- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Canım ben içi yünlü kapşonlu almıştım LC wakikiden bide pusete koyuyorsun aşıya gideren üzerine battaniye ortuyordum.ileriki aylar için evet bir yaş için LC wakikide çok güzel kalin kapşonlular var resmini atiyim
Bunlar çok kullanışlı oluyor cnm kalın mont almana gerek yok.eger alirsanda bir yaş için olanlardan aldığından iki yaşına kadar kullaniyor
Canım çok teşekkür ederim

kızlar marka olarak değişir. evet kaliteli ürünler çok ama şu var ki ilk 6 ay 1 yıl gerçekten çabuk büyüyor aldığınızı 1 kez giydirirseniz ne mutlu size. açıkçası bizim bebişler ilk 3 ay pek dışarı çıkamayacaklarını varsayarsak, evde rahat olması açısından pijama takımları tulumlar çok ideal. hatta ben de şimdi ilk 6 ay için çorap eldiven bakıyordum. bi de emzik burun aspiratörü falan. emzik olarak kızımda hep nuk kullandım. biberon olarak da kesinlikle cam biberon chicco. şimdi de yine chicco cam biberon aldım. kullanır kullanmaz ama dursun. emzik sıralamasına baktım 1. avent, 2.chicco, 3.nuk geliyor.. bende ya chicco ya da nuk alacam. bi de kauçuk hiç kullanmadım önermemişlerdi zamanında hep silikon uç kullandım bilginiz olsun.
kıyafette marka olarak mammaramma, carters, gap, chicco, hm, mothercare bunlar gerçekten kaliteli ve eskimeyen ürünler. ama gerek var mı bence yok. önemli olan pamuklu olması. çıtçıtların sağlam olması ve çok boyalı renkler olmaması. bence b üyüdükten sonra bu kaliteli markalara bakılabilir. ayakkabı için çok erken ama belli başlı markalar vardır ayakkabı da ben ondan şaşmam ayak önemli çünkü.
nisan bebekleri olacaklar ama uzun kollu zıbın aldım ben hep 3 ay boyunca uzun giyer. yarım giyerse de üstüne başka takım giyilebilir. ama kolsuz tercih etmeyin bence. bi de çok fazla almayın hediye de gelebilir. ama şapka eldiven çorap zıbın en elzem olanlar.
mesela mont almayın. çocuğu taşırken o mont kayıyor içinde kayboluyor fermuar takılıyor falan. örgü yün hırkalar zaten battaniyeye sarılır 1 yaşına kadar bence gerek yok montlara. alanlar da zaten çok kısa süre giydiriyor.
aklıma gelenler bunlar kızlar.
üşüttün canım bence. yediğin birşey de tetikledi. takip et ishalini. çok sık ve sarı olursa doktora git.
hadi inşallah canım düzelecek inanıyorum ben.
bi ara bende de oldu çok yorgun olunca hareket etmiyor.
ne kolay söylemiş öyle rahim alınır falan. hamile kadına söylenecek şey mi.? inşallah yukarı çıkacak kötü düşünme lütfen.
Canım çok teşekkürler