- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.212
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canim. Tosun ne yapiyor benimki masallah iyi hareketlendi. Dun baya korkuttu ama simdi. Video bile cektimGünaydın kızlar ❤
Günaydın kızlar gece kızım çok hastalandı sabaha kadar gözünüzü kirpmadik hastaneye de tek başıma gitmeye gözüm korktu sabahı bekledik sabah gittik boğaz enfeksiyonu olmuş ateşi çok fazlaydı bide kusmamiz vardı gitmişler bende tekrar idrar verdim sanırım bulantilarimin sebebi idrar yolu enfeksiyonu bulantısı olanlar sizde baktirin bence son zamanlarda en sık görülen şeymiş enfeksiyon kızlar tek doz munorol yazdı akşam icicem bakalım bide bol su dedi ama sudan midem bulaniyor....gunaydin canim. Cok gecmis olsun.
Canım atanamayanogretmen hayırlı haberlerle gel stres yapma lütfen.....
Bende ayniyim canim su icinde uyaniyorum ve gunduzde terliyorum hepKizlar bu arada gercekten cok fena terliyorum
Bu agri bende ara ara hep oluyor.gecen doktoruma sordum normal agri olur dedi.gobegimin hep sol tarafiUykumm yok.
Göbek deliğimin yan tarafı ağrıyor sanki böyle morluk varmış gibi ama dışardan hiç birşey belli olmuyor![]()
Sagol canim iyi oldu ogrenmemCanın son haftalarına yaklaştım çok çok normal terleme sen doğum esnasında gor terlemeyi odaya aldıklarında seni üzerinden kovayla şu dökülmüş gibi terliyorsuun.o yüzden yanınıza kızlar mutlaka 3_4 adet atlet alın çok değiştiriyorsunuz
Gecmis olsun canim dikkat et sana da geçmesinGünaydın kızlar gece kızım çok hastalandı sabaha kadar gözünüzü kirpmadik hastaneye de tek başıma gitmeye gözüm korktu sabahı bekledik sabah gittik boğaz enfeksiyonu olmuş ateşi çok fazlaydı bide kusmamiz vardı gitmişler bende tekrar idrar verdim sanırım bulantilarimin sebebi idrar yolu enfeksiyonu bulantısı olanlar sizde baktirin bence son zamanlarda en sık görülen şeymiş enfeksiyon kızlar tek doz munorol yazdı akşam icicem bakalım bide bol su dedi ama sudan midem bulaniyor....
Canım atanamayanogretmen hayırlı haberlerle gel stres yapma lütfen.....
Öyle oluyor cnm zaten hatta daha uzun sürenler bile var.Doğum sonrasında ben bi 20 gün hep su içinde uyanıyordum![]()
Günaydın kızlar doğumhanedeyim şuan
Aman korkmayın nst ye girdimsırt üstü yatamıyorum boğulucam şuan
Çok güzel çok beğendimGünaydın kızlar çikolata ve magnetlerimiz geldii![]()
Ankara da hava kapali yagmurlu, zaten icim daraliyor birde boyle olunca bir mutsuzluk var bugun ustumdeBelkide 7-8 aydir sadece hastane icin disari ciktigimdan bunaldim evde tek yaptigim aktivite cam kenarindaki berjere oturup disariyi seyretmek. Simdi bunun ustune birde bebegin gelisimi ve previa ameliyati da eklenince icim bunaliyor
Buse diye bir kiz vardi instgda. O da dogum yapmis normal dogumla masallah 3 kusur kilo dogurmus. Bazen diyorum 1 kg lik bebegi bile tasiyamiyorum, icimde buyutemedim onu ben kotu bir anneyim, kizim benim gibi bir anneye sahip diye kizima cok uzuluyorum. O da isterdi normal dogumla tombul dogmayi ama olmadi basaramadim
Hamile olmayi bile basaramadim ki ne karnim buyudu adam gibi nede o buyudu. Esime de cok uzuluyorum hergun yaglar ballar alip geliyor sevine sevine kizimla esim yesin diye. Yiyorum ama hala ayni hersey. Artik yesem bile birsey degismiyor diye yemek bile istemiyorum. Sabah yine erkenden kalktim wc ye gittim kan varmi diye. Her sabah ayni rutin kan var mi yokmu teftisi. Bugun cok mutsuzum kizlar ya Allah hayir getirsin ama icimde bir sikinti var. Hava da kapkaranlik. Dun biraz kuran okuyum dedim. Youtube' dan actim kizimda dinlesin dedim ama sagolsun yukleyen sahis kuran'in arasina her bes on dk da bir sacma sapan reklam koymus surekli bolundu okumam. Bugun Cuma bol bol dua edelim birbirimize. Kulun kula ettigi dua kabul olurmus derler. İnsallah hepimiz sag salim bebeklerimizi kucagimiza alip burdan mutlu haberler veririz. Oyle iste bugun depresif ben
