2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Geçmiş olsun canim nazarda degmis olabilir birde oku istersen

Belis anlami kotu degil ama daha iyi anlamlı bir isim olsun bence çünkü insanın kişiliğini çok etkiliyor ben ona inanıyorum.ask meyvesi gel der gibi çağırdığını düşün.tabi bu benim fikrim sen daha iyi bilirsin

Evet doğa da güzel. Ben bide derin, Beren, berin diyorum ama eşim bunları beğenmiyor
Berenin anlami guzel canim ama derin o pek degil gibi.cok zor isim bulmak.anlami guzel olsun diyorsun söylenişi iyi olsun diyorsun çok kararsız kaliyo insan.ablam en baştan beri demir diyordu eşim kabul edince onu koyacam bende tabi eşim yan cizmezse

Demir de güzel isim. Cengaver bir delikanlı ismi tam

Valla her sefernde daha neler duyacağız diyorum çocuk büyütmek çok zormuş çok çok zor
Bi arkadaşın kızında oluyordu. Yaşadığı kötü şeyler etkilemişti ama onu. Son zamanlarda yaşadığı olumsuz bişey var mı ki?
Uyku terörü nasıl olur falan bi bakmak lazım.

İçinde Umay geçen bir şarkı vardı onu dinlerken hep Umay mı olsa diye düşünürdüm bende çok güzel isim :)

Umay ismini çok beğeniyorum ama aynı zamanda bi tanrı adi oyuzden koyulmaz diye biliyorum

Her şeyden etkilenmiş olabilir deniyor da inşallah uzun sürmez allahım yaa hiç uyuyamamak ne demek perişan olurum gurbet ellerde
Gurbet eller diyince ortam değiştirince olmuş olabilir mi acaba mutsuz mu oldu ki? İnşallah en yakın zamanda geçer kuzum ya
Ben kızım olsa inci koyacaktım :) Ama son zamanlarda hayal kuruyorum oğlan Uras ya kızda olursa Umay mı olsa diye düşünüyorum güzel isim :) Bana nedense sessiz çekingen bi kızı anımsatıyor. Hoş geliyor yani
Bizde nasipse Beste koymaya karar verdik
Adıyla yaşasın kuzucuk

İçinde Umay geçen bir şarkı vardı onu dinlerken hep Umay mı olsa diye düşünürdüm bende çok güzel isim :)
Bizimde hoşumuza gitti. Hiç aklımızda yoktu :)
Bizde nasipse Beste koymaya karar verdik
Adıyla yaşasın Bestecik. Çok güzel bence de :))

Umay ismini çok beğeniyorum ama aynı zamanda bi tanrı adi oyuzden koyulmaz diye biliyorum
Evet eski Türklerde çocukları ve yavru hayvanları koruyan Tanrının adı. Anlamını ayrı sevdim ben.

Kızlar çatlak önleyici krem ya da yağ kullanıyor musunuz? Annemde hiç çatlak olmamış ama ablalarımda olmuş. Ben önlem almak istiyorum. Erken mi acaba daha 20.haftadayım

Bana da öyle bir kızı anımsattı desem :) umarım öyle olmaz :))

Kızlar çatlak önleyici krem ya da yağ kullanıyor musunuz? Annemde hiç çatlak olmamış ama ablalarımda olmuş. Ben önlem almak istiyorum. Erken mi acaba daha 20.haftadayım
Bende Kızımda hiç olmadı die rahattım kullanmıyordum sadece bebek yağı kullanıyordum ama bunda bir kaşıntı başladı sonrasında bütün göbeğim kızardı çatlak gibi şeyler oldu bi anda. Korktum bende aktardan badem ve havuç yağı karışımı aldım.
Bugün doktoruma da anlattım baktı krem kullanıyormusun diye sordu direk. Kullanıyorum diyince devam et dedi.

Kızlar internetimizde sıkıntı var kendi teldeki internetim de az. Ptesi servis gelecek o yüzden çok takip edemiyorum eksik hissediyorum kendimi az dedikodu yapın ben gelene kadar
Teşekkür ederiz kuzum Geçen hafta da ben aynı durumdaydım çok zor
Teşekkür ederiz :)) Umay da adıyla yaşasın
Bana da öyle bir kızı anımsattı desem :) umarım öyle olmaz :))
Bana da aksine çok güçlü bir kız anımsatıyor :)
Güzelmiş beste :))
Teşekkür ederiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…