuş
Gözün aydın olsun kuzum
Devlet hastanesi ya zorunlu görüyorlar o yüzden yapıyorlar kuzum
İçini ferah tut hiç bişeycik çıkmaz
Ayrıntılıyı sordun mu

Gözün aydın olsun kuzum
Devlet hastanesi ya zorunlu görüyorlar o yüzden yapıyorlar kuzum
İçini ferah tut hiç bişeycik çıkmaz
Ayrıntılıyı sordun mu
Unuttum onu Zaten sinir oldum bu gidişimde Sonuç göstermeye gittiğimde sorucam bakalım teşekkür ederim kuzu

Niye sinir oldun kız 3lü yaptı diye mi
Ya bugün ortam gergindi biraz haliyle doktorda gerilmiş bide sıra bekledik 10da girdim nerdeyse bi öyle gerildim üstüne ekrana bön bön baktı birşey oldu sandım öyle bi gerildim sonra üçlü test falan maceralı oldu baya :)

Kizlar gunaydin.
Benim bugun raporum bitti ise basladim. Yerimi degistirmisler zor ve kalabalik bir yere vermisler İsin kotu yani kendime ait masam bile yok emaneten birinin yaninda oturuyorum cantami fln mi onun dolabina koyuyorum cok rahatsizim bu durumdan Gelir gelmez onume de dosya yigdilar napacagimi bilmiyorum stresten karnim agriyor. Ev hanimlari evde oturmanin kiymetini bilsinler gercekten

Günaydın canim.rapor alma şansın varsa al gitme o zaman.konussan eski yerine verseler

Niye öyle birşey yapmışlar ki yaa bilerek mi acaba. Katılıyorum rapor alabiliyorsan rapor al gitme. Ne gıcık işler çeviriyorlar

Rapor alabiliyorsan al canım. Benim doktorum doğum iznine kadar sen istersen verebilirim dedi bende alıyorum iş yerimde sorun etmiyor tabi evden çalışıyorum. Seninde varsa eğer böyle bir imkânın değerlendir bence.

Hadi gözünaydın canım güzel haberlerle dönmüşsün. Maşallah kızçenede

Maşallah sağlıklı bebişim.kiz çocuk gibisi yok şanslısın.ilerde alıp alışverişe çıkarsın ikisiyke

Sag salim kucaginiza alin insallah tebrik ederim. İki kiz kardeş olacaklar ne güzel. Aminnn insallah güzel duaniz için

Gerginliğin üstüne denk gelmişsin canım
3lüde düşünmediğin halde strese soktu seni
Sıkma canını bazen doktorlar streslerini hastaya yansıtıyorlar oda bize negatif enerji veriyor ister istemez

Doktorun erkek dedi mi

Haha onu akıl edip hala erkek dimi diye sordum evet dedi Ağrılara ve hep solda olmasına da normal dedi dinlen dedi ağrın olunca. Zaten aleti hep sola tuttu farketmiştir o da

benim kullandığım prgramda banu çiftçinin mesela 15 hafta 0 gün - 15 hafta 6 gün demek 16.haftanın içindesin demek.
ben bugün

bendede öyle oluyor ilk hamilelikte olmaıştı. ve yarın konmtrolüm var soracağım

çok sağol canım bilgiler için.

kötü olmuş. ben de doğum izninden dönünce yerimi değiştirdiler ama öncesinde amirim bilgi vermişti senin ki kadar kötü değildi. bence konuşmalısın zaten sıkıntılı bi süreç niye strese giriyorsun ki. ya eski yerine versinler ya da rapor al

canm hastanede doktorun odasnda ultrason cihazi varmi?yoksa ultrason için yonlendiriyor mu .oyle yorumlar da yazmışlar

Tebrik ederim canm.Masallah baya büyüdüler artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…