• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Düşük veya anne karnında ölüm riski var.
Genel olarak yazılanlara göre zaten başka sorun görülmemiş. o riski alıp yaptıramam canım.
Bir de malesef perinatologtayken yanda amniyosentez yaptıkları oda vardı ve hoş şeyler görmedim psikolojik olarak etkiledi ve Zaten bu riskleri aldığına dair imza attırıyorlar. Bu bebişte kromozomsal sorun olsada gebeliği sonlandırmayı düşünmediğim için hiç yaptırma işine girmedim. Zaten sonuçlarda hemen çıkmıyormuş o da ayrı stres 1 ay boyunca beklemek vs.
Riskli bir işlem olduğunu biliyorum canım Allah korusun risklerinden
Bende acaba riskinden dolayımı diye geçirmiştim aklımdan
Taraması riskli çıkan arkadaşların çoğunada öneriyorlar prosedür gibi bir nevi
Ben aldırmak veya aldırmaman için sormadım kuzum yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakma
Allah korusun ilerde çıkabilecek sorunlara karşı hazırlıklı olman için sordum,tedbir amaçlı yani

Riskli bir işlem olduğunu biliyorum canım Allah korusun risklerinden
Bende acaba riskinden dolayımı diye geçirmiştim aklımdan
Taraması riskli çıkan arkadaşların çoğunada öneriyorlar prosedür gibi bir nevi
Ben aldırmak veya aldırmaman için sormadım kuzum yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakma
Allah korusun ilerde çıkabilecek sorunlara karşı hazırlıklı olman için sordum,tedbir amaçlı yani
Yok kuzum yanlış anlamadım onun stresini yaşamak istemiyorum riskleri de tuz biber malesef. Herni vakalarında da prosedürmüş o yüzden öneriyorlar yine. Ama yaptıran kimse yaptırmamı önermedi doktorumda bana bıraktı zorunluluk yok diyerekten..

Canım çok geçmiş olsun şuan nasılsın bebiş nasıl
İnşallah iyidir :dua:

Iyiz çok şükür önce benim kalp ritmime bakıldı 30dk boyunca benim iyi olduğum anlayınca kadın doğuma çıkardılar ordan bebeğime ultrasonla baktılar kalbi hızlı atıyordu hareketliydi maşallah etkilenmemiş oğluşum.. özlemiştim de sıpayı görmek iyi geldi ❤️

Bu arada prenses geliyormuş tebrik ederim canımm artık alışverişe başlarsın :anne:

Ay maşallah çok tatlı oluyor kız çocukları.bende hep kıza alışkınım erkek bana garip geliyor.desene bize gelin adayı geliyor.hareketli bir kızın olacak erken hissetmeye basladin:emir_bebek:bu arada idrarda o değer bende de cıktı hamilelikte çıkıyormuş korkma.10 gibi bişeydi doktor hiç ciddiye almadı.senin kaç cikmis
Erkek analarıyla tanışmıyorum bu saatten sonra :KK70:
Küsüştük :-)
13 veya 14 haftada ilk hareketlerini hissettim
16dan sonra hergün 18den beride hergün tekme atıyor sıpa :nazar::KK200:
Galiba annesi gibi enerjik olucak :KK49:
Canım benim değerden ziyade idrarımdan ara ara 2 gündür kan geliyordu
Güle güle giysin sağlıkla inşallah :KK200: bizim de siparişlerimiz yavaş yavaş geliyor minik minik kıyafetler:dondurma:
Amin kuzum inşallah inşallah :dua:
Minti minti ne güzeller dönüp dönüp bakıyom :KK200:
Sizin siparişler gelince foto isterim :dondurma:
Şimdi gördüm kızzz hadi hayırlı olsun minnoşun :nazar::KK200::KK45:
Sağol kuzum Allah razı olsun :KK200:
Cümlemiz sağ salim sağlıcakla kavuşalım minik aşklarımıza :dua:

Yok kuzum yanlış anlamadım onun stresini yaşamak istemiyorum riskleri de tuz biber malesef. Herni vakalarında da prosedürmüş o yüzden öneriyorlar yine. Ama yaptıran kimse yaptırmamı önermedi doktorumda bana bıraktı zorunluluk yok diyerekten..
Tabi kuzum bizden çok aynı sorunu yaşamış anne adayları bu konu hakkında daha bilgilidir
Benimkide bir metaktı :)
Boşver o zaman hamileliğinin tadını çıkart kuzum bu saatten sonra hiiiç bişeyi düşünme ❤

