2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
masallah kocaman olmuş annesi.Nasil büyüdüler ya mucize resmen.ilk başta bir milimetre bile degillerdi
Ay evet canım bende bunu düşündüm bugün. Kan pıhtısıyken şuan cm hesabı yapıyoruz gram söylüyoruz şükürler olsun gerçekten mucizeler❤️ İnşallah kilolarını söylediğimiz zamanları da sağlıkla görürüz :nazar:

canm hastanede doktorun odasnda ultrason cihazi varmi?yoksa ultrason için yonlendiriyor mu .oyle yorumlar da yazmışlar
Doktorun kendi odasinda da ultrason cihazi var . Ama ikili test icin beni gecen ay baska bi odaya göndermişti baska bi doktor cekmisti usgyi galiba ordaki cihaz daha büyük. Ama dun kendi odasinda ki cihazla bakti. Bütün doktorların odasinda var cihaz

kızlar idrarda lökasit kaç olmalı? Bilen var mı sonucum çıkmış ona göre göstermeye gitçem :110:

Bu arada ayrıntılı ultrason için aralik10 için tarih verdi doktorumuz ve fiyat 275 tlymis acaba devlette mi yaptırsam ayrintiliyi muayenemi takibimi yaptırmayan sadece ayrıntılı yaptırabiliyor muyuz bilen var mı....

Tebrik ederim sağlıkla kucaginiza alin insallah. Bende bugun ilk defa cinsiyet icin gittim benim yavru bagdas kurmus öyle dedi dr ama erkege benziyo dedi sizle aramiz iki gün bundan sonra degismez herhalde heves ettim erkek deyince :)
rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, bana da doktor erkeğe benziyor dedi bu hafta kesin erkek dedi birde gösteriyor bsk erkek diye ama bi şey anlamadım:halay:ben her zamanki gibi bebeğimi gördüğüm için duygulandım ve şükrettim.

Kizlar gunaydin.
Benim bugun raporum bitti ise basladim. Yerimi degistirmisler zor ve kalabalik bir yere vermisler :KK43: İsin kotu yani kendime ait masam bile yok emaneten birinin yaninda oturuyorum cantami fln mi onun dolabina koyuyorum cok rahatsizim bu durumdan :KK43: Gelir gelmez onume de dosya yigdilar napacagimi bilmiyorum stresten karnim agriyor. Ev hanimlari evde oturmanin kiymetini bilsinler gercekten :KK43:
nankörlük bu, sağlıklı ve işi yaparken hiç sorun olmuyor. ama ne zaman ki hastalandın ya da onların çıkarları zedelendi hemen senden vazgeçiyorlar. çalışma hayatı böyle maalesef. bende bu gebeliğimden önce düşük yaptığımda hastanede yattım sonra raporluydum falan derken işe gittiğimde sanki keyfi izin almışım gibi davrandılar. burnumdan getirdiler. aşırı iş yoğunluğunu çektim eyvallah dedim. ama yine hamile kalıp da doktora gitmeye başlayınca izin vermemeye başladılar. senin hamile olman bizi ilgilendirmiyor dediler.:ukala: ben zaten çalıştığım yerde daha önce de mobbinge maruz kalmıştım kendim mücadele etmiştim. baktım mobbingi artırdılar, ben artık şu hamile halimle sizi çekemem dedim. ben dilekçe verdim, gitmemem için direndiler sevmiyorlar ama işi bilende benim. iş en üst amire taşınınca ve hamile kadına mobbing yapılıyor denince el mahkum birim değiştirdiler. yine yoğunum olsun iş yaparım, ama en azından burnumdan getirmiyorlar. kafam rahat iş yapıyorum, bugün yine hangi konuda musallat olacaklar bana demiyorum. Rabbim tüm yaratılmışların şerrinden musibetinden korusun. bu durumları yaşadıkça bende ev hanımı olmaya hevesleniyorum.

rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, bana da doktor erkeğe benziyor dedi bu hafta kesin erkek dedi birde gösteriyor bsk erkek diye ama bi şey anlamadım:halay:ben her zamanki gibi bebeğimi gördüğüm için duygulandım ve şükrettim.
Sizdesaglikla kucaginiza Alin insallah

Kizlar gunaydin.
Benim bugun raporum bitti ise basladim. Yerimi degistirmisler zor ve kalabalik bir yere vermisler :KK43: İsin kotu yani kendime ait masam bile yok emaneten birinin yaninda oturuyorum cantami fln mi onun dolabina koyuyorum cok rahatsizim bu durumdan :KK43: Gelir gelmez onume de dosya yigdilar napacagimi bilmiyorum stresten karnim agriyor. Ev hanimlari evde oturmanin kiymetini bilsinler gercekten :KK43:

