• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Maşallah kuzucuğa :nazar:
Aklına kötü şeyler getirme tabi kuzum hayırlısı neyse o olsun ❤

Amin canım teşekkür ederim🙏🏻
Ben soluma donuyorum.duz yatinca bebegin kalp atuslarida hizlaniyormus

Sagolun kizlar.dogum haberleri baslayinca bende de korkular basladi bir sey olsa acaba mi diyorum

Ben asla sırt üstü yatamıyorum gerçekten boğulacaktım bir de odada yalnızdım sonra döndüm soluma öyle nefes alabildim biraz😟
Dün akşam aradık ya doktoru canım o yüzden haberi vardı
Zaten dün nst ye girmişsin şimdi gerek yok dedi

Ya diyorum acaba ben mi çok panik yapıyorum diye ama beni hiç tatmin etmedi bu kontrol
Nst dün bakıldı ama şimdi de durum ne diye bakmaları gerekmez miydi
Ya da tahlil vs istemediler tansiyon bakılmadı

Hamile bir kadının nasıl tansiyonuna bakmazlar ya aklım almıyor gerçekten çok kızıyorum😡
Geçmiş olsun canım kızın küçük müydü? Ben de o kadar dikkat ediyorum kızım ilkokul da hasta falan olma diyorum hemen bana da geçiyor çünkü.

Sen ne kadar cesur bir annesin farkında değilsin...herşeyi göze alarak doğuma gireceksin. Sen çoktan anneliğin en güzel duygularını yaşamaya başladın. Bebeğin için nelere dayanıyorsun. Sakın ama sakın bir daha kendini suçlama; vallahi kızarım. Sen böyle olsun istemezdin. Rabbimin takdiri. Bu da senin sınavın. Bekleyip duanı edeceksin. Bakalım biz neler yaşayacağız her an herşey olabilir. Rabbimden hayırlısı ne ise o olsun öyle isteyelim. Bi de moralini bozup kendini suçlama sakın.

Cımbızla laf alınan doktorlara sinir oluyorum. Tahlillerin hemen çıkar mı?

Canım ben de kahverengi leke şeklinde gelmişti. Ve geldikten tam 30 saat sonra doğum yapmıştım. Kimin de pembe de olabiliyor.

Gözün aydın canım tabii ki kötü hiçbirşey yok. Herşey yolunda imiş.

Teşekkürler canım❤️
İyi yapmışsın canım :) bitince modelini at bize ❤

Bu nasıl hastane ya 😓😓 anlamıyorum neden işlerini doğru düzgün yapmıyorlar. Yangından mal mı kaçırıyorlar sanki

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım 🧿🧿

İyi yapmışsın canım bende normal valiz aldım kabin boya sığmadı hiç biri :KK70: hayırlısıyla bitirseydik şu çantaları 😂

Teşekkürler kuzum❤️

Kızlar hayırlı cumalar..
Sezeryanlı Doğum yapacak arkadaşlar; iki pijama yetmiyor haberiniz olsun. Ben bugün 3.pijamaya geçtim. Eşim bugün yeni bir takım daha alacak. Normal önden düğmeli kullanabilirsiniz zaten.
2 lohusa 2 de normal pijama alın mutlaka. Yelek, sabahlık mutlaka alın.

Kizlar nişan denilen sey birden mi geliyor parca parca mi.biraz once sarimsi bir akintim oldu cok degildi ama sildikce geldi.ay korktum biran
Canım benim pembemsi sulu karışık geldi. Kahverengi değildi. Kokusu çok değişikti. Çok değilse korkma.

Kızlar hayırlı cumalar..
Sezeryanlı Doğum yapacak arkadaşlar; iki pijama yetmiyor haberiniz olsun. Ben bugün 3.pijamaya geçtim. Eşim bugün yeni bir takım daha alacak. Normal önden düğmeli kullanabilirsiniz zaten.
2 lohusa 2 de normal pijama alın mutlaka. Yelek, sabahlık mutlaka alın.
Sağol kuzum❤️
Taburcu olmadın mı bu arada? Bir problem yok değil mi..

25mm altı risk..
Ortalama 30-35 iyi.
2 kere ölçüldü 35mm idi benim gayet iyi dediler.
Birde sanırım normal usg ile görebiliyorlar ama ölçüm alttan yapılıyor.
Benim doktorum karından baktığıyla sadece iyi diyordu. Alttan bakınca ölçümü de diyorlar.
Tmm cnm teşekkür ederim

Bizden merhaba ✋🏼✋🏼

Eklentiler

• DC9210D7-013E-484B-99C4-0A4EB75EF044.webp
    DC9210D7-013E-484B-99C4-0A4EB75EF044.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 77
kızlar hastane çantam hazır değil daha benim battaniyeleri falan yıkadım sadece..Çalışıyorum hala 10 gün var izne ayrılmama inşallah.Sabırsızlıkla bekliyorum 3 yaşında oğlum var onunla vakit geçirmek ve dinlenmek istiyorum artık..Kendimiz için neler koymalıyız çantaya tam olarak hasta bezi, ped, pijama takımı, alt üst çamaşır, çorap, terlik, başörtüsü dışında varmı başka birşey..Aklıma gelmiyor da benim.

kızlar hastane çantam hazır değil daha benim battaniyeleri falan yıkadım sadece..Çalışıyorum hala 10 gün var izne ayrılmama inşallah.Sabırsızlıkla bekliyorum 3 yaşında oğlum var onunla vakit geçirmek ve dinlenmek istiyorum artık..Kendimiz için neler koymalıyız çantaya tam olarak hasta bezi, ped, pijama takımı, alt üst çamaşır, çorap, terlik, başörtüsü dışında varmı başka birşey..Aklıma gelmiyor da benim.
Kendim için ben ayrıca minik şampuan havlu duş jeli falanda koydum. İlkinde olanları düşününce. Bacaklarım falan kan olmuştu yıkamadan giyinmek istememiştim. Atleti 3-4 tane al. Onun dışında. Ben. Göğüs ucu kremi göğüs pedi de koydum

Bizim gibi olanlar ömür boyu kullanıyormuş kan sulandırıcıyı, doktor bazı kişilere kan sulandırıcı iğne, bazılarına coumadin, bazıları coraspin veriyor.
Yanlış hatırlamıyorsam haftada üç gün ilaç kullandiricam sana demişti.
Gen üzerine uzmanlık yapmıştı gittiğim perinatoloji doktoru böyle bı şansım oldu işte. Yoksa perinatoloji doktorları çok bilmiyor genleri. Mesela kanuni ye o kadar gittim kaç perinatoloji doktoru ile görüştüm bilgim yok dedi.
Perinatoloji hastaları sadece rahim, plesanta, preeklapsi vs vs değil ki. Bizim gibilerden var.
Sende git cnm, ihmal etme. Meleklerimizle uzun ömür geçirelim.
Erkenden onu bırakmaya niyetim yok😂
İşinin ehli bir doktor bulup gitmeli canım.
Dediğin gibi her doktorun illa uzmanlık alanı olucak diye birşey yok araştırıp bulmalı. Allah korusun kuzum bunca zaman yolunu gözledik ❤

Evet guzel oldu burasida hosbulduk canim benim siradaki annemiz ❤ burada hala cicekli hamisler varrr cok tatliiiii😍😍😍😍
Sıradaki annemiz diyince ayrı bir heyecan bastı 🤗💗 bir çoğumuz acemi dörtgözle bekliyoruz gelmelerini 😍 :anne: sen bizlere kıdemli olarak oğluşundan fırsat bulduğun zamanlar yardımcı ol:KK36:

Back
X