Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle bir yazdın ki ilk aklıma o geldi :)Tövbe de kız
Tutabildiğim kadar tutmam lazım daha
Yasak bana doğurmak![]()
Aynen canım eş dost çevre hep bir arada yada yakın yerdeler :)Canım demek ki sizin tüm akrabalar falan birarada o yüzden çok yoğun geçer o şekilde de çok zor olur bebekle imkansız yani
Kuzum o enerji varsa sende hiç durma valla ben panda gibiyim oradan oraya yuvarlanıyorumhiç halim yok
Bende çok korkuyorum sezeyandan canım
Çok sevindim canım Allah kurtardı seni darısı bizim başımıza inşallah sağlıkla sıhhatle
Canım bunu söyleyenlerden biri de doktor9 aya kadar güzel geldim çevremde öyle insanlar yoktu ama bugün hepsi telafi etti resmen
Çok haklısın canım bana sanki 40 haftam dolmadan doğumum olur gibi geliyor ama üstüne düşünmek istemiyorum çünkü düşünmek korkutuyor beni bir anda gelişsin oldu bitti olsun istiyorumhayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah
LoveAndMarriage kuzum nasılsın pek sessizsin bu aralar
![]()
Kız şimdi benim gece uyku sorunum nerdeyse hiç yok gibi.Benim kız maşallah hareketliyken bile ya ben hissetmeden uyuyorum yada uykum bölünmüyo :) benim süt kalitesiz mi olcakEbe demişti kuzum süt geceleri daha kaliteli olurmuş, bu yüzden de hamileliğin son aylarında gece uykusu biraz problemli olabilirmişHarika vücudumuz var, mucizelerle dolu. Şimdiden uyum sağlıyoruz bir çok şeye
Bu arada ben pek inanmıyorum o geç gelir muhabbetine :)
Bak 2 doğumumuz oldu ikiside erkekti aceleci çıktı sıpalar![]()
bizde ikinci bebek olunca hic heyecan yok eşimle bende ama oğlusum sürekli gidip bunlar benim ikranurumun kıyafetleri canım ikranurum diye seviyor hepsini sıraylaBenim de eşim arada odasına girip dolabı açıyor. Gizliden bakıyorum ☺☺ görünce de diyor bu kıyafetler çok küçük bebek buna nasıl sığacak![]()
Canım benimde ilk bebiş ama öğrendiğim kadarıyla şöyle anlatayım,wcde falan gelse idrarını tutabiliyormuşsun suyu tutamıyormuşsun. Aşşa yukarı suyumuz falan 1 litreye yakındır canım alttaki günlük bilgilerimizde bazen yazıyorKizlar bu su gelme olayi nasil oluyor
Ya wc de falan farkedemezsek ne olacak
Yok be kuzu onu nerden çıkardınnnÖyle bir yazdın ki ilk aklıma o geldi :)
Doğurunca niye doğurdun dicem
Aynen canım eş dost çevre hep bir arada yada yakın yerdeler :)
Kız şimdi benim gece uyku sorunum nerdeyse hiç yok gibi.Benim kız maşallah hareketliyken bile ya ben hissetmeden uyuyorum yada uykum bölünmüyo :) benim süt kalitesiz mi olcak![]()
Farkedilmemesi imkansızmış öyle diyorlar :)Kizlar bu su gelme olayi nasil oluyor
Ya wc de falan farkedemezsek ne olacak
Ne bilem kız gece daha iyi üretiliyormuş diyince acaba benimki kalitesiz falan mı olcak dedim. Kahverengi kısmı kaşınıyor diye krem sürüyorum canım ben belkide o tetikliyor sütün gelmesini. Senin oğluş doğunca bol bol akıcak annesiYok be kuzu onu nerden çıkardınnn
Yorma kafanı böyle şeylere
Olabilen bir durummuş uykusuzluk sadece.
Sütün kaliteli olup olmamasını gösteren birşey değil yani..
Mesela sende uzun zamandır süt geliyor dedin bende gelen giden yok bu demek değil ki benim sütüm olmayacak mesela..
Hepimizin vücudu farklı sinyaller veriyor sadece![]()
Yok kuzum gündüz/gece arasında ki kıyas bu sadece.Ne bilem kız gece daha iyi üretiliyormuş diyince acaba benimki kalitesiz falan mı olcak dedim. Kahverengi kısmı kaşınıyor diye krem sürüyorum canım ben belkide o tetikliyor sütün gelmesini. Senin oğluş doğunca bol bol akıcak annesi![]()
İyiyim kuzum annem abimlerde kalıyor şimdi ama sık sık bana geliyor sohbet muhabbet derken vakit geçiyor öyleCanım demek ki sizin tüm akrabalar falan birarada o yüzden çok yoğun geçer o şekilde de çok zor olur bebekle imkansız yani
Kuzum o enerji varsa sende hiç durma valla ben panda gibiyim oradan oraya yuvarlanıyorumhiç halim yok
Bende çok korkuyorum sezeyandan canım
Çok sevindim canım Allah kurtardı seni darısı bizim başımıza inşallah sağlıkla sıhhatle
Canım bunu söyleyenlerden biri de doktor9 aya kadar güzel geldim çevremde öyle insanlar yoktu ama bugün hepsi telafi etti resmen
Çok haklısın canım bana sanki 40 haftam dolmadan doğumum olur gibi geliyor ama üstüne düşünmek istemiyorum çünkü düşünmek korkutuyor beni bir anda gelişsin oldu bitti olsun istiyorumhayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah
LoveAndMarriage kuzum nasılsın pek sessizsin bu aralar
![]()
Hemoroidin falan var mı canım ya da son zamanlarda zorladın mı hiç kendini oradan gelmiş olmasın ?Kizlar acil bana bisi soyleyiverir misiniz acaba.
