2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Günaydın arkadaşlar Benim şimdi de tiroid değerlerim yükselmiş doktorum endokrin e yönlendirdi ama maalesef henüz bi dr bulamadım İstanbul’da siz nereye gidiyorsunuz ne kullanıyorsunuz?
Canim endokrin için hiç uğraşma çok zor randevu alınıyor sen iyi bir dahiliyeye git hemen onlarda bakıyor.sakin ihmal etme çok onemli

Günaydın arkadaşlar Benim şimdi de tiroid değerlerim yükselmiş doktorum endokrin e yönlendirdi ama maalesef henüz bi dr bulamadım İstanbul’da siz nereye gidiyorsunuz ne kullanıyorsunuz?

Canım kaça çıkmış? Dahiliyeden randevu al benimde 3,5 civarlarındaydı geçen ay, düşük doz ilaç alıyorum 2,5 altında olması gerekiyormuş hamilerde onun için... salı kan vericem tekrar 1 ay sonra gel bakalım demişti

Günaydın güzel anneler

Mutlu,huzurlu umutlu bir haftasonu diliyorum herkese

Sizde de oluyor mu gece uyuyamıyorum resmen uyumam 2yi 3 ü buluyordur sinir olmaya başladım
Niye ki acepp benimde uyku düzenim şaştı hep parça parça uyuyorum resmen.

Geçmiş olsun bende de zehirli guatir ve graves hastaligi var. Ben Ankaradayim egitim arastirma hastanesine gidiyorum zaten yaptiklari sey kan alip ona göre ilaci belirlemek. Endokrin bölümüne beni kadın doğum sevk etti ve sonrasinda giriş yaptirirken ben belirttim gebeyim kontrolum var diye her gittigimde kabul ediyolar. Ama mhrsden randevu alabilmek icin doktoruma ben yeşil alan açtırmak istiyorum randevu almak icin mhrsden dedim tmm sekretere söyle acsin sana yesil alan dedi. Galiba bu ay kesecek ilaci ama dogumdan sonra devam tedaviye cunku ben gebe olmadan önce varmis hastaligim.

Şunu da belirteyim aslinda troid değerleri bu aylarda yatışırmış öyle söyledi doktorum belki sizinde normale dönmeye baslar insallah

Günaydın güzel anneler

Mutlu,huzurlu umutlu bir haftasonu diliyorum herkese

Sizde de oluyor mu gece uyuyamıyorum resmen uyumam 2yi 3 ü buluyordur sinir olmaya başladım
Günaydın canim.onceden bana çok oluyordu gece uyanıp baya bir süre uyuamıyordum.simdi de çok uyanıyorum özellikle wc ye

Evet benimki şu an totalis değil ilerlemezse inşallah. Sağol canım benim insana umut oluyor böyle sonu güzel biten gebelikler

Arkadaşlar bisey sorucam ben kahvaltimi gec yapiyorum 11 gibi kalkip 11:30 gibi filn yapiyorum acaba bebegimin büyümesini sıkıntıya sokarmi gec kahvalti yapmak kilosunu filan etkilermi
Benim de 12yi buluyor kahvaltı yapmam aklıma takılmıyor değil

Sorun olmaz ya gece geç yatıyorsanız.zaten yatana kadar yiyoruz birseyler .tabi erken kalkıp kahvaltı yapmak en güzeli ama malesef bende baze n geç yiyorum
En güzeli erken kalkmak böyle gün içinde de çok düzensiz yiyorum öğünler kayıyor hep

Lcwde hamile montları var şişme mont spor da yani uzun da hem fermuarı var gebelik bitince büyük parcayı cıkarıp normal sisme mont olarak da giyebiliyosun

Lcwde hamile montları var şişme mont spor da yani uzun da hem fermuarı var gebelik bitince büyük parcayı cıkarıp normal sisme mont olarak da giyebiliyosun
Bu montlara daha hiç bakmadım da şimdi alsam mesela 9. Aya kadar giyebilir miyim ayarlanan bişey mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…