- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
Eslem Ela Bahar Nisan Öykü Rüya Naz belki fikir olur :) benim sevdiklerimdenSelam kizlar biz de 22+3 olduk minisimle cogu gitti azi kaldi ama hala kiz ismi aklimiza gelmiyor soylenenler de icimize sinmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eslem Ela Bahar Nisan Öykü Rüya Naz belki fikir olur :) benim sevdiklerimdenSelam kizlar biz de 22+3 olduk minisimle cogu gitti azi kaldi ama hala kiz ismi aklimiza gelmiyor soylenenler de icimize sinmiyor
Birdr ben vardim ya:) bizimki göstermiyorCinsiyeti bilmeyen benmiyim ,tekmi kaldim acaba herkes ogrendimi![]()
Ayrıntılı canım evet.Neden öyle bir şart koştu ki? Ayrıntılı ultrason mu yaptıracaksın canım
Sanmıyorum abarttığını çünkü muhabbetin gidişatı benim mevzuyu bildiğim yönündeydi.Canm sanki arkadaşi takilmak icin yapmis gibime geldi.Belki espirisine abartmıştır olamaz mı? Bazi tipler vardır bire bin katar
Kokuyor arada aslında ama konduramadığımdan anlam yüklememişim arkadaşları içiyordur üstüne sinmiştir vs diyordum çünkü içiyorsa niye bilmeyeyim ki dimi ne var yani saklayacak bundaCanm sen onun eşisin.Adam tiryaki olsa senden bu kadar saklamayi basarabilir mi?Bence muhakkak anlardın gibime geliyor
Aynı durum arkadaşımda vardı sezeryan oldu erken falan da değil ama 39 haftadaydı. Ama prof dediyse mevcut riski gözetip böyle bir yorumda bulunmuştur diye düşünüyorumKızlar merhaba ben de çok uzun zamandır giremedim. Ev taşıdım. Telaş coktu bir yandan da okul derken ancak kendime geldim. Dün ayrıntılı ultrasona girdim. Perinataloji bölümüne de gidiyorum kan sulandırıcı falan kullandığım için. Perinatolog plasenta previa var dedi. Plasenta aşağıda rahim agzina yakinmis. Tam kapatmıyor su an ama kısmı olarak kapatiyormus. Takip edilmeli dedi. Eğer duzelmezse ki 20. Haftadan sonra zor herhalde 36. Haftada alırız bebeği dedi. Çok erken geldi bana. Kanama riski artiyormus plesenta previa da falan falan. İçinizde tecrübesi olan duyan bilen varmıdır. Biraz canım sıkıldı.
Cevabın için teşekkür canım. Tam sebep ne bunu söylemesine bilmiyorum. İnşallah benim de 38 e kadar durur en azından.Aynı durum arkadaşımda vardı sezeryan oldu erken falan da değil ama 39 haftadaydı. Ama prof dediyse mevcut riski gözetip böyle bir yorumda bulunmuştur diye düşünüyorum
Canm previa sık duyulan birşey sonradan düzelme oluyormuş ben öyle okumuştum.Canini hic skma bence zaten tamamini kapatmamis kısmi demiş. Benim de mesela plasenta sirkumvallata :) ne oldugu belirsiz duyulmamis enteresan birsey.Doktorlar bile tam yorum yapmiyor.Kanamada olabilir erkende dogabilir diyorlar. Ilk basta uzuldum agladim sonra dedim Allahtan hersey.Hersey yolunda gidipte sonradan da birseyler olabilir.Hic takilmiyorum ben.takilma sende.Zaten cok cok takacak birseyde degil.Cok duyuyorum ben.Kızlar merhaba ben de çok uzun zamandır giremedim. Ev taşıdım. Telaş coktu bir yandan da okul derken ancak kendime geldim. Dün ayrıntılı ultrasona girdim. Perinataloji bölümüne de gidiyorum kan sulandırıcı falan kullandığım için. Perinatolog plasenta previa var dedi. Plasenta aşağıda rahim agzina yakinmis. Tam kapatmıyor su an ama kısmı olarak kapatiyormus. Takip edilmeli dedi. Eğer duzelmezse ki 20. Haftadan sonra zor herhalde 36. Haftada alırız bebeği dedi. Çok erken geldi bana. Kanama riski artiyormus plesenta previa da falan falan. İçinizde tecrübesi olan duyan bilen varmıdır. Biraz canım sıkıldı.
