• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar eşim işte biraz bunaldı bu sene, bir de hergün sabah beni okula götürüp işe gidiyor öğlen geri getirip kendi tekrar işe dönüyordu. Ev ile işyerlerimiz de farklı yakada. Gece de 11 gibi eve dönüyordu. Anlayacagınız bizi sırtında taşıdı tüm okul dönemi :) şuan biraz depresyonda görüyorum onu. İstedim ki değişiklik olsun yıllık izin alsın Bursaya gidelim 2 gün. Öğretmenevinde kalırız... ama istanbuldan bursaya gidiş bana zor olur mu sizce? Yani bilemiyorum cok hareketli bi gebelik gecirmedim. Tüp bebekle kaldım diye hep korudum kolladım şimdi gözüm korkmuyor değil
Canim artik zaman az kaldigi icin yolculuklari doktorlara danismakta fayda var.

atanamayanogretmen atanamayanogretmen canim sayfalari tek tek okudum. Aksam ki stresine cok uzuldum. Bgn ins hakkinizda ne hayirlisiysa o olur. Hayirli haberlerle gelmen dilegiyle 🙏🏻 Bize haber ver muhakkak.

Lusi Lusi canim calisir aldiktan sonra istersen 35 de istersen 36 da bozdur hic muhim degil. Ben hatta 32+5 de bozdurdum. Ama doktordan yine kagit almak zorundaydim. Sen de gidip calisamaz almalisin. Aslinda yasal hakkimiz sonucta calismak istemiyorsak bir dilekce yetiyor olmali amaaa..

Kızlar eşim işte biraz bunaldı bu sene, bir de hergün sabah beni okula götürüp işe gidiyor öğlen geri getirip kendi tekrar işe dönüyordu. Ev ile işyerlerimiz de farklı yakada. Gece de 11 gibi eve dönüyordu. Anlayacagınız bizi sırtında taşıdı tüm okul dönemi :) şuan biraz depresyonda görüyorum onu. İstedim ki değişiklik olsun yıllık izin alsın Bursaya gidelim 2 gün. Öğretmenevinde kalırız... ama istanbuldan bursaya gidiş bana zor olur mu sizce? Yani bilemiyorum cok hareketli bi gebelik gecirmedim. Tüp bebekle kaldım diye hep korudum kolladım şimdi gözüm korkmuyor değil

Eşim de öyle... Okadar Yoruldum ki dedi bana seni bırak kızı bırak. Kızı öğlen okuldan al iş yerine getir akşam sizi al eve getir... İzne ayrıldığıma en çok eşim sevindi. Ben de hakkını ödeyemem ders arasında koştur koştur gitti geldi Allah razı olsun.

Açıkçası doktora sormadan yola çıkma derim...ben en son uzun yola ( 4 saat) gittiğimde 32. Haftaya girmek üzereydim hani ona bile mırın kırın etti doktor. Adlında önermiyoruz sık sık mola ver damarların açılsın falan dediler
Sen şimdi 35 tesin daha riskli. Bence doktorla görüş sonra plan yap

Canım seni bizim topikte görünce çok mutlu oldum :) hoşgeldin sefalar getirdin ❤
Arada sırada uğra bizleri tecrübeli bilgilerinle bilgilendir 🤗
Evet guzel oldu burasida hosbulduk canim benim siradaki annemiz ❤ burada hala cicekli hamisler varrr cok tatliiiii😍😍😍😍

Bugün evimde tek kalacağım son günüm kızlar. Bu gece annem babam kızkardeşimler geliyor. Kardeşim 2 günlüğüne geliyor annemleri bırakacaklar hem de bizi görecekler. Sonrasında uzun bir süre annem babam burada kalacak. Babamı biliyorsunuz büyük bir ölümden döndü o yüzden tek kalamıyor benimle kalacak. Annem muhtemelen dayanamayıp döner. Babam hem bana da arkadaş olacak hem de torunlarıyla doyasıya vakit geçirecek. Babam çok fedakardır kıyamaz elinden de her iş gelir Rabbim başımızdan eksik etmesin. Onlar için hazırlık yapıyorum arada girer bakarım...

Kizlar ben surekli terliyorum ozellikle bebek yer degistirirken sizede oluyor mu
Canın son haftalarına yaklaştım çok çok normal terleme sen doğum esnasında gor terlemeyi odaya aldıklarında seni üzerinden kovayla şu dökülmüş gibi terliyorsuun.o yüzden yanınıza kızlar mutlaka 3_4 adet atlet alın çok değiştiriyorsunuz

Canın son haftalarına yaklaştım çok çok normal terleme sen doğum esnasında gor terlemeyi odaya aldıklarında seni üzerinden kovayla şu dökülmüş gibi terliyorsuun.o yüzden yanınıza kızlar mutlaka 3_4 adet atlet alın çok değiştiriyorsunuz
Doğum sonrasında ben bi 20 gün hep su içinde uyanıyordum :110:

Canim ben bursada oturuyorum yeni yapilan kopruyle iki saate gelirsiniz.ben normalde surekli ist giderdim ama hamile olunca hic gidemedim.bence doktoruna sormadan çıkma izin verirse yakin oldugu icin sorun olmaz bence.gezilecek yerler hakkinda bilgi almak istersen bana sorabilirsin canim

Cnm feribotla 1 saat filan sürüyo mudanya, istanbul arası çok bi zaman değil mudanyadan bursayada 45 dk filan anca sürer tabi sen bilirsin yinede

O terleme sezeryan sonrası da oluyo
sanki,hatta kayınvalidem eski kadın tabi o terlemeyi iyi karşılıyodu artık ne gibi bi faydası varsa bilemiyorum tabi, bide bana hep şey derdi süt geldiği zaman sen ateşlenecen, sıtmalanacan, koltuklarının altıma kadar şişecek göğüslerin derdi ama bende hiç biri olmadı çok sütüm olmadığı için sanırım, ikincide anlattıkları biraz olmuştu ama yine çok değil

Günaydın herkese :KK54:

atanamayanogretmen atanamayanogretmen yaşadığın strese çok üzüldüm :/ İnsan çaresiz hissettiğinde hakikaten içinden çıkamayacak gibi dipte hissediyor. Ebeye de seni paniklettiği için inanılmaz kızdım. Sağlık personellerinin oldukça rahatlatıcı ve soğukkanlı olması gerekirken...:sinirli:

İnşallah bugün güzel haberlerle yazarsın tekrardan foruma :nazar:

Bende kan ve idrar tahlili için gideceğim bu gün hastaneye, daha öncesinde idrarda kan görülmüştü ve taş/kum olabilir diye ürolojiye yönlendirmişti Dr beni ama gitmemiştim... Bu gün çıkan sonuca göre bakalım artık...

Günaydın Kızlar
Biz yola çıktık hastaneye gidiyoruz
Her ihtimali düşünerek hazırlıklı çıktık evden
Sanki gerçekten Doğuma gidiyorum gibi çok heyecanlıydı çantalarla evden çıkmak 😀

Ev ilçede hastane de ilde olunca mecbur her şeyi düşünerek baya eşya aldım yanıma

Güzel haberler aldığımız bir gün olur inşallah
Hepinizden allah razı olsun ♥
Hadi bakalim hayirli haberlerle rini bekliyiruz.

Back
X