- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Cnm benim oglum nisan doğumlu ben zihinlerini filan LC wakikiden almıştım çok güzeller yıka yıka kullan ikinci bebegimede kullanicam yıkadığı zaman ne rengi atıyor ne yıpraniyor.ilk üç ay için kısa kollu zibinlardan almıştım ben 6-7 tane.bide altlı üstlü takımlar ayaklı alanlar çok işe yarıyor hastane çıkışı olarak üç takım almıştım bide hediye geliyor fazlasıyla yetiyor.bebek battaniyesi iki tane almıştim şu peluş olanlardan birini dışarı için diğerini evde kullanıyordum onlarıda ozdilekten aldım şu ince battaniyeler acaip çok kullanılıyor en az 4 tane olması lazım alt açma takımlarındsn birtane almıştım.sapkada çok kullanılıyor.corap eldiven de dışarı için ilk üç ay için ben tulum almıştım hem güzel duruyor hemde bebeği daha iyi kavrayabiliyorsun 3 tane vardı zaten sonrasi için gördükçe alıyorsun hediye geliyor 3_6 ay için bekleyin derim çünkü yazlıklar çıkınca çok güzel şeyler oluyor.aklima gelenler bunlar cnm şimdilik sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsinizKızlar artık alışverişe de başlamamız lazımaramızda tecrubeli annelerimizde var ben o bilindik markalar dışında açıkçası bebek ürünleriyle ilgili marka bilmiyorum
tavsiye istiyorum bakıyorum ama karar veremedim