2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Arkadaşlar bisey sorucam ben kahvaltimi gec yapiyorum 11 gibi kalkip 11:30 gibi filn yapiyorum acaba bebegimin büyümesini sıkıntıya sokarmi gec kahvalti yapmak kilosunu filan etkilermi
Onu bende çok düşünüyorum.bazen erken kalkmaya çalışıyorum ama ayılana kadar gene sürüyor.etkiliyir mu acaba yaa

Anladım canım durumun gereği istirahet etmen zor,şuan için kanama leken olmadığı için belkide rapor gerek görmemiştir
İnşallah hiçte gerek kalmaz
İki isim de güzelmiş detaylıda belli olur artık cinsiyet kızdır kesin kızlar iyi saklıyorlar @melike222 bilir hehehhe
Bizimki sonradan çükünü yedi

Kızlar selam oğlan dün akşamdan beridir hiç uyumadı tabi biz de.
Dğn akşam uyuttuk yarım saat sonra çığlık çığlığa uyanıp bağırarak ağladı durdu. Sonra yine sızdı yine çığlık çığlık uyandı derken 5 gibi acile gittik kontrol vs bir şeyi yok kabus görmüştür deyip gönderdiler.
Gündüz uykusuna yatırdım 15 dk sonra çığlık çığlık yine uyandı.
Sonra çocuk doktoruna götürelim dedik o da grip başlamış vs dedi ilaç yazdı.
Dönüşte yine arabada uyudu yine yarım saat olmadan çığlık çığlık uyandı.
Hiç böyle bir şey yaşayanınız oldu mu?
Uyku/ gece terörü denilen bir şey varmış o gibi geldi bana ne yapacağımızı şaşırdık

Geçmiş olsun canım uyku terörü olabilir bende babaannemi kaybettiğimizde gece kendi çığlığımla uyanıyordum psikolojikti yani. Kendiliğinden geçti ama çocukta durum nasıldır bilmiyorum. Birşeyden mi korktu acaba

Görsellerde bişey buldum ben ara parça gibi kalıyor o mu ? Çok güzel mantıklı bişeymiş
Bende biraz önce baktim reklamlara çıkmış sayfada hemen mantıklı bisey
Heh evet bunlar sayfasında göremedim ama cıkmıs bak. Bence bunlar vok mantıklı o fermuarlı parca cıkıyor bormal mont olarak da gebelik sonrası giyilebiliyor. Keske fazla secenek olsa ama tek magaza elinde hersey resmen hamilelikte :/

Yerim onları ben yerim bulamadık isim canım. Aklımızda sadece nehir var şuan sma tam anlamıyla içimize sinmiş değil. Sizde var mı seçenek
Bir lokmalıklar tam
Nehir güzelmiş canım içinize sinip koyarsanız gerçekten kulağa bir sakinlik veriyor
Daha yeni düşünmeye başladık desem canım :)
Eşim Dilara ve Dilan diye tahminde bulunuyor ben istemedim
Anlamı güzel bir isim arıyorum bende aklımda Belis var 'aşkın ilk meyvesi'
Bakalım araştıra araştıra bulcaz bişeyler

İlk defa duyuyom o neymiş ki öyle

Aaa güzelmiş anlamı. Güzel gibi sanki belis. Kuzum aynen sakin huzur veren naif bir isim gibi geliyor bana da. Bende Beren derin diyorum ama eşim istemiyor

Aaa güzelmiş anlamı. Güzel gibi sanki belis. Kuzum aynen sakin huzur veren naif bir isim gibi geliyor bana da. Bende Beren derin diyorum ama eşim istemiyor
Hem anlamı güzel hemde kulağa hoş gelsin istiyorum ikisini bir arada denk getiririm inşallah :)
Zaten senin beğendiğini eşin beğenmez eşinin beğendiğini sen beğenmezsin
Bizde işler öyle ilerliyo çünkü :))

Herkes buldu isim ben kaldım gibi hşssediyom. Cinsiyeti de bayadır biliyoruz biz çünkü

Her şeyden etkilenmiş olabilir deniyor da inşallah uzun sürmez allahım yaa hiç uyuyamamak ne demek perişan olurum gurbet ellerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…