Gözün aydın olsun kuzumİkili testim güzel çıkmış ama bana sormadan 3lü test yaptıbüyümüş sıpam 200 gr olmuş
Unuttum onu Zaten sinir oldum bu gidişimdeGözün aydın olsun kuzum
Devlet hastanesi ya zorunlu görüyorlar o yüzden yapıyorlar kuzum
İçini ferah tut hiç bişeycik çıkmaz
Ayrıntılıyı sordun mu
Niye sinir oldun kız 3lü yaptı diye miUnuttum onu Zaten sinir oldum bu gidişimdeSonuç göstermeye gittiğimde sorucam bakalım teşekkür ederim kuzu
Ya bugün ortam gergindi biraz haliyle doktorda gerilmiş bide sıra bekledik 10da girdim nerdeyse bi öyle gerildim üstüne ekrana bön bön baktı birşey oldu sandım öyle bi gerildim sonra üçlü test falan maceralı oldu baya :)Niye sinir oldun kız 3lü yaptı diye mi
Günaydın canim.rapor alma şansın varsa al gitme o zaman.konussan eski yerine verselerKizlar gunaydin.
Benim bugun raporum bitti ise basladim. Yerimi degistirmisler zor ve kalabalik bir yere vermislerİsin kotu yani kendime ait masam bile yok emaneten birinin yaninda oturuyorum cantami fln mi onun dolabina koyuyorum cok rahatsizim bu durumdan Gelir gelmez onume de dosya yigdilar napacagimi bilmiyorum stresten karnim agriyor. Ev hanimlari evde oturmanin kiymetini bilsinler gercekten
Niye öyle birşey yapmışlar ki yaa bilerek mi acaba. Katılıyorum rapor alabiliyorsan rapor al gitme. Ne gıcık işler çeviriyorlarKizlar gunaydin.
Benim bugun raporum bitti ise basladim. Yerimi degistirmisler zor ve kalabalik bir yere vermislerİsin kotu yani kendime ait masam bile yok emaneten birinin yaninda oturuyorum cantami fln mi onun dolabina koyuyorum cok rahatsizim bu durumdan Gelir gelmez onume de dosya yigdilar napacagimi bilmiyorum stresten karnim agriyor. Ev hanimlari evde oturmanin kiymetini bilsinler gercekten
Rapor alabiliyorsan al canım. Benim doktorum doğum iznine kadar sen istersen verebilirim dedi bende alıyorum iş yerimde sorun etmiyor tabi evden çalışıyorum. Seninde varsa eğer böyle bir imkânın değerlendir bence.Kizlar gunaydin.
Hadi gözünaydın canım güzel haberlerle dönmüşsün. Maşallah kızçenedeBiz geldik güzel anneler çok şükür iyi haberlerle geldik herşey yolunda 155 gr 13.5 cmolmus kuzum bu arada cinsiyetimiz kesinleşti bı kızımız daha oluyor rabbim herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.....
Maşallah sağlıklı bebişim.kiz çocuk gibisi yok şanslısın.ilerde alıp alışverişe çıkarsın ikisiykeBiz geldik güzel anneler çok şükür iyi haberlerle geldik herşey yolunda 155 gr 13.5 cmolmus kuzum bu arada cinsiyetimiz kesinleşti bı kızımız daha oluyor rabbim herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.....
Unutma muhakkak ye.ben iki tane yedim suda içtim daha net olsun diye.benimki yandan tam bacak arasını açtı gösterdi.bi daha ne zaman gideceksin[/QUOTE doktorum 10 gün sonra dedi ama 15 gün sonrasina buldum insallah o zaman gidecem
Sag salim kucaginiza alin insallah tebrik ederim. İki kiz kardeş olacaklar ne güzel. Aminnn insallah güzel duaniz içinBiz geldik güzel anneler çok şükür iyi haberlerle geldik herşey yolunda 155 gr 13.5 cmolmus kuzum bu arada cinsiyetimiz kesinleşti bı kızımız daha oluyor rabbim herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.....
Gerginliğin üstüne denk gelmişsin canımYa bugün ortam gergindi biraz haliyle doktorda gerilmiş bide sıra bekledik 10da girdim nerdeyse bi öyle gerildim üstüne ekrana bön bön baktı birşey oldu sandım öyle bi gerildim sonra üçlü test falan maceralı oldu baya :)
Haha onu akıl edip hala erkek dimi diye sordum evet dediGerginliğin üstüne denk gelmişsin canım
3lüde düşünmediğin halde strese soktu seni
Sıkma canını bazen doktorlar streslerini hastaya yansıtıyorlar oda bize negatif enerji veriyor ister istemez
Doktorun erkek dedi mi
Doktor dedi bana ayrı bir uzmanlığı var mi bilmiyorum.gittigim hastaneyi aradim direk.sekreter ısrarla 22 si dedi.bende birkaç gün öncesine aldim eşimin uygun olduğu saate o zamanda 21 doluyo 22 haftama girmiş oluyorum
Bu arada kızlar salı günü 15 haftayı doldurdum şuan 16 ci haftanın içindeyim.15 mi oluyor 16 mi
Kızlar bende bugün 3 lu tarama testini öğrendim temiz dedi hatta dün akşam kasılma vardı çarşıya inmisken yüz yüze konuşurum belki bebisimi de gösterir dedim ama sadece sonucu söyledi ..Bu arada bu aksamda kasildi anlamadem niye böyle oluyor kizimda hiç böyle olmamıştı birde aniden bir yere uzansam yada ani harekette bazen karnima kramp giriyor
Bu arada arkadaslar ayrıntılı ultrason icin sira aldim tok karnina gelmemi istedi ve gelmeden önce aşırıya kacmadan tatlı seyler yememi söyledi. Doktorum kasilmalarin cok olursa agrin sancin olursa mutlaka gel dedi . Dikkat edin kendinize ben biraz daha dikkatli olmaya çalışacam sola yatmaya alışın yavas yavas dedi bu haftalarda yüzüstü bile hala yatabilirsin dedi ama ben yatmiyorum artik büyüdü karnim azda olsa
Kizlar gunaydin.
canm hastanede doktorun odasnda ultrason cihazi varmi?yoksa ultrason için yonlendiriyor mu .oyle yorumlar da yazmışlarBu arada arkadaslar ayrıntılı ultrason icin sira aldim tok karnina gelmemi istedi ve gelmeden önce aşırıya kacmadan tatlı seyler yememi söyledi. Doktorum kasilmalarin cok olursa agrin sancin olursa mutlaka gel dedi . Dikkat edin kendinize ben biraz daha dikkatli olmaya çalışacam sola yatmaya alışın yavas yavas dedi bu haftalarda yüzüstü bile hala yatabilirsin dedi ama ben yatmiyorum artik büyüdü karnim azda olsa
masallah kocaman olmuş annesi.Nasil büyüdüler ya mucize resmen.ilk başta bir milimetre bile degillerdiİkili testim güzel çıkmış ama bana sormadan 3lü test yaptıbüyümüş sıpam 200 gr olmuş
Tebrik ederim canm.Masallah baya büyüdüler artikBiz geldik güzel anneler çok şükür iyi haberlerle geldik herşey yolunda 155 gr 13.5 cmolmus kuzum bu arada cinsiyetimiz kesinleşti bı kızımız daha oluyor rabbim herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?