2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Merhaba kızlar cok sık yazamıyorum ama takip ediyorum sizleri.18.haftamiz btmek uzere ben ne hareketleri hissediyorum ne kilo aldım ne de karnım şişiyor normal hayatimdan hic farkim yok her yönden. Herkes şaşırıyor.Insallah bi sknti yoktur ya doktor hersey gayet iyi diyor ama tecrubesizlikten sanirim böyle düşünüyorum
Daha ne istiyorsun cnm bebeğinde problem yok iç karnın geniştir doğum sonrası göbek problemin filan olmaz ben tam tersi düştükçe sisiyorum sonra ver verebilirsen göbek doğum sonrası filan toparlanması zor.bence uxulecegine sevin.illaki çıkacak göbeğin merak etme

Hasta olan ve olacak gibi olanlar için arkadaşımın önerdiği çayı atıyorum deneyin çok iyi geliyormus

Eklentiler

• Screenshot_20181111-082629_Gallery.webp
    Screenshot_20181111-082629_Gallery.webp
    63,9 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar kilo olarak hala eksi 4 çıkıyorum tartıda. 2 hafta öncesine kadar takılmıyordum da son zamanlarda iştahım da çok açıldı özellikle 3 haftadır falan. kilo almam gerekmiyor mu artık :bicak:
Istahin eskisine göre açılmıştır belki.kilo alacak kadar açılmamıştır belki.sen genede doktorunla görüş.

Istahin eskisine göre açılmıştır belki.kilo alacak kadar açılmamıştır belki.sen genede doktorunla görüş.
2 hafta önce doktora sordum doğuma kadar en ideali 7 kilo almak bebekle senin kilonun alakası yok canının istediğini yemeye çalış dedi ama hala almayınca şaşırdım

Kızlar kilo olarak hala eksi 4 çıkıyorum tartıda. 2 hafta öncesine kadar takılmıyordum da son zamanlarda iştahım da çok açıldı özellikle 3 haftadır falan. kilo almam gerekmiyor mu artık :bicak:
Bende annemin tartısını baz alırsam -1 kiloda gibiyim hala banada imkansız geliyor çünkü hiç yemediğim kadar ekmek yiyorum bende anlamadım ama kilo almamak güzel işte daha ne istiyorsun :) Beslenmene dikkat et bebek herşekilde lazım olan vitaminleri alıyor❤️

Bende annemin tartısını baz alırsam -1 kiloda gibiyim hala banada imkansız geliyor çünkü hiç yemediğim kadar ekmek yiyorum bende anlamadım ama kilo almamak güzel işte daha ne istiyorsun :) Beslenmene dikkat et bebek herşekilde lazım olan vitaminleri alıyor❤️
Bebeğe yarayacak şeyler yemeye çalışıyorum kuzum, ekmek hiç yemiyorum neredeyse belki de o yüzden almadım kilo. Yemeğin yanında bile küçük bi parça yiyorum. Makarnayı pilavı da yemiyorum. Ben bişey yemiyormuşum ki :confused:

Bebeğe yarayacak şeyler yemeye çalışıyorum kuzum, ekmek hiç yemiyorum neredeyse belki de o yüzden almadım kilo. Yemeğin yanında bile küçük bi parça yiyorum. Makarnayı pilavı da yemiyorum. Ben bişey yemiyormuşum ki :confused:
Aslında yememek lazım kuzum vitaminli şeyler değil pilav makarna ekmek. Bizim yapmamız gereken protein ağırlıklı beslenmek aslında. Ben şu yüzden yiyorum bazen yemekten sonra bile acıkıyorum reçel ekmek bal ekmek yiyorum mecbur. Bazende hala zeytin aşeriyorum o da ekmekle yeniliyor malum :KK45: Şu 1 haftadır sırf o yüzden fazla ekmek yiyorum kriz geliyor bana.

Back
X