• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Çok güzeller canım güle güle eskitin🐣

Gözün aydın canım güzel haberlerle gelmişsin :KK200::nazar:

Nasıl tansiyona bile bakmazlar aklım almıyor😡 keşke sen söyleseydin canım inşallah her şey yolunda gider ama gece herhangi bir şeyden şüphelenirsen mutlaka gidin kuzum ❤

İnan panikle aklıma bişe gelmedi
Burda Kızlar sorunca aklıma geldi benim de
Duş iyi geldi gibi
İnşallah gece aksi bir şey olmaz da sabah rahat gideriz hastaneye

Gerçekten korktum canım ya
Bugün kardeşim bir doktor arkadaşıyla birlikteydi
O sırada ben de kardeşime mesaj yazıyordum kendimi iyi hissetmiyorum falan dedim durumu anlattım
O da doktor arkadaşına anlatınca kesinlikle tuvalet dışında kalkmasın demiş
Tabi canim deneyimsiz olunca insan daha cok korkuyor.gecenlerde Instagramda dogum hikayeleri diye bi kadininkini okudum.gece suyu gelmis sancisi yokmus simsi hastaneye gitsem doktorim olmaz diye gitmemis sabah 9 da giderim diye uyumuşlar eşiyle sonra bir uyanmis saat 1.dusun o durumda bile bir sey olmamis.Allah korusun zehirlme tarzi bir sey olursa tehlikeli tabi ama suyun gelse bile hemen dogum olmuyor

Bizde dr.geldik her olcumu normalmis haftasiyla uyumlu ,2.300 grammis ,kan tahlillerimizde normal

Gözün aydın canım 🙏🏼❤️🧿

Çok güzeller canım güle güle eskitin🐣

Gözün aydın canım güzel haberlerle gelmişsin :KK200::nazar:

Nasıl tansiyona bile bakmazlar aklım almıyor😡 keşke sen söyleseydin canım inşallah her şey yolunda gider ama gece herhangi bir şeyden şüphelenirsen mutlaka gidin kuzum ❤

Teşekkür ederim canım ❤️

Ay kızlar bu son alınlarıda yıkayıp çantaya yerleştirip kapatacağım artık korkmaya başladım 🙄🙄
Birde benim son kontrollümdü eğer doğurmazsam 15 nisanda bekliyor doktor yoksa bundan sonraki süreçte doğum sancısı su vs gelirse direkt hastaneye gitmem lazımmış 😣 aşırı tedirginim ya

Ben sebebini daha çok merak ettim ya gerçekten neye dayanarak böyle dedi.
Çizginin dümdüz olması gerek demiş bir de. Biri yazmıştı kim hatırlamıyorum ama gerçekten 10 haftalık değiliz ki hiç kasılma çıkmasın🙄
Ki benim 16. Haftadan beri oluyor.
Neyse kuzum şimdi iyisin dimi?
Eşim geldi hemen yazamıyorum kbakma

Şimdi daha iyiyim canım duş iyi geldi
Soluma yattım sertlik falan hissetmiyorum şu an

Ama o kadar korktum ki banyodan sonra eğilmemek için üzerimi bile eşime giydirdim
Bundan sonra çorabımı giymek için bile eğilmicem

Kıyamam canım benim sen eşinle ilgilen
Zaman ayırdın allah razı olsun

Tabi canim deneyimsiz olunca insan daha cok korkuyor.gecenlerde Instagramda dogum hikayeleri diye bi kadininkini okudum.gece suyu gelmis sancisi yokmus simsi hastaneye gitsem doktorim olmaz diye gitmemis sabah 9 da giderim diye uyumuşlar eşiyle sonra bir uyanmis saat 1.dusun o durumda bile bir sey olmamis.Allah korusun zehirlme tarzi bir sey olursa tehlikeli tabi ama suyun gelse bile hemen dogum olmuyor

En çok deneyimsiz olmak korkutuyor işte insanı
Bir de biz il merkezine gidene kadar bir şey olur mu korkusu var
Emanetimiz Allah’a artık yapacak bir şey yok
Bundan sonra yataktan çıkmam ama artık.

Uykumm yok 🙄🙄.
Göbek deliğimin yan tarafı ağrıyor sanki böyle morluk varmış gibi ama dışardan hiç birşey belli olmuyor😓

atanamayanogretmen atanamayanogretmen seni merak ettim uykumdan kalktım bi de ne okuyayım...iyi gittin hastaneye... Senden ricam lütfen stres üzüntüden uzak dur. Bak eşine kızdın olan sana oldu. Bırak herşey olduğu gibi kalsın. Nst ye gelince bence de normal. Ama senin taş bulantı ödem esas o değerlendirilmeli. Sabah ola hayrola hazırlıklı git hastaneye. Panik olma. Artık herkes son haftasında Allahın izniyle bebişler sağlıkla gelecekler.

Bende geceleri çok terliyorum ve komik bir şekilde göğüs kafesim mi desem göğüsümün arası mı desem orası terliyor 😂

Al benden de o kadar. Bu sabah kahvaltıda eşim inanamadı. Gözlerimin altı boncuk boncuk . göğüs aramdan akıyor boynumdan oturduğum yerde hem de... Lohusalık da da böyleydim ben aylarca.
Kızlar selam bileniniz var mı ? 37 dolmadan nasıl ayrilabilirim doğum iznine bi hafta erken başlatmak istiyorum izni?

