2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Her yerimiz vitamin oldu.magnezyum demir d vitamini birde normal vitaminin var birde coraspirin:oha::oha::oha:
Ben sadece decavit kullanıyordum Demir’e yeni başladım :) Bazı doktorlar çok ilaçcı oluyorlar sebep ne o kadar bilmiyorum:63:
Babaanne gibi 8-10 ilaç içicez bu gidişle:KK53:

Ben sadece decavit kullanıyordum Demir’e yeni başladım :) Bazı doktorlar çok ilaçcı oluyorlar sebep ne o kadar bilmiyorum:63:
Babaanne gibi 8-10 ilaç içicez bu gidişle:KK53:
Kadın doğumcum vermedi ben dahiliyeye gitmiştim tsh için O zaman herşeyine baktı düşük çıkınca dahiliyeci verdi brnde başladım.hatta kasılman oluyor mu diye sordu.demirin kaç çıkmıştı hap verdiler

Kadın doğumcum vermedi ben dahiliyeye gitmiştim tsh için O zaman herşeyine baktı düşük çıkınca dahiliyeci verdi brnde başladım.hatta kasılman oluyor mu diye sordu.demirin kaç çıkmıştı hap verdiler
Hatırlamıyorum canım bu son gittiğimde başla dedi. D vitamini 7 çıkmasına rağmen başlatmamıştı ama Demir daha önemli demek ki.

Aynen. Ben de tam okarak oralarda hissediyorum cogunlukla sağda. Acaba cok mi asagida diye dusunuyorum onun icin sordum teşekkürler
Makat duruşta olabiliyorlar canım sıkıntı olsa söylerlerdi banada birkaç doktor gördü çünkü. Yerleri bol olduğu için sürekli yer değiştiriyorlar galiba :)

Ya ben neden hala net hissetmuyorum. 3.gebeliğim sayılır 3 hafta önce gittiğimde dr sormuştu artık hissediyor musun diye bende tam hissetmiyrum demiştim. Oda suan çok hareketli mesela demişti. Ama hala net birsey yok arada sertlesiyor
Ve arada pit pit atıyor ama benimde sol gogsumun altı bir tuhaf oluyor anlamadım. Allahtan haftaya cumartesi randevum.

Ne testi yapıldıki günlerdir çıkmamış? Benimki kum dökmeymiş antibiyotik kullandım üç lirreye yakın su içiyorum bir sorun kalmadı

Ben yurtdışındayım canım testlerin sonuçları daha uzun sürüyor burda :)

Listenize ,emzirme yastigi ekleyin ,benim cook isime yaramisti ,yolculuklarda felan .bi de en iyisinden utu :KK51: Halen kizimin elbiselerini utulerim.

Ya ben neden hala net hissetmuyorum. 3.gebeliğim sayılır 3 hafta önce gittiğimde dr sormuştu artık hissediyor musun diye bende tam hissetmiyrum demiştim. Oda suan çok hareketli mesela demişti. Ama hala net birsey yok arada sertlesiyor
Ve arada pit pit atıyor ama benimde sol gogsumun altı bir tuhaf oluyor anlamadım. Allahtan haftaya cumartesi randevum.
Benim ilk gebeliğin ama bende pitlardan başka bisey hissetmedim henüz.o 13 haftada başladı hala da öyle

O atan bebiştir canım büyük ihtimalle. Bende o küçük pıt pıtları hiç ayırt edemedim birden hissetmeye başladım biraz daha güçlenince.

Evet günaydın arkadaslar hareketleri en bariz hisseden benim galiba pit pitlarvhic olmadi gibi direk harekete gecti benim kızım. Oturur halde olduğum zamanlar cok oynuyo gece 11 den sonra uyanık oluyo o zaman cok hareketli güçlü bi kızım olacak galiba bazen bi vuruyo :KK49:
Ben hareketi geçtim 2 3 haftadır tekmelere maruz kalıyorum :)) baya güçlü tekmeleri.

Günaydın güzel anneler:KK200:

2 gecedir aşıdan dolayı sol tarafıma yatamıyorum felaket acıyor sırt üstü de imkansız sağ tarafımda yüz kere uyanıyorum ve hiç dinlenmiş hissetmiyorum kendimi bi de 2. Dozu var bunun:bicak:

2 gecedir aşıdan dolayı sol tarafıma yatamıyorum felaket acıyor sırt üstü de imkansız sağ tarafımda yüz kere uyanıyorum ve hiç dinlenmiş hissetmiyorum kendimi bi de 2. Dozu var bunun:bicak:
O kolunu çok kullanma ağır kaldırma canım. Geçer bi kaç güne

Aşi konusu benide korkutuyo ben sirt üstü yatamıyorum bebis toplaniyo sag tarafa galiba sezeryab dogum oldugu icin önceki gebeliklerim yapisikligim varmis yavrum yer bulamiyo saga toplaniyo. Sagada cokk yatmak istemiyorum rahatsiz olur diye . Sag koluma aşı yaptirsam bu seferde hic bi is yapamiyacam ayy sasirdim simdiden

Back
X