2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
351E6C62-CD75-46DD-86A6-0039ADF4EDDE.webp
Ben bunu yine forumdan alıp kaydetmiştim ay karmaşası yaşıyorum diye. Galeriyi gezerken gördüm, bırakayım buraya ❤️

Aslında yememek lazım kuzum vitaminli şeyler değil pilav makarna ekmek. Bizim yapmamız gereken protein ağırlıklı beslenmek aslında. Ben şu yüzden yiyorum bazen yemekten sonra bile acıkıyorum reçel ekmek bal ekmek yiyorum mecbur. Bazende hala zeytin aşeriyorum o da ekmekle yeniliyor malum :KK45: Şu 1 haftadır sırf o yüzden fazla ekmek yiyorum kriz geliyor bana.
Bende -1kilodayim butun tartilarda. Aslinda artik 200 gram felan alirim artik. Ilk gebeligim oyle olmustu

Bende -1kilodayim butun tartilarda. Aslinda artik 200 gram felan alirim artik. Ilk gebeligim oyle olmustu
Evet canım son zamanlar zaten hızlı kilo artışı oluyormuş en başından hiç almamak veya az almak en güzeli. Artık istemesekte kilo alacağımız zamanlara yaklaşıyoruz Zaten :KK16:

Evet canım son zamanlar zaten hızlı kilo artışı oluyormuş en başından hiç almamak veya az almak en güzeli. Artık istemesekte kilo alacağımız zamanlara yaklaşıyoruz Zaten :KK16:
Hep kilo alan hamilelere ozenerek baktim. Ne guzel karinlari tok diye ben de boyle bi manyagim:halay:kendim hep ac gezince

Hep kilo alan hamilelere ozenerek baktim. Ne guzel karinlari tok diye ben de boyle bi manyagim:halay:kendim hep ac gezince
:KK70:
Ya yiyememekte zor çok iştahlı olmakta zor. Bende kocaman göbüşlülere özeniyordum ama çok zor olacağını tahmin ediyorum artık. Yüzüstü yatamamak bile beni derinden etkiliyor şu sıralar :KK70:

Kızlar ya ben sık sık unutup olmayacak yerlere uzanıyorum sonra da bişey oldu mu diye korkuyorum :( kendime kızsam da örneğin bir bardak icin masanın ucuna uzanıyorum kalkmadan sonra da vay bişey mi oldu :kızgın:

Aslında yememek lazım kuzum vitaminli şeyler değil pilav makarna ekmek. Bizim yapmamız gereken protein ağırlıklı beslenmek aslında. Ben şu yüzden yiyorum bazen yemekten sonra bile acıkıyorum reçel ekmek bal ekmek yiyorum mecbur. Bazende hala zeytin aşeriyorum o da ekmekle yeniliyor malum :KK45: Şu 1 haftadır sırf o yüzden fazla ekmek yiyorum kriz geliyor bana.
Bi ara bende çok oldu o reçel sürüp yiyordum ekmeğe bol bol :kk77: vücut istiyor demekki kuzum hamileyiz biz yememiz lazım :halay:

O
Kızlar ya ben sık sık unutup olmayacak yerlere uzanıyorum sonra da bişey oldu mu diye korkuyorum :KK43: kendime kızsam da örneğin bir bardak icin masanın ucuna uzanıyorum kalkmadan sonra da vay bişey mi oldu :kızgın:
Yapma canım dikkat et eşi ayrılabiliyormuş veya kordon dolanmasana sebep olabiliyormuş. Ama şu da var ki çok üstüne düşmemek gerek eskiden anneannelerimiz babaannelerimiz neler neler yapıyorlarmış ağır kaldırıp bahçe sürüyorlarmış.. Elinden geldiğince dikkat et yeterli :)

Malesef ki burada ayrıntılı ultrason yapan yokmuş tahminlerim boşa çıktı çevre illere gönderiyorlarmış çok şaşırdım. Perinatoloji uzmanı olmadığını biliyordum ama en azından radyolog yapıyordur diye düşünmüştüm. Kardeşime de yapılıp yapılmadığını hatırlamıyordum yapılsa hatırlarmışım demek ki :) Ben araştırma sürecine giriyorum vakit kaybetmeden öğreneyim çevre illeri araştırayım. Doktorumun duruma göre yönlendiriyoruz deme sebebi buymuş demek ki. Sakıncalı görürlerse hop başka ile yallah çok ilginç :)

Tünaydın kızlar:KK200:

Dün gece geç yatınca ve o kadar yorulunca ancak kahvaltı yaptık ama ev uçuyor şuan:halay: çayımı içip evi toplicam süpürürüm bugunlük yeter.

Kilo almayan arkadaşlarım ne güzel bir dert bu :spor: bende istiom :KK55: ben aldım ve inşallah ideal kiloda tamamlarım maksimum 12 kiloda şuan için iyi gidiyorum yürüyüşlere de başladım ama hamilelik olunca irade sıfır bende özellikle ekmek ve türevleri aşeriyorum ama çok sınırlı yiyorum.

