- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Maşallah kuzucuğa
Aklına kötü şeyler getirme tabi kuzum hayırlısı neyse o olsun ❤
Amin canım teşekkür ederim

Ben soluma donuyorum.duz yatinca bebegin kalp atuslarida hizlaniyormus
Sagolun kizlar.dogum haberleri baslayinca bende de korkular basladi bir sey olsa acaba mi diyorum
Ben asla sırt üstü yatamıyorum gerçekten boğulacaktım bir de odada yalnızdım sonra döndüm soluma öyle nefes alabildim biraz

Dün akşam aradık ya doktoru canım o yüzden haberi vardı
Zaten dün nst ye girmişsin şimdi gerek yok dedi
Ya diyorum acaba ben mi çok panik yapıyorum diye ama beni hiç tatmin etmedi bu kontrol
Nst dün bakıldı ama şimdi de durum ne diye bakmaları gerekmez miydi
Ya da tahlil vs istemediler tansiyon bakılmadı
Hamile bir kadının nasıl tansiyonuna bakmazlar ya aklım almıyor gerçekten çok kızıyorum

Geçmiş olsun canım kızın küçük müydü? Ben de o kadar dikkat ediyorum kızım ilkokul da hasta falan olma diyorum hemen bana da geçiyor çünkü.
Sen ne kadar cesur bir annesin farkında değilsin...herşeyi göze alarak doğuma gireceksin. Sen çoktan anneliğin en güzel duygularını yaşamaya başladın. Bebeğin için nelere dayanıyorsun. Sakın ama sakın bir daha kendini suçlama; vallahi kızarım. Sen böyle olsun istemezdin. Rabbimin takdiri. Bu da senin sınavın. Bekleyip duanı edeceksin. Bakalım biz neler yaşayacağız her an herşey olabilir. Rabbimden hayırlısı ne ise o olsun öyle isteyelim. Bi de moralini bozup kendini suçlama sakın.
Cımbızla laf alınan doktorlara sinir oluyorum. Tahlillerin hemen çıkar mı?
Canım ben de kahverengi leke şeklinde gelmişti. Ve geldikten tam 30 saat sonra doğum yapmıştım. Kimin de pembe de olabiliyor.
Gözün aydın canım tabii ki kötü hiçbirşey yok. Herşey yolunda imiş.
Teşekkürler canım

İyi yapmışsın canım :) bitince modelini at bize ❤
Bu nasıl hastane yaanlamıyorum neden işlerini doğru düzgün yapmıyorlar. Yangından mal mı kaçırıyorlar sanki
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım
İyi yapmışsın canım bende normal valiz aldım kabin boya sığmadı hiç birihayırlısıyla bitirseydik şu çantaları
![]()
Teşekkürler kuzum