Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet neden başta söylemedi anlam veremedim ona göre kendimi ayarlardım 20+4 deyim bakalım iki hafta içinde yaptırmam lazımGerekli cihazı yoksa niye soylemiyorki buda bir garip.unv randevu almakta zordur
Bana sorarsan direk özele git tabi maddi olarak varsaAy evet neden başta söylemedi anlam veremedim ona göre kendimi ayarlardım 20+4 deyim bakalım iki hafta içinde yaptırmam lazım
Gerçekten öyle‘Hiç canım istemiyor‘ diyerek geldim öyle diyenden korkacaksın zaten
![]()
Biz de geçen öğretmenler gününde canlı müziğe gitmiştik en son kendimi halay çekerken buldum:))hamile olduğumu hatırlayınca geri oturdum tabi hemenBiz canlı müziğe geldik azcık oynuyorum![]()
Hahahaha o da iyiymişBiz de geçen öğretmenler gününde canlı müziğe gitmiştik en son kendimi halay çekerken buldum:))hamile olduğumu hatırlayınca geri oturdum tabi hemen![]()
cnm ben ankaradayim. devlette icime sinmedigi icin mecbur kaldigimdan ozele aldim randevumu.325 dediler.o da en uygun ucretlerden biriMerhaba canım ücret hakkında bilgin var mı ben de Ankara civarındayım. Gittiğim hastanede cihaz yokmuş ayrıntılı için. Üni hastanesine gideceğim ama içime sinmezse özele giderim. Ama ücretini merak ettim
Imkan olsa kaçırmam.turku tarzı miTavsiye ediyorum![]()

Karışık canım her şeyden çalıp söylüyorlarImkan olsa kaçırmam.turku tarzı mi![]()
Evet duyduklarım arasında bana da uygun geldi aklımda olsun da üni de ilgilenmezlerse ben de o kişiye gelirimcnm ben ankaradayim. devlette icime sinmedigi icin mecbur kaldigimdan ozele aldim randevumu.325 dediler.o da en uygun ucretlerden biri
Senin gittiğin yer de mi Hakan apaydın dı canımcnm ben ankaradayim. devlette icime sinmedigi icin mecbur kaldigimdan ozele aldim randevumu.325 dediler.o da en uygun ucretlerden biri
ben once devlete gittim randevumuz doldu alamayiz etlik zubeydeye git dediler. Benimde orasi hic icime sinmiyor hem kalabalik . Ali ipek hoca varmis övüyorlardı ona randevu aldm .Senin gittiğin yer de mi Hakan apaydın dı canım
Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün inşallahSelamlar annişler kardeşim doğum yaptı bugün ailemize bi prenses katıldı mutlu ve bir o kadar da korktum.
Çok zor allahım hepimizin işini kolaylaştırsın
Hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşaAllahSelamlar annişler kardeşim doğum yaptı bugün ailemize bi prenses katıldı mutlu ve bir o kadar da korktum.
Gözünüz aydın cAnım bol sağlıklı ömürü olsunSelamlar annişler kardeşim doğum yaptı bugün ailemize bi prenses katıldı mutlu ve bir o kadar da korktum.
Yeter kız hamilesin unutuyorsun sanırımKızlar yarın sabah kan tahlili vericem de 8 saat açlık yeterli mi ?
Hahaha ya ben garanti olsun diye 12 saat önceden yemeyi keserdim şimdi durum farklı tabiGözünüz aydın cAnım bol sağlıklı ömürü olsun
Yeter kız hamilesin unutuyorsun sanırım![]()

Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün inşallahAllah doğum yapacak herkese kolaylık versin
Sağolun kızlar ilki sezeryandı bu da sezeryan oldu tarih vs belliydi ama çok heyecanlı oluyo insan kendi doğumumu hatırladım allahım herkese sabır kolaylık versin ya çok güzel olacak her şey bebitolarımıza kavuşmak paha biçilemeZHayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşaAllah