• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
57A6864C-CDEC-417C-A1B3-8CC3C9A4B7B7.webp
Miniğim buradaa :KK200:

Birde bir şey sormak istiyorum kızlar 19+2 haftalık hamileyim yalnız hareketlerini çok sık hissedemiyorum.Normal mi sizce kızımda erken hissettim normal mi bilemedi.Birde çok afedersiniz akıntım oluyor bazen yeşilimsi oluyor ama idrar yaparken sızlama yanma felan yok.Sizdede oluyor mu acaba kızım da yaşamadıklarımı yaşıyorum.Her hamilelik bir olmaz derlerdi gerçekten öğleymiş :anneadayı::KK43::anneadayı:

Birde bu alttaki çıkan hamilelik takvimini nasıl ekleyeceğim.Bulamadım uzun süre oldu girmeyeli buralara....

Kızlar acildeyim az önce elektrik çarptı bana :KK43: telefonumu şarja takarken oldu. Bebeğim etkilenmişmidir bilmiyorum hemen acile geldim.. 2-3 saniye sürdü sol ellim hemen hastahaneye koştum bekliyorum şimdi. Çok kötüyüm yol boyunca ağladım
Çok geçmiş olsun canım endişelenme iyi etmişsin acile gitmekle haber vermeyi unutmaa
Maşallah:nazar:

Birde bir şey sormak istiyorum kızlar 19+2 haftalık hamileyim yalnız hareketlerini çok sık hissedemiyorum.Normal mi sizce kızımda erken hissettim normal mi bilemedi.Birde çok afedersiniz akıntım oluyor bazen yeşilimsi oluyor ama idrar yaparken sızlama yanma felan yok.Sizdede oluyor mu acaba kızım da yaşamadıklarımı yaşıyorum.Her hamilelik bir olmaz derlerdi gerçekten öğleymiş :anneadayı::KK43::anneadayı:

Birde bu alttaki çıkan hamilelik takvimini nasıl ekleyeceğim.Bulamadım uzun süre oldu girmeyeli buralara....
Yeşil akıntıyı doktoruna sor canım yanma vs olmasada belirti sonuçta.
Takvimi de bizim takvimde altta eklemek için tıklayın yazar oraya tıklarsan yönlendiriyor hemen eklersin.

Cnm hosgeldin bu arada bende 2013 eylül doğumlu kızım var 5 yaşında bende 2.ye hamileyim ve oğlum olacak Allah nasip ederse.bende kizimda 18.haftada hissetmistm bunda tık tok 21.haftaya girdim cumartesi randevum ama evime yakın devlet hastanesi var oraya da gidebilirim yarın çünkü geçen ay gittiğimde kıpır kıpırdı ama hissetmiyorum arada pit pit oluyor o kadar oda günde 1 veya 2 sefer.

Kızlar acildeyim az önce elektrik çarptı bana :KK43: telefonumu şarja takarken oldu. Bebeğim etkilenmişmidir bilmiyorum hemen acile geldim.. 2-3 saniye sürdü sol ellim hemen hastahaneye koştum bekliyorum şimdi. Çok kötüyüm yol boyunca ağladım
Cok geçmiş olsun cnm.korkma.birsey olmamıştır bebislerimız içerde guvendeler.Allahım korusun bebislerimizi

Maşallah:nazar:.artık gobisler çıktı gerçi benim çok varda.artık Esimde çok gobisin var ondan hissetmiyorsun diyor:KK48:
Kiloyla ilgisi yok bence ya benim dümdüzdü göbeğim hiç yoktu ona rağmen hissetmiyorum daha :) birkaç kere pıt pıtladı ama devamını bekliyorum bakalım :halay:

Çok geçmiş olsun canım endişelenme iyi etmişsin acile gitmekle haber vermeyi unutmaa

Maşallah:nazar:

Yeşil akıntıyı doktoruna sor canım yanma vs olmasada belirti sonuçta.
Takvimi de bizim takvimde altta eklemek için tıklayın yazar oraya tıklarsan yönlendiriyor hemen eklersin.

