- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
Sağol canım zaten biraz araştırdım Doğuma kadar yapılacak birşey yok Zaten. Herşey Doğum sonrasına kalmış o yüzden şimdiden panik stres yapsam da farketmiyor. Hem ayrıntılıya girip diğer organların durumuna bakılması gerekiyormuş ciğer gelişimini etkileyip etkilemediği öğrenilmesi açısından. Belki sadece yanılmada olabilir belli olacak inşallah. En azından anneye veya şuan için bebeğe bir Zararı olmayan bir durummuş yalan yok ilk kalp diyince daha çok korktum nasıl yerinde olmaz gibisinden ve ağlayarak eşimi aradım. Öğlene göre daha rahatım ama en azından biraz bakındım tamam kötü sonuçları da var ama görmezden gelmeyi tercih etcem. Ameliyatla düzeltebiliyormuş eğer teşhis doğruysa tabi. Sabah 5-6 gibi yola çıkıcaz inşallah hayırlısı olur herşeyin temennim o![]()
Canım ya inşallah sorun sıkıntı yoktur bi yanlışlık vardır. Bi arkadaşıma da doktor kalbinde parlama vs var demişti down sendrom belirtisiymiş. Doktor doktor gezdiler üzüldü kahroldu şükür çok sağlıklı şimdi 5 yaşlarında hatta. Allahım yardımcınız olsun içini ferah tut