2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Gözün aydın canım kız daha geç belli oluyor derler :) bende anlamadim cnm devletteki doktorum daha erken haftalarda erkege benziyo demisti artik neye dayanarak dedi bilmiyorum gecen haftada ki doktorda bi çıkıntı gosterip eminde olamadi ama önce kizmi demisti diye sordum bende erkege benzetti dedim bugünde kiz dedi . Artik valla belli olsun 18 hafta oldum nerdeyse. Bende ona göre severim kuzumu

Maşallah uzun olacak miniğin :nazar:

bende anlamadim cnm devletteki doktorum daha erken haftalarda erkege benziyo demisti artik neye dayanarak dedi bilmiyorum gecen haftada ki doktorda bi çıkıntı gosterip eminde olamadi ama önce kizmi demisti diye sordum bende erkege benzetti dedim bugünde kiz dedi . Artik valla belli olsun 18 hafta oldum nerdeyse. Bende ona göre severim kuzumu

bende anlamadim cnm devletteki doktorum daha erken haftalarda erkege benziyo demisti artik neye dayanarak dedi bilmiyorum gecen haftada ki doktorda bi çıkıntı gosterip eminde olamadi ama önce kizmi demisti diye sordum bende erkege benzetti dedim bugünde kiz dedi . Artik valla belli olsun 18 hafta oldum nerdeyse. Bende ona göre severim kuzumu
Cinsiyet kesinleşene kadar hepsinde çıkıntı oluyor canım bana doktor göstermişti o çıkıntıyı. Eğer yukarı doğru uzanırsa çıkıntı erkek aşağıya doğru iner kaybolursa kız olur bi dahaki geldiğinde söylerim cinsiyeti dedi sonraki kontrolde çıkıntı aşağıya inmiş ve kaybolmuş :) belki diğer doktorlar o ilk çıkıntıya göre yorum yapmıştır :)

Rabbimden dileğim önce sağlık sonra hayırlı evlat en son da cinsiyetti. Bu resmi verdi bizi yaniltan ilk doktorun erkege benziyo demesi oldu

Eklentiler

• 2997DAEA-1B01-482E-A56D-15B8263BBAA3.webp
    2997DAEA-1B01-482E-A56D-15B8263BBAA3.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 54
Rabbimden dileğim önce sağlık sonra hayırlı evlat en son da cinsiyetti. Bu resmi verdi bizi yaniltan ilk doktorun erkege benziyo demesi oldu
Kız bencede çıkıntı kaybolmuş. Bizde bariz belli çıkıntı var mesela görmemek mümkün değil alttan bu şekil bakınca :) Atarım tekrardan bende

:emir_bebek:Ben geldim arkadaslar dra gittim sıkıntılarımı anlattim progestan icmemi önerdi d vitamini yazdi . Tabi 3 haftadir kesinlestiremedigimiz cinsiyeti tekrar sordum 15 haftalikken devletteki drum erkeğe benziyo demişti gecen hafta ki bu doktorum emin olamayip bi cikinti var demişti veeee bu gittiğimde kiz dedi :KK49: yarin devlette 3 lu taramam var iyice netlestiririm herhalde
Hoşgeldin canm.
Çkntı gören erkek demişti,ki çıkıntı varsa erkektir bu da şimdi kız diyor.Insanin aklini dolandiriyorlar valla. Insallah yarin ikimizinde netleşir.:) bi ikimiz kaldik.Gerci seninkinin gösterme problemi yok.Benimkininde pozisyonu skntı.

Ben pek anlamiyorum bu goruntulerden iyice dikkatli bakinca sanki bunda da azıcik cknti görüyorum gibi oluyor.Demekki erkek olmasi icin daha fazla olmasi lazim. En garantili yolu ayrıntılı ultrasondan geciyor galiba

Hoşgeldin canm.

Çkntı gören erkek demişti,ki çıkıntı varsa erkektir bu da şimdi kız diyor.Insanin aklini dolandiriyorlar valla. Insallah yarin ikimizinde netleşir.:) bi ikimiz kaldik.Gerci seninkinin gösterme problemi yok.Benimkininde pozisyonu skntı.
İnsallah cnm inan insan da sasiriyo bi öyle bi böyle

Gecen hafta bu cikintiyi göstermişti kordon dan bagimsiz diye bugünde öyle dedi allahim saglik versin de tek hayırlı evlat olsunlar

Eklentiler

• E092B2F3-1EDB-49AB-8E86-1BB92D4CF3B5.webp
    E092B2F3-1EDB-49AB-8E86-1BB92D4CF3B5.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 65
Kız bencede çıkıntı kaybolmuş. Bizde bariz belli çıkıntı var mesela görmemek mümkün değil alttan bu şekil bakınca :) Atarım tekrardan bende
Ne atıyosun sen bakıym :sinirli: damadımın görüntülerini herkese gösterme :confused:

:emir_bebek:Ben geldim arkadaslar dra gittim sıkıntılarımı anlattim progestan icmemi önerdi d vitamini yazdi . Tabi 3 haftadir kesinlestiremedigimiz cinsiyeti tekrar sordum 15 haftalikken devletteki drum erkeğe benziyo demişti gecen hafta ki bu doktorum emin olamayip bi cikinti var demişti veeee bu gittiğimde kiz dedi :KK49: yarin devlette 3 lu taramam var iyice netlestiririm herhalde

Canım bak ben sana benim kızın 12. Haftadaki cinsiyet fotosunu atayım o zaman doktor yüzde 95 kız demişti senin fotoda da kız gibi duruyor

Eklentiler

• 5D6BB9CD-B41B-4F24-8509-6F1F0C9595ED.webp
    5D6BB9CD-B41B-4F24-8509-6F1F0C9595ED.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 62
Canım bak ben sana benim kızın 12. Haftadaki cinsiyet fotosunu atayım o zaman doktor yüzde 95 kız demişti senin fotoda da kız gibi duruyor
Ne kadar belli ya kız olduğu ben şaşırıyorum mesela Azra Akın doğunca öğrenmiş ya kim bilir onun gittiği ultrason nasıl cam gibi gösteriyordur nasıl anlamaz garip geliyor benimki sürekli bacak açtığından dolayı da olabilir gerçi :halay:

Back
X