Evet doktora mutlaka sorucam inşallah aksi bir durum yoktur.

Cnm hosgeldin bu arada bende 2013 eylül doğumlu kızım var 5 yaşında bende 2.ye hamileyim ve oğlum olacak Allah nasip ederse.bende kizimda 18.haftada hissetmistm bunda tık tok 21.haftaya girdim cumartesi randevum ama evime yakın devlet hastanesi var oraya da gidebilirim yarın çünkü geçen ay gittiğimde kıpır kıpırdı ama hissetmiyorum arada pit pit oluyor o kadar oda günde 1 veya 2 sefer.

Allah bağışlasın canım evlatlarımızı.Aynen bendede arada pıt pıt sık sık değil oda onuda sorucam doktora geçen kontrolde herşey yolunda haftasına uyumlu demişti.. İnşallah bir sıkıntı yoktur...

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım, önceden hep araştırdığım konularda göz atıyordum siteye. Geçen ay doktora gittim tembel yumurta sendromu var sende dedi. miyositol positive ve klomen ilaç verdi. miyositol positive her sabah kullandım. adetimin 4. günü klomene başladım ve sabah akşam 5 gün boyunca kullandım. ilaç bittikten 5 gün sonra çağırdı. bugün hastanedeydim. 4 adet büyük yumurtam oluşmuş. sol ve sağ yumurtalıkta her ikisinde de varmış. 19-20 mm lik çok sevindim. 1 i çatlamış diğerleri de çatlamaya hazır dedi doktor. 3 gün sonra tekrar çağırdı. Çatlayan yumurtam inşallah döllenir ve hamileyimdir inşallah arkadaşlar dua edin hamişler, taze anneler rica ediyorum. Sizinde böyle bir durum başınızdan geçti mi?
ALLAH kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah, evlatlara da uzun hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin :KK36:

Merhaba hanimlar
Üçlü kontroller başlamış göbüşler çıkmış maşallah
Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum

Bugün ilk doz tetenoz aşımı olmak için sağlık ocağına gittim
Bebeğin kalp atışlarını dinlediler
Aşı yapıldı
Ancak tansiyonum çok yüksek çıktı :(
12/10 tansiyon, küçük tansiyon çok yüksek
Bir hafta boyunca her gün gel tansiyon takibini yapalım dedi hemsire

Sizce neden böyle olmuş olabilir
Bebeğe zararı var mıdır :(

Benim tansiyonum genelde 11/7 veya 10/6 çıkardı

Merhaba hanimlar

Aşı yapıldı
Ancak tansiyonum çok yüksek çıktı :KK43:

Bebeğe zararı var mıdır :KK43:

Bende tansiyon düşüklüğü yaşıyorum.. Doktora sorucan ansızın oluyor.Çok fena bişi

2kilo800 gram almisim.Nasl sizce iyi kotu normal?Gobuste yok.
Sağlıklı besleniyorsan iyidir canım.

Geçmiş olsun canım korkma birşey olmamıştır inşallah:dua:

Merhaba hanimlar

Aşı yapıldı

Anlık bir şey de olabilir ya da tuzlu şeyler yediysen o yükseltmiştir. Her zaman öyle çıkmıyorsa endişe etme geçici bişeydir inşallah :) bol su iç çok tuzlu şeyler yememeye çalış tansiyonunu da 5-10 dk oturduktan sonra ölçtür

Merhaba hanimlar

Aşı yapıldı

koştur koştur gittiysen heyecan yaptıysan yediklerinin de önemi var tabii yüksek çıkmıştır. endişe etme, ama takibini de yaptır. baktın hep böyle doktorunla konuşursun

BellaCiao BellaCiao haber var mı canım?

Back
X