- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende -1kilodayim butun tartilarda. Aslinda artik 200 gram felan alirim artik. Ilk gebeligim oyle olmustuAslında yememek lazım kuzum vitaminli şeyler değil pilav makarna ekmek. Bizim yapmamız gereken protein ağırlıklı beslenmek aslında. Ben şu yüzden yiyorum bazen yemekten sonra bile acıkıyorum reçel ekmek bal ekmek yiyorum mecbur. Bazende hala zeytin aşeriyorum o da ekmekle yeniliyor malumŞu 1 haftadır sırf o yüzden fazla ekmek yiyorum kriz geliyor bana.
Evet canım son zamanlar zaten hızlı kilo artışı oluyormuş en başından hiç almamak veya az almak en güzeli. Artık istemesekte kilo alacağımız zamanlara yaklaşıyoruz ZatenBende -1kilodayim butun tartilarda. Aslinda artik 200 gram felan alirim artik. Ilk gebeligim oyle olmustu
Hep kilo alan hamilelere ozenerek baktim. Ne guzel karinlari tok diye ben de boyle bi manyagimEvet canım son zamanlar zaten hızlı kilo artışı oluyormuş en başından hiç almamak veya az almak en güzeli. Artık istemesekte kilo alacağımız zamanlara yaklaşıyoruz Zaten![]()
Hep kilo alan hamilelere ozenerek baktim. Ne guzel karinlari tok diye ben de boyle bi manyagimkendim hep ac gezince
Bi ara bende çok oldu o reçel sürüp yiyordum ekmeğe bol bolAslında yememek lazım kuzum vitaminli şeyler değil pilav makarna ekmek. Bizim yapmamız gereken protein ağırlıklı beslenmek aslında. Ben şu yüzden yiyorum bazen yemekten sonra bile acıkıyorum reçel ekmek bal ekmek yiyorum mecbur. Bazende hala zeytin aşeriyorum o da ekmekle yeniliyor malumŞu 1 haftadır sırf o yüzden fazla ekmek yiyorum kriz geliyor bana.
Yapma canım dikkat et eşi ayrılabiliyormuş veya kordon dolanmasana sebep olabiliyormuş. Ama şu da var ki çok üstüne düşmemek gerek eskiden anneannelerimiz babaannelerimiz neler neler yapıyorlarmış ağır kaldırıp bahçe sürüyorlarmış.. Elinden geldiğince dikkat et yeterli :)Kızlar ya ben sık sık unutup olmayacak yerlere uzanıyorum sonra da bişey oldu mu diye korkuyorumkendime kızsam da örneğin bir bardak icin masanın ucuna uzanıyorum kalkmadan sonra da vay bişey mi oldu
![]()
Demek ki :) Yemediğim şeyleri dahi isteme sebebi başka birşey olamaz çünküBi ara bende çok oldu o reçel sürüp yiyordum ekmeğe bol bolvücut istiyor demekki kuzum hamileyiz biz yememiz lazım
![]()
Sorma ya dün canım bişey istedi hiç sevmediğim yiyecekDemek ki :) Yemediğim şeyleri dahi isteme sebebi başka birşey olamaz çünkü![]()
Canım sen hangi bölgedeydin? Olmaması üzücü olmuş bende şaşırdım özelde de mi yokmuş kuzum?Malesef ki burada ayrıntılı ultrason yapan yokmuş tahminlerim boşa çıktı çevre illere gönderiyorlarmış çok şaşırdım. Perinatoloji uzmanı olmadığını biliyordum ama en azından radyolog yapıyordur diye düşünmüştüm. Kardeşime de yapılıp yapılmadığını hatırlamıyordum yapılsa hatırlarmışım demek ki :) Ben araştırma sürecine giriyorum vakit kaybetmeden öğreneyim çevre illeri araştırayım. Doktorumun duruma göre yönlendiriyoruz deme sebebi buymuş demek ki. Sakıncalı görürlerse hop başka ile yallah çok ilginç :)
Direk özeli sordum Zaten canım 4d aletleri falan olunca kesin vardır diye düşünmüştüm. Bölge batı Karadeniz :) Genelde böyle durumlarda Zonguldak’a yönlendiriyorlarmışCanım sen hangi bölgedeydin? Olmaması üzücü olmuş bende şaşırdım özelde de mi yokmuş kuzum?
Anladım canım geçen yıl bizde eşimle batı karadeniz turu yapmıştık safranboluya vs gitmiştik zonguldak çevre illere yakın oradaki devlet hastanesi yapıyorsa bi bakabilirsin canımDirek özeli sordum Zaten canım 4d aletleri falan olunca kesin vardır diye düşünmüştüm. Bölge batı Karadeniz :) Genelde böyle durumlarda Zonguldak’a yönlendiriyorlarmış
Bakalım derin bir araştırmaya girmem gerekecek sayelerindeAnladım canım geçen yıl bizde eşimle batı karadeniz turu yapmıştık safranboluya vs gitmiştik zonguldak çevre illere yakın oradaki devlet hastanesi yapıyorsa bi bakabilirsin canım
Gece kızım öksürük krizine girince uyku yalan oldu. Sabahta erkenden kaktı sıpaTünaydın kızlar
Dün gece geç yatınca ve o kadar yorulunca ancak kahvaltı yaptık ama ev uçuyor şuançayımı içip evi toplicam süpürürüm bugunlük yeter.
Kilo almayan arkadaşlarım ne güzel bir dert bubende istiom
ben aldım ve inşallah ideal kiloda tamamlarım maksimum 12 kiloda şuan için iyi gidiyorum yürüyüşlere de başladım ama hamilelik olunca irade sıfır bende özellikle ekmek ve türevleri aşeriyorum ama çok sınırlı yiyorum.
Canım şuan en iyi ben anlarım seniGece kızım öksürük krizine girince uyku yalan oldu. Sabahta erkenden kaktı sıpafarkında olmadan çok yorulmuşum dün. Bi daha yemekli çağırmasam iyi olur:) sağolsun eşim temizledi evi şimdide kızımı alıp gitti. Biraz dolaşalım sende dinlen dedi. Yattım bende :)