- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Aynen öyle oldu canım bu kadar gezmemem gerekiyor demekki :) çarşamba günü gidiyorum inşallah kuzum aşıyı yaptırınca sorarım ona göre yönlendirir herhalde teşekkür ederimKuzum senin yatkınlık olduğu için dünkü koşturman tuzu biberi olmuş varislerin için
Soğuk kompleksde faydalı kuzum varise ama yukardan aşşa olucak şekilde değil aşşadan yukarı yapılması daha faydalıymış
Çok geçmiş olsun kuzum doktorun veya sağlık ocağındaki ebe bizlerden daha çok bilgi verir![]()

Hiç dikkat etmedim canım sonuçlarda birazdan bakıym. Tetanoz için gittiğimde tahlil istediğimi söyleyim ertesi gün sabahtan aç gider yaptırırım olmazsa.Canım ferritin önemli kaç çıkmış senin? Eğer yüksekse vermemişlerdir ama bakılmamışsa bence tekrardan tüm değerlerine baktır benim mesela ferritin düşük değil ama düşüğe yakın o yüzden kullanmak zorunda olduğumu söyledi doktor.
Canım geçmiş olsun aşıyı vurulduğun an bir şey olmuyor acısı sonradan çıkıyor inşallah sende hiç olmaz ama ben 5 gün sol tarafıma yatamamıştım
melike222 canım yarın tiroid için kan vericem ve sabah hap içmicem zaten bitti
gitmişken genel değerlerime de baktırayım diyorum kendi kendimizin doktoru olduk
![]()
Nazlı bebitoHayır göstermedi ya eli yüzündeydi yine![]()

Benimkiler ilgili görünüyor ama ne tahlil ne takviye hiçbir şey vermedilerCanım bende gidip kendim istedim sağlık ocağından tahlil kan, idrar, d vitamini baktırdım. Sonra kendi dr uma gösterdim. kan 12,6 çıkmıştı demir yazayım 2 güne 1 kullan değerler iyi ama artık düşmeye başlar dedi. D vitamini de yazdı. Sağlık ocağında hiç sormadı bile ebe galiba değişeceğim aile hekimimi çok ilgisiz![]()