2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Neler aldın kız bizede gösteeeer :cool:

Düşük bel zaten giyme kız tam kasıkta ağrı yapar
Waikikiden almıştım bi pantolon çok rahat
10.haftadan beri giyiyorum dahada giyerim büyük ihtimal:21:

Canım sizin orda sağlık ocağına randevuyla mı gidiliyor merak ettim :)
Fotoğraflarını çekince gösteriym kuzum yoruldum dinleniyorum şimdi :KK51:

Lusi Lusi canım doktorum da cenk sayın’ı söyledi. Bir de istanbul’da kadir has. İkisi de iyidir hangisine gitme imkanın varsa ona gidebilirsin dedi.

Başka yok zaten edirnede herkes ya ona gidiyordur ya da hiç gitmiyordur.
Çok sağol canım yarın arayıp randevu ayarliim madem :KK36:

Aynen canım o kadar güzel bir hediyeki verene Hamd olsun.
Sonuçu aldığım günü hatırlıyorumda kabul olmuş duam :KK200:
Rabbim nerde isteyen dileyen varsa hepsine bu güzel mutluluğu yaşatsın inşallah :dua:
İlkler bir başka oluyor canım annenler ne heyecanlıdır şimdi :emir_bebek:
Çok bekletti ya doğsun özlem giderelim diye diyor kuzum :anne:

İnan ol inat değil kuzum benimki gerçekten ayrıntılıdan resmen kaçıyom korkuyom Allah korusun kötü bir haber alırım diye

Şükür iyiyim canım sen nasılsın
Napıyon kızcenle :anneadayı:
Amin ins hep dua ediyorum isteyen herkesin olsun çok zor olmaması.bende gece yola çıkacaktım öğrendim şok olmustum.senin ikili testlerin iyi çıkmıştı niye korkuyorsun korkma.Ben hiç birini yaptırmadım içinde korku yok

Neler aldın kız bizede gösteeeer :cool:

Düşük bel zaten giyme kız tam kasıkta ağrı yapar
Waikikiden almıştım bi pantolon çok rahat
10.haftadan beri giyiyorum dahada giyerim büyük ihtimal:21:

Canım sizin orda sağlık ocağına randevuyla mı gidiliyor merak ettim :)

Evet canım arıyorsun randevu alıyorsun :) bir tek acile randevusuz gidiliyor :D. Diğer türlü sürekli beklemek zorundasın

Aynen canım o kadar güzel bir hediyeki verene Hamd olsun.
Sonuçu aldığım günü hatırlıyorumda kabul olmuş duam :KK200:
Rabbim nerde isteyen dileyen varsa hepsine bu güzel mutluluğu yaşatsın inşallah :dua:
İlkler bir başka oluyor canım annenler ne heyecanlıdır şimdi :emir_bebek:
Çok bekletti ya doğsun özlem giderelim diye diyor kuzum :anne:

İnan ol inat değil kuzum benimki gerçekten ayrıntılıdan resmen kaçıyom korkuyom Allah korusun kötü bir haber alırım diye

Şükür iyiyim canım sen nasılsın
Napıyon kızcenle :anneadayı:
Yatış kuzum napacağız başka. :) çok yorgunum. Senin bebiş nasıl nasılsınız

Amin ins hep dua ediyorum isteyen herkesin olsun çok zor olmaması.bende gece yola çıkacaktım öğrendim şok olmustum.senin ikili testlerin iyi çıkmıştı niye korkuyorsun korkma.Ben hiç birini yaptırmadım içinde korku yok
Amin canım inşallah
Ayy ne büyük mutluluk olmuştur senin içinde öğrendiğin an
Rabbim doğdukları günleride göstermeyi nasip etsin inşallah
Evet canım çok şükür ikili testimiz temiz çıktı
Kan pıhtılaşması var canım iğne kullanıyorum
Kan akışına bakılıcak ya en son 16.haftada gitmiştim aşşa yukarı 5 günlük bir geriliği vardı.
Kan akışı düzgün olmuyor mu acaba diye onun korkusu var belkide o yüzden kontrolden kaçtıkça kaçıyorum

Eki Görüntüle 2207771
Yaa kız bebiş Mevlüt seti çok tatlı rengine tav oldum :KK45:

Pantolon almak şart oldu düşük bellerim bile sıkıyor sanki tam kasık bölgesini. Önerebileceğiniz yer var mı defacto ya falan mı baksam?