Merhaba canım. İşi bırakmalısın hiç birşey senden ve bebeğinden önemli değil. Ben öğretmendim üstelik yırtdışındayım bu işi bulup çalışmak için çok çabaladım büyük bir şansla bir okulda bana yer açıldı 1 sene olmuştu çalışalı. Ama hamile olduğumu öğrendiğim dakika işi bıraktım.
Tek maaşla zor oluyor evet ev kredimiz var ayrıyetten kira ödüyoruz faturalarımız alışveriş birde üstüne üstlük yurtdışında olduğumuz için eşimin ailesini görebilmek adına para biriktirip uçak bileti alıyoruz vs vs..
Ama bence her ne olursa olsun hamilelik ciddi bir süreç ben evde dinlendiğim halde kasılmalarım oldu..
hamilelik boyunca işi bırakmak en mantıklısı..

melike222 melike222 sorduum kız ayrıntılı işini. Duruma göre Yönlendirme yapıyoruz dedi:) Hatta haftan erken daha bunu konuşmak için dedi 17+0ım:110:
Direk özelden randevu alıcam geç olmadan :deli:

Haha onu akıl edip hala erkek dimi diye sordum evet dedi :KK70: Ağrılara ve hep solda olmasına da normal dedi dinlen dedi ağrın olunca. Zaten aleti hep sola tuttu farketmiştir o da :-)
Onu akıl etmişsin kız :p
Kuzum en başından beri hep solum dolu diyordun şimdide solda olduğunu doktorada teyit ettirmiş oldun :KK200:
Harısı hareketlerine ve tekmesine olsun inşallah :anneadayı:

kızlar idrarda lökasit kaç olmalı? Bilen var mı sonucum çıkmış ona göre göstermeye gitçem :110:
Kaç çıkmış canım
Gösterdin mi doktoruna
Benim bildiğim kadarıyla 3-4 normal canım üstündeki değerler enfeksiyon belirtisi
melike222 melike222 sorduum kız ayrıntılı işini. Duruma göre Yönlendirme yapıyoruz dedi:) Hatta haftan erken daha bunu konuşmak için dedi 17+0ım:110:
Direk özelden randevu alıcam geç olmadan :deli:
Haftan erken mi dedi :63:
18-23 hafta aralığında yapılıyor kuzum
En uygun hafta aralığının 20-21 olduğunu söylüyor doktorlar
Ona göre al kuzum randevunu
Ben 21+4e almayı düşünüyorum :emir_bebek:

Kizlar gunaydin.
Çok kötü olmuş canım hamile hamile psikolojik yoruyorlar insani maalesef:KK12:
habersiz yer değiştirmek nedir ya nasıl bi kurum ki bu böyle profesyonellikten uzak.

Biz geldik güzel anneler çok şükür iyi haberlerle geldik herşey yolunda 155 gr 13.5 cmolmus kuzum bu arada cinsiyetimiz kesinleşti bı kızımız daha oluyor rabbim herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.....

Ayy bi hanım kız daha geliyor topiğimize hehehh
Sağlıcakla doğsun büyüsün inşallah cnm

Ya bugün ortam gergindi biraz haliyle doktorda gerilmiş bide sıra bekledik 10da girdim nerdeyse bi öyle gerildim üstüne ekrana bön bön baktı birşey oldu sandım öyle bi gerildim sonra üçlü test falan maceralı oldu baya :)
Devlet biraz sıkıntılı oluyor canım özeldeki muamele olmuyor gerçekten sanki devlete gidenler hamiş değil durduk yere gerilmişsiniz neyseki tospik oğluşun iyiymiş şükür :KK200:

Kaç çıkmış canım
Gösterdin mi doktoruna
Benim bildiğim kadarıyla 3-4 normal canım üstündeki değerler enfeksiyon belirtisi

Haftan erken mi dedi :63:
18-23 hafta aralığında yapılıyor kuzum
En uygun hafta aralığının 20-21 olduğunu söylüyor doktorlar
Ona göre al kuzum randevunu
Ben 21+4e almayı düşünüyorum :emir_bebek:
Varmış canım enfeksiyon ilaç yazdı işte yine.
Ayrıntılı işini yine özeldeki ablaya ayartlatcam gündüz yoğun oluyor akşam konuşup yarın gün aldırırım kaç paraysa vericez zaten başka seçenek yok :) Bende 20 21 gibi düşünüyorum bakalım bizim abla ne diyecek :halay:

İkili testim güzel çıkmış ama bana sormadan 3lü test yaptı :110: büyümüş sıpam 200 gr olmuş :KK200:
Benimki de istemişti 3lü test önceki gittiğimde ikiliye güvenmiyolar mı yoksa elimizde dursun mu diyorlar bilmiyorum allahtan sigorta ödüyor da sesimizi çıkarmadık olur dedik :deli:

Back
X