2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bende bugün 3 lu tarama testini öğrendim temiz dedi hatta dün akşam kasılma vardı çarşıya inmisken yüz yüze konuşurum belki bebisimi de gösterir dedim ama sadece sonucu söyledi ..Bu arada bu aksamda kasildi anlamadem niye böyle oluyor kizimda hiç böyle olmamıştı birde aniden bir yere uzansam yada ani harekette bazen karnima kramp giriyor
Hadi gözün aydın için rahatlamıştır.birden hareket edince kramp banada giriyor

Bu arada arkadaslar ayrıntılı ultrason icin sira aldim tok karnina gelmemi istedi ve gelmeden önce aşırıya kacmadan tatlı seyler yememi söyledi. Doktorum kasilmalarin cok olursa agrin sancin olursa mutlaka gel dedi . Dikkat edin kendinize ben biraz daha dikkatli olmaya çalışacam sola yatmaya alışın yavas yavas dedi bu haftalarda yüzüstü bile hala yatabilirsin dedi ama ben yatmiyorum artik büyüdü karnim azda olsa

bende dün giderken yiyecektim unutmuşum bağdaş kurmuş kapatmis galiba ama erkege benziyo dedi bklm hayırlısı bi daha kine netlesir insallah
Unutma muhakkak ye.ben iki tane yedim suda içtim daha net olsun diye.benimki yandan tam bacak arasını açtı gösterdi.bi daha ne zaman gideceksin

İkili testim güzel çıkmış ama bana sormadan 3lü test yaptı :110: büyümüş sıpam 200 gr olmuş :KK200:
Maaşallah :nazar: Canım gözün aydın :KK200: sana sormadan nasıl 3 lü yaptı? Yine kan verdin mi? Boşuna kurcalıyorlar kesinliği net olmayan bir şeyi...

Kızlar bende bugün 3 lu tarama testini öğrendim temiz dedi hatta dün akşam kasılma vardı çarşıya inmisken yüz yüze konuşurum belki bebisimi de gösterir dedim ama sadece sonucu söyledi ..Bu arada bu aksamda kasildi anlamadem niye böyle oluyor kizimda hiç böyle olmamıştı birde aniden bir yere uzansam yada ani harekette bazen karnima kramp giriyor
Gözün aydın olsun canım güzel haberlerle gelmişsin :nazar:
Kasılma bendede oluyor yakın zamanda doktora gidicem
Ablama anlattım yalancı kasılma dedi günde 10 defadan fazla olursa bekleme doktoruna haber ver dedi
Benim bu hafta 2 defa oldu sadece takip ediyorum şuanda
Tüp bebek grubundaki arkadaşlarda 3litre suyunu iç dinlen dediler canım
Dün ilk defa 4.5litre su içtim :)

Back
X