Döndük canım sonucu yazmıştım malesef kalp sağdaymış mide sıkıştırmış ve karaciğerde yukardaymış kendi doktorum doğru görmüş onun dışında ve bakan uzman perinatolog dışında kimse anlamadı. Herkes sadece mideyi yukarda sanmıştı valla kadına kızıyordum ama yine helal olsun diyorum farketti ama telaşlandırmadan ayrıntılı zamanını bekledi :)
Sanki şeker yüklemesi yerine açlık ve tokluk ver demiş gibime geldi kuzum ayrıntılıdan sonra şeker yüklemesi muhabbeti başlıyor genelde. Arkadaşlar bilgilendirmiş Zaten yaptırırsın canım
Haklısın kuzum daha zaman var hayırlısı böyleymiş. Biraz bakındım internette, dayanamadım :) Ama kimse tam anlayıp yorum yapamadıkça sinir oldum sadece dün 5 farklı doktora muayene oldum malesef uzman hariç hiç biri ne bilgi verdi ne birşey. Gerçi kendileri de anlamadı bence ya. Öyle bir konumlanmış ki Zaten bakınca herşey normal ama aslında ters :)
Yiğenine şifalar diliyorum canım minikler güçlü oluyorlar allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Doktor arayışına doktorumla görüştükten sonra giricem şuan durumu anladığı için minnettarım sözünden çıkmayasım var

İstanbul bize mantıklı geliyor kuzum çünkü halam Amcam hep İstanbul’da. Teklifin içinde ayrıca teşekkür ederim iyi ki varsınız
Teşekkür ederim canım aslında bundan gerisi birazda pediatrik cerrahla görüşüp durum analizi yapmak ameliyatı yapabilirim diyen bir doktor bulana kadar araştırıcaz bakalım :)