- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
İşte canım bulunduğun şehir çok önemli bixim bu üçüncü yerimiz valla buradaki kadar ilgili sağlık ocağı görmedim.inan asi takibini kendim yapıyordum ben çocuğumun ikinci yerdeki sağlık ocağıni al çöpe at hicbirsey yoktu buradaki ebeyle.muhabbet ettik kadın sok oldu nasıl yani sisteme nasıl girdiler bilgileri dedi bilmiyorum ben dedim.sisteme girip baktı gerçekten hiç birşey girilmemiş oğlumun asi kartını atmamistim götürdüm onu öyle sisteme girdi aldıkları para haram valla diye hemşire kendi söyledi.saglik bakanlığı nasıl takip etmiyor bu bilgileri istemiyor anlamış değilim.burada aylık arıyor hemşire iyimisin herşey yolundami diye iyiki tainimiz çıkıp gelmişiz diyorum.tüm mesajları okudum anca bitti
umut çok güzel bi isim. adıyla yaşasın inşallah.
yer değişikliği etkilemiş olabilir. belli bir düzenden ayrıldınız sonuçta. bu sürede aslında beraber yatabilirsin. kendisini daha güvende hissedecektir.
ben de bu damlayı kullanıyorum.
kızlar nasıl söylemezler anlamıyorum. her ay idrar ve kan verilmesi zorunlu. kan vitamin d3 zorunlu. doktor bunu vermek zorunda sağlık ocağı bunu takip etmek zorunda. aşınızı izleminizi takip etmek zorunda. yapmadılarsa şikayet edin. demek ki görevlerini yerine getirmiyorlar. bunlar ihmale gelecek konular değil. hatta sağlık ocağı tüm kan değerlerini sisteme giriyor nasıl istemez sizden.
bana en başından beri sağlık ocağı o kadar güzel bakıyor ki. keza doktorum da öyle.
2.kutuya başladım kan ilacında. decavite de öyle 2.kutuya geçtim. ihmal etmeyin.
bugün 2.doz aşımı vuruldum. kalp atışını dinledik iyiydi. çok şükür iyi herşey yolunda. 3. doz doğumdan sonra olacak dedi.
ben de aldım ama 6 kg. 92 yim şu an. bel fıtığı bende de vardı ama şu an iyiyim çok şükür. ama dikkat et sende lütfen. benim şeker yüklemesi 2 hafta sonra yapılacak. ne durumdayım bilmiyorum. yarın da devlet hastanesinde kontrolüm war idrar- kan vereceğim değerlerim kaç oldu merak ediyorumç