Allahim basks dert vermesin bugunumuze hamd olsun. Cok mutsuzluk yazdim diye kizmayin bana napiim hormonlar da boyle.olunca
![]()
Çok güzellerGünaydın kızlar çikolata ve magnetlerimiz geldii![]()
Teşekkür ederimÇok güzeller
Bende bugün magnetlerimi bekliyorum![]()
Canım içini ferah tut sen. Herkesin sınavı imtihanı çok farklı. Rabbim beterinden korusun bu derdini aratmasın yeter ki.. Evladın olduktan sonra ona bir şey olacak diye öyle çok korkuyorsun ki. Evlatlarıyla sınanan nice insanlar var. Sen gözünün içine bakarken, üstüne titrerken, Çocuğum koşsun, yürüsünde düştüğünde tek kanayan eli-dizi olsun yeter ki diyen nice anneler babalar var.Ankara da hava kapali yagmurlu, zaten icim daraliyor birde boyle olunca bir mutsuzluk var bugun ustumdeBelkide 7-8 aydir sadece hastane icin disari ciktigimdan bunaldim evde tek yaptigim aktivite cam kenarindaki berjere oturup disariyi seyretmek. Simdi bunun ustune birde bebegin gelisimi ve previa ameliyati da eklenince icim bunaliyor
Buse diye bir kiz vardi instgda. O da dogum yapmis normal dogumla masallah 3 kusur kilo dogurmus. Bazen diyorum 1 kg lik bebegi bile tasiyamiyorum, icimde buyutemedim onu ben kotu bir anneyim, kizim benim gibi bir anneye sahip diye kizima cok uzuluyorum. O da isterdi normal dogumla tombul dogmayi ama olmadi basaramadim
Hamile olmayi bile basaramadim ki ne karnim buyudu adam gibi nede o buyudu. Esime de cok uzuluyorum hergun yaglar ballar alip geliyor sevine sevine kizimla esim yesin diye. Yiyorum ama hala ayni hersey. Artik yesem bile birsey degismiyor diye yemek bile istemiyorum. Sabah yine erkenden kalktim wc ye gittim kan varmi diye. Her sabah ayni rutin kan var mi yokmu teftisi. Bugun cok mutsuzum kizlar ya Allah hayir getirsin ama icimde bir sikinti var. Hava da kapkaranlik. Dun biraz kuran okuyum dedim. Youtube' dan actim kizimda dinlesin dedim ama sagolsun yukleyen sahis kuran'in arasina her bes on dk da bir sacma sapan reklam koymus surekli bolundu okumam. Bugun Cuma bol bol dua edelim birbirimize. Kulun kula ettigi dua kabul olurmus derler. İnsallah hepimiz sag salim bebeklerimizi kucagimiza alip burdan mutlu haberler veririz. Oyle iste bugun depresif ben
Allahim basks dert vermesin bugunumuze hamd olsun. Cok mutsuzluk yazdim diye kizmayin bana napiim hormonlar da boyle.olunca
![]()
Bir tane site buldum kapak şeklinde tasarım yapıyorlar. Oradan verdim canım.Teşekkür ederimsen nereden sipariş verdin canim
Anladım canım, memnun kalirsin inşallah sen deBir tane site buldum kapak şeklinde tasarım yapıyorlar. Oradan verdim canım.
Tül kesesini falan kendim alıp koyucam içine
Çikolata içinde erken geldi bana zamanlama henüz. Nisanda siparişini vericem
Ankara da hava kapali yagmurlu, zaten icim daraliyor birde boyle olunca bir mutsuzluk var bugun ustumdeBelkide 7-8 aydir sadece hastane icin disari ciktigimdan bunaldim evde tek yaptigim aktivite cam kenarindaki berjere oturup disariyi seyretmek. Simdi bunun ustune birde bebegin gelisimi ve previa ameliyati da eklenince icim bunaliyor
![]()