• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar 2 gündür giremedim kızım hastaydı acile gittik kusma vardı boğaz enfeksiyonu ilaç felan verdi ama ev battı bugünden beri makine çalıştırdım yağmurda var her yer her yerde valla krese baslayali hastalığı bitmedi iyileştiriyor um gönderiyorum 2 gün sonra yine ayni dr söyledim 1 hafta kreş ortamından uzak tut dedi cok zormuş okula başlayınca benim kızım kolay kolay hasta olmuyordu.biraz uzak kaldım ama burdayım yarın dr gidecekler hyirli haberlerle dönerler inş. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.:KK200:
Çok geçmiş olsun canım. Kreşe başlayan bütün çocuklarda var herhalde bu. İnşallah iyileşir bir an önce. Sende dikkat et kendine bu süreçte

Belki de hamilelikten hassasım bilemiyorum.
Ama bu kadar basit bi konuda dürüst olunmamayı haketmez hiç bi eş gibi geliyor.
Seni asıl üzen şey bunu bir başkasından öğrenmek olmuş. Bunu sana gelip eşin söyleseydi tamam der geçerdin. Başkasından duymak senin gururunu incitiyo ama izin verme derim bu duruma çevremizdeki insanlarin neyi ne niyetle söylediğini de bilemiyoruz. İnsan gece olunca daha duygusal düşünüyor herseyi yatin sabah daha olgun düşüneceksindir suan duygusal dusunuyosun cok.

Belki de hamilelikten hassasım bilemiyorum.
Ama bu kadar basit bi konuda dürüst olunmamayı haketmez hiç bi eş gibi geliyor.
Seni asıl üzen şey bunu bir başkasından öğrenmek olmuş. Bunu sana gelip eşin söyleseydi tamam der geçerdin. Başkasından duymak senin gururunu incitiyo ama izin verme derim bu duruma çevremizdeki insanlarin neyi ne niyetle söylediğini de bilemiyoruz. İnsan gece olunca daha duygusal düşünüyor herseyi yatin sabah daha olgun düşüneceksindir suan duygusal dusunuyosun cok.

Kızlar 2 gündür giremedim kızım hastaydı acile gittik kusma vardı boğaz enfeksiyonu ilaç felan verdi ama ev battı bugünden beri makine çalıştırdım yağmurda var her yer her yerde valla krese baslayali hastalığı bitmedi iyileştiriyor um gönderiyorum 2 gün sonra yine ayni dr söyledim 1 hafta kreş ortamından uzak tut dedi cok zormuş okula başlayınca benim kızım kolay kolay hasta olmuyordu.biraz uzak kaldım ama burdayım yarın dr gidecekler hyirli haberlerle dönerler inş. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.:KK200:
Çok geçmiş olsun canım❤️

Arada sırada arkadaşlarıyle sohbette muhabbette denk geldikçe içiyor gibi düşünüyordum hep. Arkadaşı dediğim yaşça epey büyük, bence hiç abartmamıştır.
Yanımızda hafta sonları tatillerde hiç içtiğine denk gelmedim.
Ben mi safım demekki diyorum.
Tamam da bana abartılmış gibi geldi o kadar tiryaki biri senin yaninda da cok içerdi emin ol cnm

Kızlar birşey soracagım. Ben hiç taramalara girmek istemiyorum sonuç olarak allah korusun bi aksilik olsada aldırmam bebeğimi. Ama bu 4’lü tarama testi sanırım doğum sonrası için aksi bi durum varsa direk müdehale etmek içinde önemli birsey kafam karıştı. 4’lü tarama sadece kan alınarak mı yapılıyor yoksa ultrasyondan mı bakılıyor? Yaptıran arkadaslar biriniz açıklasa:KK16:

Ayy sorma canım o gece gelen açlık hissi dünyaları yedirir insana:bicak: ben 1 adet meyve koydum yanıma içim kıyılınca onu yerim dedim sende bir şeyler atıştır canım.

Ben baktığımda numara şeklindeydi de sanırım 0-6 aylık gruptan değildi başka modellere bakayım en iyisi:110:

Yedim sonunda meyve süt kek badem :D

Coşarız yine zaman geçtikçe gönüller bir olsun:KK200:
Benim canım sıkkın, biraz baktım ettim sayfalara yarın yazarım dedimdi

❤️

Tv izliyoruz biz de eşimle daha doğrusu izlemeye çalışıyoruz rüzgardan kanallar donuyor :deli: ve bende bişeyler atıştırcam şimdi acıktım :kk77: yemek yiyince çok yedim tıkandım diyorum 1 saat sonra yine acıkıyorum :KK48:

Bende aynıyım yiyorum sonra tekrar açıkıyorum. Ben bu hamileliğin verdiği rahatlık o yüzden sürekli birşey yiyebilirmişiz gibi hissediyoruz :D

Yani çoğu kişiye saçma gelir belki ama kendimi çok kötü hissediyorum..
Eşim mevzu. İşyerinden bi arkadaşı ve eşiyle akşam yemek yedik. O ara haberlerde de sigara ile ilgili bir şeyler dönüyordu. Ahaa tam sana göre dedi arkadaşı eşime dönüp. Eşim güldü. Sonra ısrarla konuya devam etti adam yarım saate bir sigaraya çıkıyor da, odalar ayrıldı kurtulduk da fena tiryaki de vs vs.
Ben eşimin sigarayı nadiren içtiğini sanıyordum meğer paketli bi adammış.
Sigara ne ki içilebilir annem kardeşim içen insanlar yadırgayacak değilim.
Ama arkamdan iş çevrilmiş gibi hissediyorum içim sıkılıyo.
Ne bileyim beni üzecek başka şeyleri de vicdan azabı çekmeden yapıp profesyonelce saklayabilir intibası uyandı ve kendimi kandırılmış hissediyorum.

