Evet doğa da güzel. Ben bide derin, Beren, berin diyorum ama eşim bunları beğenmiyorNehiri beğendim canim.doğa da guzel.yegenimin adi okyanus
Geçmiş olsun canim nazarda degmis olabilir birde oku istersenKızlar selam oğlan dün akşamdan beridir hiç uyumadı tabi biz de.
Dğn akşam uyuttuk yarım saat sonra çığlık çığlığa uyanıp bağırarak ağladı durdu. Sonra yine sızdı yine çığlık çığlık uyandı derken 5 gibi acile gittik kontrol vs bir şeyi yok kabus görmüştür deyip gönderdiler.
Gündüz uykusuna yatırdım 15 dk sonra çığlık çığlık yine uyandı.
Sonra çocuk doktoruna götürelim dedik o da grip başlamış vs dedi ilaç yazdı.
Dönüşte yine arabada uyudu yine yarım saat olmadan çığlık çığlık uyandı.
Hiç böyle bir şey yaşayanınız oldu mu?
Uyku/ gece terörü denilen bir şey varmış o gibi geldi bana ne yapacağımızı şaşırdık
Belis anlami kotu degil ama daha iyi anlamlı bir isim olsun bence çünkü insanın kişiliğini çok etkiliyor ben ona inanıyorum.ask meyvesi gel der gibi çağırdığını düşün.tabi bu benim fikrim sen daha iyi bilirsinHem anlamı güzel hemde kulağa hoş gelsin istiyorum ikisini bir arada denk getiririm inşallah :)
Zaten senin beğendiğini eşin beğenmez eşinin beğendiğini sen beğenmezsin
Bizde işler öyle ilerliyo çünkü :))
Berenin anlami guzel canim ama derin o pek degil gibi.cok zor isim bulmak.anlami guzel olsun diyorsun söylenişi iyi olsun diyorsun çok kararsız kaliyo insan.ablam en baştan beri demir diyordu eşim kabul edince onu koyacam bende tabi eşim yan cizmezseEvet doğa da güzel. Ben bide derin, Beren, berin diyorum ama eşim bunları beğenmiyor
Demir de güzel isim. Cengaver bir delikanlı ismi tamBerenin anlami guzel canim ama derin o pek degil gibi.cok zor isim bulmak.anlami guzel olsun diyorsun söylenişi iyi olsun diyorsun çok kararsız kaliyo insan.ablam en baştan beri demir diyordu eşim kabul edince onu koyacam bende tabi eşim yan cizmezse
Bi arkadaşın kızında oluyordu. Yaşadığı kötü şeyler etkilemişti ama onu. Son zamanlarda yaşadığı olumsuz bişey var mı ki?Valla her sefernde daha neler duyacağız diyorum çocuk büyütmek çok zormuş çok çok zor
İçinde Umay geçen bir şarkı vardı onu dinlerken hep Umay mı olsa diye düşünürdüm bende çok güzel isim :)Biz Umay koymaya karar verdik kızımızın ismini :)) eşim Türkçe bir isim olması konusunda çok ısrar ediyordu. Her bulduğumuz ismin önce kökenine bakar olmuştuk. Sonunda hepimizin boşuna giden Türkçe bir isim bulduk :))
Umay ismini çok beğeniyorum ama aynı zamanda bi tanrı adi oyuzden koyulmaz diye biliyorumBiz Umay koymaya karar verdik kızımızın ismini :)) eşim Türkçe bir isim olması konusunda çok ısrar ediyordu. Her bulduğumuz ismin önce kökenine bakar olmuştuk. Sonunda hepimizin boşuna giden Türkçe bir isim bulduk :))
Gurbet eller diyince ortam değiştirince olmuş olabilir mi acaba mutsuz mu oldu ki? İnşallah en yakın zamanda geçer kuzum yaHer şeyden etkilenmiş olabilir deniyor da inşallah uzun sürmez allahım yaa hiç uyuyamamak ne demek perişan olurum gurbet ellerde