Wc ye gittigimde klozetin ustunde iki damla kan gordum. Ancak ic camasirim renkli oldugu icin orda farkedemedim. Ancak kendimj pecete ile kontrol etttigimde bisi yok temiz gordum. Sizce naapmaliyim . Klozet temiz zaten ben kullaniyorum bir tek. O neyin nesiydi niyeydi. Niye ardi arkasi olmadi kafam karisik. Noluyor. 33 haftaligim
Kuzum şimdi kanama olması istenilen bir durum değil ancakk geçenlerde bende peçeteye silince kan gördüm ödüm biyerlerime karıştı afedersin.Kizlar acil bana bisi soyleyiverir misiniz acaba.
Wc ye gittigimde klozetin ustunde iki damla kan gordum. Ancak ic camasirim renkli oldugu icin orda farkedemedim. Ancak kendimj pecete ile kontrol etttigimde bisi yok temiz gordum. Sizce naapmaliyim . Klozet temiz zaten ben kullaniyorum bir tek. O neyin nesiydi niyeydi. Niye ardi arkasi olmadi kafam karisik. Noluyor. 33 haftaligim
Hayir yok. Ordan degil. Onu da kontrol ettim ama zaten oyle bi sikintim yok. Ama isin garibi kontrol ettim temizdim. O iki damla neyin nesiydi onu anlamadimHemoroidin falan var mı canım ya da son zamanlarda zorladın mı hiç kendini oradan gelmiş olmasın ?
Makattan degil kontrol ettim ama neyin nesi anlamadik. Dr a sordum cevap bekliyorum bakalim. Ama temjzim suanda. Bu olali 1 saat oluyor bi sikinti yani lekelenme falan olmadi ama kafam karistiKuzum şimdi kanama olması istenilen bir durum değil ancakk geçenlerde bende peçeteye silince kan gördüm ödüm biyerlerime karıştı afedersin.
Fakat makattan gelmiş 1-2 kere oldu bir daha olmadı. Böyle birşey olmuş olabilir mi?
Yinede tabi kontrol et doktora sormayı da unutma bence.
Haber vermeyi unutma canım merak ettim bende şimdi.Makattan degil kontrol ettim ama neyin nesi anlamadik. Dr a sordum cevap bekliyorum bakalim. Ama temjzim suanda. Bu olali 1 saat oluyor bi sikinti yani lekelenme falan olmadi ama kafam karisti
İçin rahat etmeyecekse kontrole git canım, doktorun bi cevap versin bakalım haber ver bize deHayir yok. Ordan degil. Onu da kontrol ettim ama zaten oyle bi sikintim yok. Ama isin garibi kontrol ettim temizdim. O iki damla neyin nesiydi onu anlamadim
Ben bunu yeni duydum süpermiş gercekten. 34 den sonra solunumda skntı olmamasi falan .Cok şükür epey yol aldik ya.Kuzu rabbim yardımcın olsun. Ama biliyorsundur değil mi 37 hafta olunca bebekler erken doğmuş yada prematüre sayılmıyorlar. Yani 8 ay bitmiş 9 aya girmiş oluyorsun bebeğin bütün gelişimi tamamlanmış oluyor. Korkulacak hiç birşey yok hatta sevinmelisin düşünsene 42 haftaya kadar bekleyenler var.
Birde çiğer geliştirici iğne yapmışlar. Ben Pazartesi doktoruma sordum dedi ki artık 34 haftalığı geçtin 34den önce yapıyoruz sadece şu an doğsa zaten solumunda sorun olmaz o yüzden yapmıyorlarmış.
Herşey güzel geçecek eminim. Dualarım seninle ve bebeğinle beraber. ❤Bize güzel haberlerle dön
Yatarken otururken kalkarken hep ağrıyor canımoğluşum hazırlanıyor sanırım
Ay kuzum bende ondan korkuyorum yabu kadar sancı çekip çekip de 41 haftayı doldurursam çıldırırım
.
Erkenden kanala inip acı çektirip birde kolay çıkmazsa her alde küçük bir depresyon yaşarım![]()
Haber vermeyi unutma canım merak ettim bende şimdi.
Çok kötü birşey olduğunu sanmıyorum ama tedbirli olmak iyidir
Dr cevap verdi. Enfeksiyon ya da akinti olabilirm devam ederse kontrok edelim dedi. Bakayim yine olursa kontrole gidicem .İçin rahat etmeyecekse kontrole git canım, doktorun bi cevap versin bakalım haber ver bize de