Canım, bence o arkadaş biraz abartmış. Tiryaki olsa yanında sürekli içerdi. Eşimde içiyor ve görümcem de çok yakınırdı bana bu durumu çok içiyor pis içiyor falan fistan diye ama öyle değilmiş meğer maksimum akşamlar 2 tane içer yani evde öyle bir huyu yok. Ama görümcelerim kaynanam durmadan içtiğini sıgaraya çok paraya harcadığını söylerlerdi. 4 senedir beraberiz eşimle onların dediklerini hiç görmedim. Hormonlar biraz oyun oynamış sana. Tiryakisi olsa fark edersin bir kere elleri sürekli kokar naparsa yapsın gitmeyen bir koku olur... bunu düşünüp kendini üzme ❤️

Ayy yalan olmasın okudum çıktım çoğunlukla. üşengeçlik var üstümde bugün :)

Aynı bizde çay içtik dizi izliyoruz uyku hali var bizde de mayıştık sanırım :))

Banada oluyor o giriyorum okuyorum çıkıyorum.. Bazen okumaya bile üşeniyorum yorgunluktan :D

Çok geçmiş olsun kuzumm ❤️❤️

Kizlar gunaydin. Benim gece nefesim kesiliyor nefes almakta zorlaniyorum sizde de oluyor mu boyle ? Kalp iki kez kan pompaladigindan oluyor yaziyor nette. Umarim oyledir cunku kalp hastasiyim daha karnim sismeden nefes alamazsam ileride ne olur bilmiyorum. Birde bas agrim cok fazla gece hic uyuyamadim :(

Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun hepimize öğlen doktora gideceğim ama yanımda kimse olmayacak kontrollerde oğlumda bizle oluyordu problem olmuyordu dün telefonda asistan özellikle söyledi yanınıza bir kişi girebilir sadece diye e dedim bebek var o benim yanımda durabilir dedi durmazki senin yanında babasıyla takılacak artık ben de kendim kalacağım doktorla allahım güzel sonuçlar çıkart karşımıza

Kızlar merhaba ben de çok uzun zamandır giremedim. Ev taşıdım. Telaş coktu bir yandan da okul derken ancak kendime geldim. Dün ayrıntılı ultrasona girdim. Perinataloji bölümüne de gidiyorum kan sulandırıcı falan kullandığım için. Perinatolog plasenta previa var dedi. Plasenta aşağıda rahim agzina yakinmis. Tam kapatmıyor su an ama kısmı olarak kapatiyormus. Takip edilmeli dedi. Eğer duzelmezse ki 20. Haftadan sonra zor herhalde 36. Haftada alırız bebeği dedi. Çok erken geldi bana. Kanama riski artiyormus plesenta previa da falan falan. İçinizde tecrübesi olan duyan bilen varmıdır. Biraz canım sıkıldı.

Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun hepimize öğlen doktora gideceğim ama yanımda kimse olmayacak kontrollerde oğlumda bizle oluyordu problem olmuyordu dün telefonda asistan özellikle söyledi yanınıza bir kişi girebilir sadece diye e dedim bebek var o benim yanımda durabilir dedi durmazki senin yanında babasıyla takılacak artık ben de kendim kalacağım doktorla allahım güzel sonuçlar çıkart karşımıza
Neden öyle bir şart koştu ki? Ayrıntılı ultrason mu yaptıracaksın canım

Yani çoğu kişiye saçma gelir belki ama kendimi çok kötü hissediyorum..
Eşim mevzu. İşyerinden bi arkadaşı ve eşiyle akşam yemek yedik. O ara haberlerde de sigara ile ilgili bir şeyler dönüyordu. Ahaa tam sana göre dedi arkadaşı eşime dönüp. Eşim güldü. Sonra ısrarla konuya devam etti adam yarım saate bir sigaraya çıkıyor da, odalar ayrıldı kurtulduk da fena tiryaki de vs vs.
Ben eşimin sigarayı nadiren içtiğini sanıyordum meğer paketli bi adammış.
Sigara ne ki içilebilir annem kardeşim içen insanlar yadırgayacak değilim.
Ama arkamdan iş çevrilmiş gibi hissediyorum içim sıkılıyo.
Ne bileyim beni üzecek başka şeyleri de vicdan azabı çekmeden yapıp profesyonelce saklayabilir intibası uyandı ve kendimi kandırılmış hissediyorum.
Canm sanki arkadaşi takilmak icin yapmis gibime geldi.Belki espirisine abartmıştır olamaz mı? Bazi tipler vardır bire bin katar

Arada sırada arkadaşlarıyle sohbette muhabbette denk geldikçe içiyor gibi düşünüyordum hep. Arkadaşı dediğim yaşça epey büyük, bence hiç abartmamıştır.
Yanımızda hafta sonları tatillerde hiç içtiğine denk gelmedim.
Ben mi safım demekki diyorum.
Canm sen onun eşisin.Adam tiryaki olsa senden bu kadar saklamayi basarabilir mi?Bence muhakkak anlardın gibime geliyor

Back
X