2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Günaydın güzel anneler:KK200:

2 gecedir aşıdan dolayı sol tarafıma yatamıyorum felaket acıyor sırt üstü de imkansız sağ tarafımda yüz kere uyanıyorum ve hiç dinlenmiş hissetmiyorum kendimi bi de 2. Dozu var bunun:bicak:
Ben şimdiden yatma sıkıntısı çekiyorum o zaman daha vahim olacak desene. İnşallah en kısa zamanda geçer yaa canım ya.
Yüzüstü yatmayı özledim bende :( uykudan tat almaz oldumm

Evet günaydın arkadaslar hareketleri en bariz hisseden benim galiba pit pitlarvhic olmadi gibi direk harekete gecti benim kızım. Oturur halde olduğum zamanlar cok oynuyo gece 11 den sonra uyanık oluyo o zaman cok hareketli güçlü bi kızım olacak galiba bazen bi vuruyo :KK49:
Bende artık otururken tepikleri hissedebiliyorum :KK9:Geceleride sırt üstü yatmama izin vermiyor bir sağ bi sol uyumaya çalışıyoruz :KK70:

Masallah suphanallah ben bunda 16 haftada basladim hissetmeye . Sizin bebis kiz mi erkek miydi
Bende 14 de falan pıt pıtları hissetmeye başlamıştım. Ama. Emin olamıyordum sonra onlar tekme olarak dönüş yaptı :) kız buarada ve ikinci gebelik. İlkini 18 de hissetmiştim.

O kolunu çok kullanma ağır kaldırma canım. Geçer bi kaç güne

Canım Kullanmamaya çalışıyorum ama dün eşimle yanyana yürüyoruz azıcık değse acıdan mahvoluyorum ama en zoru uyku geçsin biran önce:bicak:

Aşi konusu benide korkutuyo ben sirt üstü yatamıyorum bebis toplaniyo sag tarafa galiba sezeryab dogum oldugu icin önceki gebeliklerim yapisikligim varmis yavrum yer bulamiyo saga toplaniyo. Sagada cokk yatmak istemiyorum rahatsiz olur diye . Sag koluma aşı yaptirsam bu seferde hic bi is yapamiyacam ayy sasirdim simdiden

Sırt üstü yazınca sanki karnımın ortasında taş varmış gibi oluyor inanılmaz rahatsız ediyor beni sağ tarafta da sürekli yatmak zorunda olmak her tarafımı uyuşturuyor uyanıyorum sürekli:110:
Ben şimdiden yatma sıkıntısı çekiyorum o zaman daha vahim olacak desene. İnşallah en kısa zamanda geçer yaa canım ya.
Yüzüstü yatmayı özledim bende :KK43: uykudan tat almaz oldumm

İnşallah canım ama şöyle düşündüm şimdi benim sol üst kol dış taraftan iğne yaptı bana içten olsa yine aynı acı olur mu acaba? Çünkü istemsizce dönüyorum bazen direkt aşının olduğu yere değiyor ve çok acıyor:KK43:

Kardeşim anne karnında hiç hareket etmezdi Hatta geçenlerde yine anneme sorduğumda 6 aylıkken hissettim o da sadece dönerken dedi tekme vs yokmuş öncesinde.
Kaç kere serum taktırdığımızı biliyorum hareketleri az olduğu için.
Ve kardeşim doğdu ağladığını bile duymadık :) Gece uykusu uyuyordu yetişkin gibi maşallahı vardı çok çok uslu bir bebekti. Yani hissetmeyeler varsa bence iyi birşey uslu bir bebek olabilir ki inşallah öyledir :halay:

Kizlar ayda 250gr.ile 500gr.almamiz lazimmis doguma kadar ona Gore,beyaz Dan uzak durun ,esmer pirinc( tadini sevmiyorum :lülülü:) ,esmer seker tuketin,yarim saat egzersiz yapilacak ,
Canım yürüyüş ve egzersiz de yapıyorum ama ayda 500 gr almak hayal bence kendi adıma her şey o kadar değişti ki hamilelik gerçekten çok farklı hep tahıllı yiyorum bulgur pilavı yaparım sebze yerim tatlı çok çok az canım çekerse ama 250 500 gr arası ayda almam imkansız en az 1 kg :skandal:

Canım Kullanmamaya çalışıyorum ama dün eşimle yanyana yürüyoruz azıcık değse acıdan mahvoluyorum ama en zoru uyku geçsin biran önce:bicak:

Sırt üstü yazınca sanki karnımın ortasında taş varmış gibi oluyor inanılmaz rahatsız ediyor beni sağ tarafta da sürekli yatmak zorunda olmak her tarafımı uyuşturuyor uyanıyorum sürekli:110:

İnşallah canım ama şöyle düşündüm şimdi benim sol üst kol dış taraftan iğne yaptı bana içten olsa yine aynı acı olur mu acaba? Çünkü istemsizce dönüyorum bazen direkt aşının olduğu yere değiyor ve çok acıyor:KK43:
Bilmiyorum ki, ama genel olarak aşı sonrası bu şekil ağrı yaptığını okudum bende. Aşı zamanım yaklaşıyor ya merak etmiştim :)

Ay inşallah o günleri sağlıkla görürüz çok aminnn:dua:
insallah cnm gorucez tabi gönülden tevekkül et bak goruceksin nasilda hersey güzel olmus kizimda onayliyo beni sana yazarken veriyo tekmeyi suan

Bende 14 de falan pıt pıtları hissetmeye başlamıştım. Ama. Emin olamıyordum sonra onlar tekme olarak dönüş yaptı :) kız buarada ve ikinci gebelik. İlkini 18 de hissetmiştim.
Bizim kizlar güçlü olucaklar

Aynen bende öyleyim

İnşallah. Kaç gün olmuştu yaptıralı kuzum şimdiye acısının hafifleyip geçmesi gerekmiyor muydu acaba ya?
Canım detaylıdan sonra yaptırdım cuma akşamistüydü ilk anda yaktı ama sonra unuttum hiç acı vs yoktu zaman geçtikçe çoğaldı:işsiz:

F43B62AF-3972-4767-9631-62FFAAF2E57C.webp yav milletin aklına neler neler geliyor..
40 yıl düşünsem böyle birşey akıl edemezdim sanırım. Keşfette denk geldim :)

Back
X