Kesinlikle Allah beterlerinden korusun her zaman. Bu belki çok büyük birşey değil ama risk olabilir denince insan işte bı acayip oluyor. Bugunumuze şükür her zaman. Sende kini hhic duymadım inan bende. Hepimize inşallah hayırlı sağlıklı doğumlar.Canm previa sık duyulan birşey sonradan düzelme oluyormuş ben öyle okumuştum.Canini hic skma bence zaten tamamini kapatmamis kısmi demiş. Benim de mesela plasenta sirkumvallata :) ne oldugu belirsiz duyulmamis enteresan birsey.Doktorlar bile tam yorum yapmiyor.Kanamada olabilir erkende dogabilir diyorlar. Ilk basta uzuldum agladim sonra dedim Allahtan hersey.Hersey yolunda gidipte sonradan da birseyler olabilir.Hic takilmiyorum ben.takilma sende.Zaten cok cok takacak birseyde degil.Cok duyuyorum ben.
Saklayacak hic birsey yok bence çünkü artik etrafimizda ki bircok kisi kullaniyor aman aman tepki verilecek yada korkunc sayilacak birsey degil.Hatta baya sıradan birsey.Ama ben hala ilk noktadayim adam abartmıştır senin anlamaman mumkun degil .Çünkü bir tiryaki esinden saklayamaz ve eşinin yaninda da icer.Dunya dursa yine engel olamaz eşim falan demez cikar balkona cama içer yani. oyle degilse zaten tiryaki degildir.Kokuyor arada aslında ama konduramadığımdan anlam yüklememişim arkadaşları içiyordur üstüne sinmiştir vs diyordum çünkü içiyorsa niye bilmeyeyim ki dimi ne var yani saklayacak bunda
Banada en son gittiğimde bebegin esi asagida dedi nerdeyse sezeryan kesi bölümünün oldugu yerde diye söyledi. Eşin ilerleyen aylarda yukarı cikmasini bekleriz dedi yani yukari cikmazsa sorun oluyomus. Suan asagida olmasi cok sorun degil,ama benim anlamadigim bundan önce normal diyolardi hatta bi gun önce özele gittim o plesanta normal filan dedi. Benim söyle bi sorunum var sirt üstü yatinca bebek saga toplaniyo tepe gibi oluyo karnim o gün doktorumun yaninda da öyle oldu doktorda hayret etti cok sagda bu bebek dedi muhtemelen sezeryan dogum yaptigim icin iki tane bu üçüncü olacak yapisiklik var bebek nerde yer varsa oraya toplaniyo dedi. Bende netti okudugum kadariyla yapisiklik olursa eş asagida olurmus hatta rahim duvarina bile yapılabilir yaziyo Allah korusun. Bende tedirgin oldum Aralık ikinci hafta ayrintilim var bklm ne diyecekCevabın için teşekkür canım. Tam sebep ne bunu söylemesine bilmiyorum. İnşallah benim de 38 e kadar durur en azından.
cnm bana da dr aynısını dediği için araştırma hastanesine gittim. gitmez olaydım adam resmen umursamadı. aynı senin dediklerini söylemişti dr um. bu yüzden gittim ben de yeni geldim hastaneden. ağladım sinirden. diyor ki bana biz burda ameliyat ediyoruz sana dr böyle söylemiş ama yazmamış bi şey. dedim her şey yazıyor kağıtlarda. çok sinir oldum ama. boşuna o kadar yol gittik yağmur , uzak,bi çocuk.... neyse . bakalım ben daha ayrıntılıya girmedim. üni hastanesinde sıra alacaktım sinir oldum almadım. özele gideceğim.Kızlar merhaba ben de çok uzun zamandır giremedim. Ev taşıdım. Telaş coktu bir yandan da okul derken ancak kendime geldim. Dün ayrıntılı ultrasona girdim. Perinataloji bölümüne de gidiyorum kan sulandırıcı falan kullandığım için. Perinatolog plasenta previa var dedi. Plasenta aşağıda rahim agzina yakinmis. Tam kapatmıyor su an ama kısmı olarak kapatiyormus. Takip edilmeli dedi. Eğer duzelmezse ki 20. Haftadan sonra zor herhalde 36. Haftada alırız bebeği dedi. Çok erken geldi bana. Kanama riski artiyormus plesenta previa da falan falan. İçinizde tecrübesi olan duyan bilen varmıdır. Biraz canım sıkıldı.
İnşallah o da düzelir canım, gözün aydın çok sevindim bebişinin sağlıklı olmasınaMerhaba kızlar
Detaylıdan çıktım 40 dk sürdü. Herşey yolunda dedi gelişimi. Böbreklerin her ikisinde de genişleme var daha öncede söylemişti ama takip edilir iki taraftada olduğu için kaybolur düzelebilir dedi. Suyun iyi gelişimi iyi doğum 31 mart ve öncesi de olabilir dedi. 550 gr. 27 cm mış. BiZe güzel pozlar verdi çok şükür. Darısı tüm yaptıracak arkadaşlara. Hayırlı haberlerle gelin. Biz şimdi ankara ya babamı görmeye gidiyoruz. Herkese iyi hafta sonları.