Ayy çok tatlı bu :KK45: bende kızıma alıcam hep prenses elbiseleri doğsunda hayırlısıyla inşallah.

Canım geçenlerde lcw ye baktım ama hiçbir şey yoktu almadım halen pantolanlarıma sığabiliyorum bazen düğmesi sıkmasın diye kapatmıyorum sadece skinny jeans giymiyorum ama geçen gün bi mağazada gömlek elbise tarzı bir şey aldım canım çok hoşuma gitti kalın siyah çorap ya da taytla da kombinliyebilirim dedim hem de rahat olur dedim.

Hahaha yanlış hatırlamıyorsam 13.3 cm ve 210 gram kuzum. 209 da demiş olabilir 210a yuvarlamış olabilirim :KK48:

Canım maaşallah:nazar: kaçıncı haftadasın bugün? En son gittiğimde benim mercimek 17 cm di bakalım ne kadar büyümüş

Amin canım inşallah
Kan akışına bakılıcak ya en son 16.haftada gitmiştim aşşa yukarı 5 günlük bir geriliği vardı.
Kan akışı düzgün olmuyor mu acaba diye onun korkusu var belkide o yüzden kontrolden kaçtıkça kaçıyorum
Canım kötü düşünme 5 günlük bir gerilik önemli değil ki yakalar o ilerde canım merak etme:KK200:

Pantolon almak şart oldu düşük bellerim bile sıkıyor sanki tam kasık bölgesini. Önerebileceğiniz yer var mı defacto ya falan mı baksam?
En güzeli lwc nin.birde lwc outlet bölümüne bak 80 90 lik kotu ordan 30 aldim.birde sporcu tayti oda güzel cıktı.zararli olur artık giyme

Ayy çok tatlı bu :KK45: bende kızıma alıcam hep prenses elbiseleri doğsunda hayırlısıyla inşallah.

Canım geçenlerde lcw ye baktım ama hiçbir şey yoktu almadım halen pantolanlarıma sığabiliyorum bazen düğmesi sıkmasın diye kapatmıyorum sadece skinny jeans giymiyorum ama geçen gün bi mağazada gömlek elbise tarzı bir şey aldım canım çok hoşuma gitti kalın siyah çorap ya da taytla da kombinliyebilirim dedim hem de rahat olur dedim.

Canım maaşallah:nazar: kaçıncı haftadasın bugün? En son gittiğimde benim mercimek 17 cm di bakalım ne kadar büyümüş
17+6 bugün kuzum teşekkür ederiz :nazar: maşallah seninki uzun olacak herhalde :nazar::KK76:

Evet canım arıyorsun randevu alıyorsun :) bir tek acile randevusuz gidiliyor :KK70:. Diğer türlü sürekli beklemek zorundasın
Anaa şaşırdım :))
Bildiğimiz sağlık ocağı demi bu :KK53:
Yatış kuzum napacağız başka. :) çok yorgunum. Senin bebiş nasıl nasılsınız
Yat gitsin bendede yatış modu on :KK45:
Arada bir tekmeliyo :nazar:
Kasılmam var o_O

Amin canım inşallah
Korkma canim iğne kullanıyorsan hiç birşey olmaz.bes günden bir şey olmaz.gelisimi ilerde bile olsa sonradan dengeleniyormus.
Ben uzun süre sevinemedim çünkü şoka girdim baya bir süre sonra gerçek gibi gelmeye başladı.8 sene ve tedaviler olmayınca kendiliğinden olmasına şok olduk.esime söyledim gerçek değildir dedi odadan cikmisti:63:

Back
X