Malesef ki burada ayrıntılı ultrason yapan yokmuş tahminlerim boşa çıktı çevre illere gönderiyorlarmış çok şaşırdım. Perinatoloji uzmanı olmadığını biliyordum ama en azından radyolog yapıyordur diye düşünmüştüm. Kardeşime de yapılıp yapılmadığını hatırlamıyordum yapılsa hatırlarmışım demek ki :) Ben araştırma sürecine giriyorum vakit kaybetmeden öğreneyim çevre illeri araştırayım. Doktorumun duruma göre yönlendiriyoruz deme sebebi buymuş demek ki. Sakıncalı görürlerse hop başka ile yallah çok ilginç :)
Canım sen hangi bölgedeydin? Olmaması üzücü olmuş bende şaşırdım özelde de mi yokmuş kuzum?

Canım sen hangi bölgedeydin? Olmaması üzücü olmuş bende şaşırdım özelde de mi yokmuş kuzum?
Direk özeli sordum Zaten canım 4d aletleri falan olunca kesin vardır diye düşünmüştüm. Bölge batı Karadeniz :) Genelde böyle durumlarda Zonguldak’a yönlendiriyorlarmış

Direk özeli sordum Zaten canım 4d aletleri falan olunca kesin vardır diye düşünmüştüm. Bölge batı Karadeniz :) Genelde böyle durumlarda Zonguldak’a yönlendiriyorlarmış
Anladım canım geçen yıl bizde eşimle batı karadeniz turu yapmıştık safranboluya vs gitmiştik zonguldak çevre illere yakın oradaki devlet hastanesi yapıyorsa bi bakabilirsin canım

Anladım canım geçen yıl bizde eşimle batı karadeniz turu yapmıştık safranboluya vs gitmiştik zonguldak çevre illere yakın oradaki devlet hastanesi yapıyorsa bi bakabilirsin canım
Bakalım derin bir araştırmaya girmem gerekecek sayelerinde :KK45: Nasıl olmaz aklım almıyor hala :KK47:

Tünaydın kızlar:KK200:

Dün gece geç yatınca ve o kadar yorulunca ancak kahvaltı yaptık ama ev uçuyor şuan:halay: çayımı içip evi toplicam süpürürüm bugunlük yeter.

Kilo almayan arkadaşlarım ne güzel bir dert bu :spor: bende istiom :KK55: ben aldım ve inşallah ideal kiloda tamamlarım maksimum 12 kiloda şuan için iyi gidiyorum yürüyüşlere de başladım ama hamilelik olunca irade sıfır bende özellikle ekmek ve türevleri aşeriyorum ama çok sınırlı yiyorum.
Gece kızım öksürük krizine girince uyku yalan oldu. Sabahta erkenden kaktı sıpa:( farkında olmadan çok yorulmuşum dün. Bi daha yemekli çağırmasam iyi olur:) sağolsun eşim temizledi evi şimdide kızımı alıp gitti. Biraz dolaşalım sende dinlen dedi. Yattım bende :)

Gece kızım öksürük krizine girince uyku yalan oldu. Sabahta erkenden kaktı sıpa:KK43: farkında olmadan çok yorulmuşum dün. Bi daha yemekli çağırmasam iyi olur:) sağolsun eşim temizledi evi şimdide kızımı alıp gitti. Biraz dolaşalım sende dinlen dedi. Yattım bende :)
Canım şuan en iyi ben anlarım seni :110: sağolsun dün eşim yardım etti ama gece misafirler gidene kadar oturamadım normalde bende çağırmıyorum ama eşimin doğum günü haftaiçine denk geliyordu kuru kuru olmasın dedim iyi ki de öyle yapmışım yoruldum ama eşimde çok mutlu oldu :KK200: Canım senin bi de kızın var daha da zor olur Allahım ona da şifa versin geçmiş olsun canım.

Eşlerde yardım etmezse ne yaparız bilmem. İyi yapmışın ne güzel mutlu olmuş eşinde. Benim eşiminde Doğum günü 1 Ocak. Yılbaşına arkadaşlarımızı çağırırdım genelde Doğum günü pastası da yapardım ama bu yıl yapamam sanırım :(
Sağol buarada. Aslında kızımın bi zararı olmaz bana sakindir genel olarak ama kreşe başladığından beri hasta. Alerjik bronşit çıktı başımıza:( iyi gidiyordu doktorumuz da 20 Kasım’a çağırmıştı hatta bi daha ki kontrolü için ama dün çok kötü oldu. Zaten kötü olursa bekleme getir demişti doktorumuz bende yarına randevu aldım. Çocuk göğüs ve alerji kliniğine randevu isticem artık. Zaten ben istemesemde o gönderecek sanırım. Eskişehir yolu göründü bize artık.

Back
X