Günaydın kuzum, geçmiş olsun Allah beterinden korusun.Günaydın kızlarsabaha karşı burada da hissedilen bi deprem oldu ve bende duydum
eşimin alarmı çalmıştı her depremi yaşamış biri olarak korkuttu beni açıkçası allah hepimizi korusun hayatta böyle gerçeklerde var
H Heart of Gold canım geçmiş olsun doktor düzelir dediyse düzelir inşallah onun dışında güzel haberlerle gelmişsin![]()
Benim de sezeryanim var zaten rahim ameliyatları plesenta previa yı tetikliyormus. Benim ilk 11. Hafta da dediler bu durumu . Ama o zaman çıkar yukarı 20. Haftalarda denilince ben pek ciddiye almadım. Şimdi hala çıkmayınca artık çıkmaz diye düşünüyorum. Bide ilk defa erken alırız falan denilince ben de acayip oldum. İnşallah ikimizin de çıkar yukariBanada en son gittiğimde bebegin esi asagida dedi nerdeyse sezeryan kesi bölümünün oldugu yerde diye söyledi. Eşin ilerleyen aylarda yukarı cikmasini bekleriz dedi yani yukari cikmazsa sorun oluyomus. Suan asagida olmasi cok sorun degil,ama benim anlamadigim bundan önce normal diyolardi hatta bi gun önce özele gittim o plesanta normal filan dedi. Benim söyle bi sorunum var sirt üstü yatinca bebek saga toplaniyo tepe gibi oluyo karnim o gün doktorumun yaninda da öyle oldu doktorda hayret etti cok sagda bu bebek dedi muhtemelen sezeryan dogum yaptigim icin iki tane bu üçüncü olacak yapisiklik var bebek nerde yer varsa oraya toplaniyo dedi. Bende netti okudugum kadariyla yapisiklik olursa eş asagida olurmus hatta rahim duvarina bile yapılabilir yaziyo Allah korusun. Bende tedirgin oldum Aralık ikinci hafta ayrintilim var bklm ne diyecek
Canım anlıyorum seni. İnsan zaten hakim olmadığı konularda korkuyor. Bide ümit Edip gittiğimiz kişiler böyle umursamaz olunca. Evet farkındayım ne büyük dertler var beterin beteri var onlar çok daha ciddi şeylerle karşılaşıyor belki bizimki çok basit onlara göre tamam anlıyorum ama herkese kendi yaşadığı büyük geliyor o an. Hele bu hassas dönemde herşey çok büyüyor. Üzülme sen bak orda gidebilecegin bı özel ayrıntılı ultrason uzmanı var. Burda o bile yok. İllaki üni Hastanesi'ne gitmem gerekiyor oradaki sırayı beklemeyi hele insanları anlatamam.icini ferah tut inşallah özelde gittiğin kişi net bilgilendirir. Bana da yaz olurmucnm bana da dr aynısını dediği için araştırma hastanesine gittim. gitmez olaydım adam resmen umursamadı. aynı senin dediklerini söylemişti dr um. bu yüzden gittim ben de yeni geldim hastaneden. ağladım sinirden. diyor ki bana biz burda ameliyat ediyoruz sana dr böyle söylemiş ama yazmamış bi şey. dedim her şey yazıyor kağıtlarda. çok sinir oldum ama. boşuna o kadar yol gittik yağmur , uzak,bi çocuk.... neyse . bakalım ben daha ayrıntılıya girmedim. üni hastanesinde sıra alacaktım sinir oldum almadım. özele gideceğim.
Benim ilk defa bu hafta gittigimde söyledi asagida oldugunu galiba 20 . Haftada kesin asagida oldugu gorulebiliyomus insallah erken dogmaz bebisler benimkiler zaten 3 kilo anca doguyolar bide erken dogsa iyice zayif olacak saglikli olsunlarda biraz kiloda olsa fena olmazBenim de sezeryanim var zaten rahim ameliyatları plesenta previa yı tetikliyormus. Benim ilk 11. Hafta da dediler bu durumu . Ama o zaman çıkar yukarı 20. Haftalarda denilince ben pek ciddiye almadım. Şimdi hala çıkmayınca artık çıkmaz diye düşünüyorum. Bide ilk defa erken alırız falan denilince ben de acayip oldum. İnşallah ikimizin de çıkar yukari
Günaydın canım geçmiş olsun çok.Günaydın kızlarsabaha karşı burada da hissedilen bi deprem oldu ve bende duydum
eşimin alarmı çalmıştı her depremi yaşamış biri olarak korkuttu beni açıkçası allah hepimizi korusun hayatta böyle gerçeklerde var
H Heart of Gold canım geçmiş olsun doktor düzelir dediyse düzelir inşallah onun dışında güzel haberlerle gelmişsin![]()