Maşallah canim.nasil hareketli miydi.goruntusu yok mu atsanaHahaha yanlış hatırlamıyorsam 13.3 cm ve 210 gram kuzum209 da demiş olabilir 210a yuvarlamış olabilirim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canim.nasil hareketli miydi.goruntusu yok mu atsanaHahaha yanlış hatırlamıyorsam 13.3 cm ve 210 gram kuzum209 da demiş olabilir 210a yuvarlamış olabilirim
![]()
De facto ve waikiki’de var canım ama çok çeşit yok malesef.
Neler aldın kız bizede gösteeeer
Düşük bel zaten giyme kız tam kasıkta ağrı yapar
Waikikiden almıştım bi pantolon çok rahat
10.haftadan beri giyiyorum dahada giyerim büyük ihtimal
Canım sizin orda sağlık ocağına randevuyla mı gidiliyor merak ettim :)
Ben aylardır giyiyorum hamiş kıyafetleri canım karnın belin rahat şeyler giy bebito rahat etsin
Ayy çok tatlı bubende kızıma alıcam hep prenses elbiseleri doğsunda hayırlısıyla inşallah.
Canım geçenlerde lcw ye baktım ama hiçbir şey yoktu almadım halen pantolanlarıma sığabiliyorum bazen düğmesi sıkmasın diye kapatmıyorum sadece skinny jeans giymiyorum ama geçen gün bi mağazada gömlek elbise tarzı bir şey aldım canım çok hoşuma gitti kalın siyah çorap ya da taytla da kombinliyebilirim dedim hem de rahat olur dedim.
Canım maaşallahkaçıncı haftadasın bugün? En son gittiğimde benim mercimek 17 cm di bakalım ne kadar büyümüş
Teşekkür ederim kızlar hepinizeEn güzeli lwc nin.birde lwc outlet bölümüne bak 80 90 lik kotu ordan 30 aldim.birde sporcu tayti oda güzel cıktı.zararli olur artık giyme
Canım allahtan bir aksilik olmazsa cuma günü detaylı ultrasonum var inşallah sorunsuz atlatırım atlatırızÖnemli olan sağlıklı olmaları tabi canımsenin kontrolün ne zaman ?
Evet canımAnaa şaşırdım :))
Bildiğimiz sağlık ocağı demi bu
Yat gitsin bendede yatış modu on
Arada bir tekmeliyo
Kasılmam var![]()
Hareketliydi canım çikolata da yedim gitmeden önce :) kayınvalidemlere geldik şimdi yanımda değil canım ultrason görüntüsü :)Maşallah canim.nasil hareketli miydi.goruntusu yok mu atsana
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım, herkesten güzel haberleri alırız inşallahCanım allahtan bir aksilik olmazsa cuma günü detaylı ultrasonum var inşallah sorunsuz atlatırım atlatırız![]()
masallah bebisineHahaha yanlış hatırlamıyorsam 13.3 cm ve 210 gram kuzum209 da demiş olabilir 210a yuvarlamış olabilirim
![]()
Sağol canım, evet öyle önemli olan sağlıklı olmalarımasallah bebisinesağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil. Darısı ayrıntılı ultrasyona inş.
![]()
Hadi ins sorunsuz geçer.cok merak ediyorum nasil olcak görüntüleri.arkadasimin görmüştüm çok belliydiCanım allahtan bir aksilik olmazsa cuma günü detaylı ultrasonum var inşallah sorunsuz atlatırım atlatırız![]()
Ben iyiyim kızımda iyi ama sürekli yorgunum yaGunaydin hatunlar.herkes iyi mi![]()
günaydın herkesee decavit ile demir hapını aynı anda beraber içebilir miyiz yaa ben kahvaltıdan hemen sonra decaviti içiyorum ama demir hapını unutuyorum sonra dün gebelik programında okudum 20. haftadan sonra demir ilacına demir e olan gereksinim artar diyor demir takviyesi almak önemliymiş bu yüzden ve eksikliği de iyi değilmiş gerçi decavitin içinde de demir var bi miktar ikisini aynı anda içsek bi şey olmaz heralde ??
Normal canim biz evde yoruluyoruz sen birde calisiyorsunBen iyiyim kızımda iyi ama sürekli yorgunum ya![]()
Gunaydin canim.yok tutmuyo uyku.ins yolunda gider canimGünaydın hatunlar
Bugün kızçemi görmeye gidicem uyku tutmadı bu yüzden. İnş herşey yolundadır.
Eğer 22 ci haftaya denk geliyorsa sorun değil.22 en uygunuymuş.sanirim 24 e kadar da yapiliyorLoveAndMarriage tatlımm detaylı ultrason randevusu için aradım teeee 4 aralık a verdiler abboo çok var daha
![]()
LoveAndMarriage tatlımm detaylı ultrason randevusu için aradım teeee 4 aralık a verdiler abboo çok var daha
![]()
Bende aralik 19 unda gidecem tok karnina gel dedi ve aşıriya kacmadan tatli ye dedi bilginiz olsunben de aradım az önce 28 kasım çarşamba için verdiler. 30 ila 40 dk arası sürüyormuş. bi de gelirken 2 li test sonucunuzu getirin dediler.