- 23 Ocak 2016
- 197
- 397
- 103
Hadi gözünaydın canım güzel haberlerle dönmüşsün. Maşallah kızçenede![]()
Hayırlı olsun canım...Sende bendensin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi gözünaydın canım güzel haberlerle dönmüşsün. Maşallah kızçenede![]()
Ay evet canım bende bunu düşündüm bugün. Kan pıhtısıyken şuan cm hesabı yapıyoruz gram söylüyoruz şükürler olsun gerçekten mucizelermasallah kocaman olmuş annesi.Nasil büyüdüler ya mucize resmen.ilk başta bir milimetre bile degillerdi
Doktorun kendi odasinda da ultrason cihazi var . Ama ikili test icin beni gecen ay baska bi odaya göndermişti baska bi doktor cekmisti usgyi galiba ordaki cihaz daha büyük. Ama dun kendi odasinda ki cihazla bakti. Bütün doktorların odasinda var cihazcanm hastanede doktorun odasnda ultrason cihazi varmi?yoksa ultrason için yonlendiriyor mu .oyle yorumlar da yazmışlar
yüzü bayağı belli maaşallah kuzuya
rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, bana da doktor erkeğe benziyor dedi bu hafta kesin erkek dedi birde gösteriyor bsk erkek diye ama bi şey anlamadımTebrik ederim sağlıkla kucaginiza alin insallah. Bende bugun ilk defa cinsiyet icin gittim benim yavru bagdas kurmus öyle dedi dr ama erkege benziyo dedi sizle aramiz iki gün bundan sonra degismez herhalde heves ettim erkek deyince :)
nankörlük bu, sağlıklı ve işi yaparken hiç sorun olmuyor. ama ne zaman ki hastalandın ya da onların çıkarları zedelendi hemen senden vazgeçiyorlar. çalışma hayatı böyle maalesef. bende bu gebeliğimden önce düşük yaptığımda hastanede yattım sonra raporluydum falan derken işe gittiğimde sanki keyfi izin almışım gibi davrandılar. burnumdan getirdiler. aşırı iş yoğunluğunu çektim eyvallah dedim. ama yine hamile kalıp da doktora gitmeye başlayınca izin vermemeye başladılar. senin hamile olman bizi ilgilendirmiyor dediler.Kizlar gunaydin.
Benim bugun raporum bitti ise basladim. Yerimi degistirmisler zor ve kalabalik bir yere vermislerİsin kotu yani kendime ait masam bile yok emaneten birinin yaninda oturuyorum cantami fln mi onun dolabina koyuyorum cok rahatsizim bu durumdan
Gelir gelmez onume de dosya yigdilar napacagimi bilmiyorum stresten karnim agriyor. Ev hanimlari evde oturmanin kiymetini bilsinler gercekten
![]()
Sizdesaglikla kucaginiza Alin insallahrabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, bana da doktor erkeğe benziyor dedi bu hafta kesin erkek dedi birde gösteriyor bsk erkek diye ama bi şey anlamadımben her zamanki gibi bebeğimi gördüğüm için duygulandım ve şükrettim.
Kizlar gunaydin.
Benim bugun raporum bitti ise basladim. Yerimi degistirmisler zor ve kalabalik bir yere vermislerİsin kotu yani kendime ait masam bile yok emaneten birinin yaninda oturuyorum cantami fln mi onun dolabina koyuyorum cok rahatsizim bu durumdan
Gelir gelmez onume de dosya yigdilar napacagimi bilmiyorum stresten karnim agriyor. Ev hanimlari evde oturmanin kiymetini bilsinler gercekten
![]()
Onu akıl etmişsin kızHaha onu akıl edip hala erkek dimi diye sordum evet dediAğrılara ve hep solda olmasına da normal dedi dinlen dedi ağrın olunca. Zaten aleti hep sola tuttu farketmiştir o da
![]()
Kaç çıkmış canımkızlar idrarda lökasit kaç olmalı? Bilen var mı sonucum çıkmış ona göre göstermeye gitçem![]()
Haftan erken mi dedimelike222 sorduum kız ayrıntılı işini. Duruma göre Yönlendirme yapıyoruz dedi:) Hatta haftan erken daha bunu konuşmak için dedi 17+0ım
Direk özelden randevu alıcam geç olmadan![]()
Çok kötü olmuş canım hamile hamile psikolojik yoruyorlar insani maalesefKizlar gunaydin.
![]()
Biz geldik güzel anneler çok şükür iyi haberlerle geldik herşey yolunda 155 gr 13.5 cmolmus kuzum bu arada cinsiyetimiz kesinleşti bı kızımız daha oluyor rabbim herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.....
Devlet biraz sıkıntılı oluyor canım özeldeki muamele olmuyor gerçekten sanki devlete gidenler hamiş değil durduk yere gerilmişsiniz neyseki tospik oğluşun iyiymiş şükürYa bugün ortam gergindi biraz haliyle doktorda gerilmiş bide sıra bekledik 10da girdim nerdeyse bi öyle gerildim üstüne ekrana bön bön baktı birşey oldu sandım öyle bi gerildim sonra üçlü test falan maceralı oldu baya :)
Varmış canım enfeksiyon ilaç yazdı işte yine.Kaç çıkmış canım
Gösterdin mi doktoruna
Benim bildiğim kadarıyla 3-4 normal canım üstündeki değerler enfeksiyon belirtisi
Haftan erken mi dedi
18-23 hafta aralığında yapılıyor kuzum
En uygun hafta aralığının 20-21 olduğunu söylüyor doktorlar
Ona göre al kuzum randevunu
Ben 21+4e almayı düşünüyorum![]()
Benimki de istemişti 3lü test önceki gittiğimde ikiliye güvenmiyolar mı yoksa elimizde dursun mu diyorlar bilmiyorum allahtan sigorta ödüyor da sesimizi çıkarmadık olur dedikİkili testim güzel çıkmış ama bana sormadan 3lü test yaptıbüyümüş sıpam 200 gr olmuş
![]()