Ben kızım olsa inci koyacaktım :) Ama son zamanlarda hayal kuruyorum oğlan Uras ya kızda olursa Umay mı olsa diye düşünüyorum güzel isim :) Bana nedense sessiz çekingen bi kızı anımsatıyor. Hoş geliyor yaniBiz Umay koymaya karar verdik kızımızın ismini :)) eşim Türkçe bir isim olması konusunda çok ısrar ediyordu. Her bulduğumuz ismin önce kökenine bakar olmuştuk. Sonunda hepimizin boşuna giden Türkçe bir isim bulduk :))
Adıyla yaşasın kuzucukBizde nasipse Beste koymaya karar verdik
Siz isim bulma asamasina gectiniz biz daha cinsiyeti bile ögrenemedikHerkes buldu isim ben kaldım gibi hşssediyom. Cinsiyeti de bayadır biliyoruz biz çünkü
Bizimde hoşumuza gitti. Hiç aklımızda yoktu :)İçinde Umay geçen bir şarkı vardı onu dinlerken hep Umay mı olsa diye düşünürdüm bende çok güzel isim :)
Adıyla yaşasın Bestecik. Çok güzel bence de :))Bizde nasipse Beste koymaya karar verdik
Evet eski Türklerde çocukları ve yavru hayvanları koruyan Tanrının adı. Anlamını ayrı sevdim ben.Umay ismini çok beğeniyorum ama aynı zamanda bi tanrı adi oyuzden koyulmaz diye biliyorum
Bana da öyle bir kızı anımsattı desem :) umarım öyle olmaz :))Gurbet eller diyince ortam değiştirince olmuş olabilir mi acaba mutsuz mu oldu ki? İnşallah en yakın zamanda geçer kuzum ya
Ben kızım olsa inci koyacaktım :) Ama son zamanlarda hayal kuruyorum oğlan Uras ya kızda olursa Umay mı olsa diye düşünüyorum güzel isim :) Bana nedense sessiz çekingen bi kızı anımsatıyor. Hoş geliyor yani
Adıyla yaşasın kuzucuk
Güzelmiş beste :))Bizde nasipse Beste koymaya karar verdik
Bende Kızımda hiç olmadı die rahattım kullanmıyordum sadece bebek yağı kullanıyordum ama bunda bir kaşıntı başladı sonrasında bütün göbeğim kızardı çatlak gibi şeyler oldu bi anda. Korktum bende aktardan badem ve havuç yağı karışımı aldım.Kızlar çatlak önleyici krem ya da yağ kullanıyor musunuz? Annemde hiç çatlak olmamış ama ablalarımda olmuş. Ben önlem almak istiyorum. Erken mi acaba daha 20.haftadayım
Anaammm 20. Haftaya gelmişsiniz göstermedi mi halaSiz isim bulma asamasina gectiniz biz daha cinsiyeti bile ögrenemedik
Gurbet eller diyince ortam değiştirince olmuş olabilir mi acaba mutsuz mu oldu ki? İnşallah en yakın zamanda geçer kuzum ya
Ben kızım olsa inci koyacaktım :) Ama son zamanlarda hayal kuruyorum oğlan Uras ya kızda olursa Umay mı olsa diye düşünüyorum güzel isim :) Bana nedense sessiz çekingen bi kızı anımsatıyor. Hoş geliyor yani
Adıyla yaşasın kuzucuk
Teşekkür ederiz kuzumKızlar internetimizde sıkıntı var kendi teldeki internetim de az. Ptesi servis gelecek o yüzden çok takip edemiyorum eksik hissediyorum kendimi az dedikodu yapın ben gelene kadar
Teşekkür ederiz :)) Umay da adıyla yaşasınBizimde hoşumuza gitti. Hiç aklımızda yoktu :)
Adıyla yaşasın Bestecik. Çok güzel bence de :))
Evet eski Türklerde çocukları ve yavru hayvanları koruyan Tanrının adı. Anlamını ayrı sevdim ben.
Bana da aksine çok güçlü bir kız anımsatıyor :)Bana da öyle bir kızı anımsattı desem :) umarım öyle olmaz :))
Teşekkür ederiz :)Güzelmiş beste :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?