Tabi kuzum bizden çok aynı sorunu yaşamış anne adayları bu konu hakkında daha bilgilidir
Benimkide bir metaktı :)
Boşver o zaman hamileliğinin tadını çıkart kuzum bu saatten sonra hiiiç bişeyi düşünme ❤
Öyle yapıcam canım❤️
Erkek analarına küsüm demişsin utanmadannnnn. seni kınıyorum:rolleyes:

Iyiz çok şükür önce benim kalp ritmime bakıldı 30dk boyunca benim iyi olduğum anlayınca kadın doğuma çıkardılar ordan bebeğime ultrasonla baktılar kalbi hızlı atıyordu hareketliydi maşallah etkilenmemiş oğluşum.. özlemiştim de sıpayı görmek iyi geldi ❤️

Bu arada prenses geliyormuş tebrik ederim canımm artık alışverişe başlarsın :anne:
Çok şükür kuzum Allah korumuş ikinizide
Rabbim beterinden korusun hepimizi
Başından tuzla ekmek geçir birine ver canım bizim burda öyle derler :)

Sağol kuzum Allah razı olsun
Doktordan çıkasıya ne varsa doldurdum bile :KK48:

Minik oğluşum annesine sinyal gönderiyor kıpır kıpır içimde:KK200:. Bugün ultrasonla gördük bizim oğlan kompe göbek deliğinin sağ tarafında sol tarafım bomboştu :KK70:
Eheh maşallah :nazar: Bu haftalarda favori pozisyonlarına geçiyorlar yazıyordu altta :) Uyurken vs o pozisyona geçerlermiş çok tatlış :anne:

Kızlar ayrıntılı ultrason muayenesinden çıktık. Çok şükür Rabbim e sorun yok şimdilik. Tabi yüzünü göstermedi bize, gerçi devlet hastanesi olduğu için görüntü de net olmuyor. Burdaki muayenin raporunu veremiyorlarmis onun için özel hastane ya da tip fakültesine gidip tekrar ayrıntılı ultrason muayenesi olup sonucu getirmemiz gerekiyormuş. Böyle anormal bir yerdeyim. Neyse bakalim. Kayseri ye gidecektim orda da doktorum var ona gidecem inşallah. Biz iyiyiz teyzeleri inşallah sizlerden de güzel haberler aliriz:anneadayı:

Canım gözün aydın :nazar: yalnız rapor vermiyorlarmış da raporu ne yapacaksın canım? Bi daha özele mi gideceksin?
Kızlar ben bugün devlet hastanesine gittim
Mantar ve idrardan dolayı
Mantar için fitil verdi
İdrarda az biraz enfeksiyon çıktı,ürolojiye sevk etti taş olabilir diye
Kültürü verdim ultrason için çarşamba tekrar gidicem
Bu arada cinsiyetimiz kesinleşti :KK73::KK200:

Canım öncelikle çok geçmiş olsun :KK200:
Ve kız bebişinde hayırlı uğurlu olsun benimde kızım olacak inşallah :KK200: hep bi kız kardeşin eksikliğini hissederdim inşallah kızımla abla kardeş gibi oluruz toka bile aldım ben kızıma :KK49: en çok o süslü püslü kıyafetlere bitiyorum ya

Çok şükür kuzum Allah korumuş ikinizide
Rabbim beterinden korusun hepimizi
Başından tuzla ekmek geçir birine ver canım bizim burda öyle derler :)

Doktordan çıkasıya ne varsa doldurdum bile :KK48:

3 hafta sonra türkiyeye gelecez eşimle tatile kurban kesecem dağıtacam. Bu yaz kısmet olmadı. Bebeğim için bu aralık ayında yapacağım. ❤️
Bir sürü hediye aldık eşimle ailesine yiğenlerine falan biz sevindik bebeğimizin haberiyle onlarda sevinsin diye. ❤️

Oh oh iyi yapmışsın ben bebek arabamı heycanla bekliyorum kargoya çıkmış Perşembe gelecekmiş..

Bu arada kızına ben talibim oğluma istiyorum :D

Canım gözün aydın :nazar: yalnız rapor vermiyorlarmış da raporu ne yapacaksın canım? Bi daha özele mi gideceksin?