Canım raporu bozduracaksın. Tekrar gidip rapor alacaksın çalışamaz diye. İşyerindeki arkadaşlarında ona göre doğum öncesi iznini başlayacaklar.
Kızlar bebeginizin üstüne uyurken ne örtmeyi planlıyorsunuz, battaniye mi, uyku tulumu giydirmek mi, yada başka birşey? Ben ne ortecegimi bilemiorm hala

Evinin sıcaklığı nasılsa ayarlarsın canım. Ben ilk etapta battaniye kullacağım sonrasından daha ince örtterim
Dilekçe versem olmaz mı ki acaba çünkü doktor bana metin yazıp vermiyor SGK dan çıktı alıyorlar altına bi yere de kaşesini basıyor o kadar. Ben 36. Haftada doğum iznimi başlatmak istiyorum vs desem diyorum da

Daha iyiyim canım teşekkürler

Dilekçe ile olmaz canım raporu yeniletmen lazım.
Geçen @begonyas da da böyle olmuştu sanki okuya okuya yaza yaza geliyodu melikemiydi o, :KK70:görene kadar begonyasın oğlu 1 yaşına girecekti

Ya ben de öyle yapıyorum okuya okuya alıntıla yaparak geliyorum arada bişi kaçırmayayım diye ama takip zor yetişemiyorum.
Gogsumun altida su gibi oluyor :KK70:

Aynı ben
Kızlar anca girebildim abimin hediyeleri 🙏🏼

Sağlıkla kullanmak nasip olsun çok güzeller
Bizde dr.geldik her olcumu normalmis haftasiyla uyumlu ,2.300 grammis ,kan tahlillerimizde normal

maşallah canım çok iyi.
Ay kızlar gerçekten şu an mışıl mışıl uyuyor musunuz 😅😅

Hepsi uyuyorrr...ben de uyuyordum ama merak ettim atanamayan öğretmeni girip bakayım dedim

Kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama tek tek cevap veremedim.
Hepinize çok çooook teşekkür ederim; Allah hepinize yardım etsin, kolaylık versin..
Kendime geldiğimde; Doğum hikayemi paylaşacağım zaten.
Size aklıma gelen tavsiyeleri vereyim. Lütfen korkmayın ve yormayın kendinizi; heran doğuma gidecek gibi dinlenmiş biçimde olun.. Yatın dinlenin, iş filan yapmayın. Ben çok yorgun girdim doğuma; ani olunca.
Dağıldım bildiğiniz; buna da şükür..
Gaz,ishal,kabızlık sorununuz varsa; halletmeye çalışın..
Şu 3 günde toplam uykum 4-5 saat anca. Hem ağrılar hem bebek..
O yüzden uykunuzu alın şimdiden ve bol su için..
Meme ucunda kuruma varsa; krem sürmeye başlayın..

Günaydın Kızlar
Biz yola çıktık hastaneye gidiyoruz
Her ihtimali düşünerek hazırlıklı çıktık evden
Sanki gerçekten Doğuma gidiyorum gibi çok heyecanlıydı çantalarla evden çıkmak 😀

Ev ilçede hastane de ilde olunca mecbur her şeyi düşünerek baya eşya aldım yanıma

Güzel haberler aldığımız bir gün olur inşallah
Hepinizden allah razı olsun ♥️

Günaydın Kızlar
Sanki gerçekten Doğuma gidiyorum gibi çok heyecanlıydı çantalarla evden çıkmak 😀

Ev ilçede hastane de ilde olunca mecbur her şeyi düşünerek baya eşya aldım yanıma

Hepinizden allah razı olsun ♥️
Yolunuz,açık olsun hayırla gidin hayırla gelin inşallah cnm, haberdar et bizleri, sıkıntı olmuycak gibi geliyo bana

Hepinize çok çooook teşekkür ederim; Allah hepinize yardım etsin, kolaylık versin..
Size aklıma gelen tavsiyeleri vereyim. Lütfen korkmayın ve yormayın kendinizi; heran doğuma gidecek gibi dinlenmiş biçimde olun.. Yatın dinlenin, iş filan yapmayın. Ben çok yorgun girdim doğuma; ani olunca.
Sıkıntılar unutulur cnm önemli olan ikinizde sağlıklı olması doğum bu tabi sıkıntı illa olacak, bekliyoruz doğum hikayeni bebişi koklaya koklaya öp

Uykusuzluk geçer canım siz iyi olun yeter. Tavsiyeler için sağol. Kendine dikkat et dinlenmeye çalış sende.

Günaydın Kızlar

Hepinizden allah razı olsun ♥

İyi yolculuklar canım hayırlı haberlerle gel inşaAllah

Kızlar eşim işte biraz bunaldı bu sene, bir de hergün sabah beni okula götürüp işe gidiyor öğlen geri getirip kendi tekrar işe dönüyordu. Ev ile işyerlerimiz de farklı yakada. Gece de 11 gibi eve dönüyordu. Anlayacagınız bizi sırtında taşıdı tüm okul dönemi :) şuan biraz depresyonda görüyorum onu. İstedim ki değişiklik olsun yıllık izin alsın Bursaya gidelim 2 gün. Öğretmenevinde kalırız... ama istanbuldan bursaya gidiş bana zor olur mu sizce? Yani bilemiyorum cok hareketli bi gebelik gecirmedim. Tüp bebekle kaldım diye hep korudum kolladım şimdi gözüm korkmuyor değil

Ay kızlar gerçekten şu an mışıl mışıl uyuyor musunuz 😅😅
Ay ben akşam 21:30 da gidiyorum uyumaya :KK45: Kızımla uyku saatimiz geliyor. Eşim bile kızımın zoruyla erken uyumaya alıştığı için 22-22:30 da yatıyo :KK53:
Günaydın Kızlar
Hepinizden allah razı olsun ♥
Güzel hayırlı haberlerle gel canım :KK200:

Back
X