Canım öncelikle çok geçmiş olsun :KK200:
Ve kız bebişinde hayırlı uğurlu olsun benimde kızım olacak inşallah :KK200: hep bi kız kardeşin eksikliğini hissederdim inşallah kızımla abla kardeş gibi oluruz toka bile aldım ben kızıma :KK49: en çok o süslü püslü kıyafetlere bitiyorum ya
Sağol kuzum çarşamba günü üroloji bakıcak bakalım taşmı düşürüyorum diye
Bebişim için çok teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun :KK200:
Senin kızcenide sağlıcakla Rabbim kucağına almayı nasip etsin :dua:
Hepsi resmen al beni diyo gördüğüme dibim düştü :deli:

3 hafta sonra türkiyeye gelecez eşimle tatile kurban kesecem dağıtacam. Bu yaz kısmet olmadı. Bebeğim için bu aralık ayında yapacağım. ❤️
Bir sürü hediye aldık eşimle ailesine yiğenlerine falan biz sevindik bebeğimizin haberiyle onlarda sevinsin diye. ❤️

Oh oh iyi yapmışsın ben bebek arabamı heycanla bekliyorum kargoya çıkmış Perşembe gelecekmiş..

Bu arada kızına ben talibim oğluma istiyorum :KK70:
Canım hangi marka aldın? Biz de çok baktık haftasonu da arabanın bagaja sığan makul bir şey bulamadık:duduk: geçmiş olsun bu arada kuzum.

melike222 melike222 kuzucum hayırlı uğurlu olsun bebişinin cinsiyetini öğrenmişsin :)
Ay bu ara ben de çok duygusallaştım. Ben de vermeyi düşünmüyorum kimseye oğlumu:KK43:
Bir de bu akşam bu şehit olayından ötürü askerlik geldi, zaten ağlardım hepten ağladım.. eşimde bedelli yaptırırız diyip sakinleştirmeye çalışıyor. Rezil durumdayım anlayacağınız :)

Canım hangi marka aldın? Biz de çok baktık haftasonu da arabanın bagaja sığan makul bir şey bulamadık:duduk: geçmiş olsun bu arada kuzum.

melike222 melike222 kuzucum hayırlı uğurlu olsun bebişinin cinsiyetini öğrenmişsin :)
Ay bu ara ben de çok duygusallaştım. Ben de vermeyi düşünmüyorum kimseye oğlumu:KK43:
Bir de bu akşam bu şehit olayından ötürü askerlik geldi, zaten ağlardım hepten ağladım.. eşimde bedelli yaptırırız diyip sakinleştirmeye çalışıyor. Rezil durumdayım anlayacağınız :)

Teşekkür ederim canım ben besrey markasını aldım model bu :

Eklentiler

• 5AF6C528-E217-4218-95D4-7319B5F172B3.webp
    5AF6C528-E217-4218-95D4-7319B5F172B3.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 32

Bu arada kızına ben talibim oğluma istiyorum :KK70:
Allah kabul etsin kuzum şimdiden bebeğinizi kazadan beladan korusun ❤
Çok güzel düşünmüşsünüz kuzum onlarda mutlu olurlar :KK49:
Gözüm görmüyo yazılanı okuyamıyommmm :deli:
İşimede gelmiyo olabilir :KK71:

İnan eşimden bile sakınır oldum şuanda öyle bir psikolojideyim sen düşün halimi :KK35:
Sanki tek başıma yaptım :confused:

Erkek analarıyla tanışmıyorum bu saatten sonra :KK70:
Küsüştük :-)
13 veya 14 haftada ilk hareketlerini hissettim
16dan sonra hergün 18den beride hergün tekme atıyor sıpa :nazar::KK200:
Galiba annesi gibi enerjik olucak :KK49:
Canım benim değerden ziyade idrarımdan ara ara 2 gündür kan geliyordu

Amin kuzum inşallah inşallah :dua:
Minti minti ne güzeller dönüp dönüp bakıyom :KK200:
Sizin siparişler gelince foto isterim :dondurma:

Sağol kuzum Allah razı olsun :KK200:
Cümlemiz sağ salim sağlıcakla kavuşalım minik aşklarımıza :dua:
Enerjik olacağı kesin bence.ya dün sanki ufak bisey vuruyormuş gibi hissettim.tekmeler biri vuruyor gibi mi hissediliyor.yarin 18 oluyorum ins tam hissederim

Back
X