- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Aaaa sende ama !!İşin garibi kasılmamda yok
Söveceksiniz bana az kaldı
Sağol kuzum suya dikkat edeyim belki bir daha olmaz o his![]()

İç bakalım kuzu geçer inşallah enfeksiyon değildir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa sende ama !!İşin garibi kasılmamda yok
Söveceksiniz bana az kaldı
Sağol kuzum suya dikkat edeyim belki bir daha olmaz o his![]()
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım gözün aydınKızlar saat 15 de doğurdum çok şükür herşey yolunda odadayız oğlumla. Normal doğum oldu. Yazacağım inşallah gece vakit bulunca. Rabbim herkese hayırlı doğumlar versin
Sağol kuzum inşallhAaaa sende ama !!niye sövelim sana kız
İç bakalım kuzu geçer inşallah enfeksiyon değildir![]()
Bugün bel ağrım çok kuzum biraz da yürüdüm iyice arttı gibiSağol kuzum inşallh
Sen naptın yolunda mı herşey bakim![]()
İnşallahBenim de bugün kontrolüm vardı ama doğurmadan geldim merak etmeyin
Şu leke meselesini sordum baskı yapıyordur nişan değildir, Gününden erken gelecektir bu durumda dediKilosu 3200 civarı olmuş 38+2 deyiz. Nst de sancı en fazla 20 çıktı suyu da iyiymiş minik kuşumun.
Sıra beklerken suyu gelmiş bir Kadın geldi ay bir korktum gözlerim doldu bir tuhaf hissettim
Hepimize minimum acılı, sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip olsun inşallah![]()
Şükür kuzummBugün bel ağrım çok kuzum biraz da yürüdüm iyice arttı gibidinleniyorum şimdi. Genel olarak yolunda çok şükür
![]()
Ben uzun süre oturunca kalkamıyorum ya popom ve bacaklarımın iç tarafı uyuşuyorŞükür kuzumm
Bende hastaneden eve kadar yürüdüm ya alt tarafım felaket ağrıyor oturduğum yerden bağırarak kalkıcam o derece nerdeyse..
Dinlen bakalım bende evde olmamanın rahatlığıyla yan gelip yatıyorum sabahtan beriUtanmasam bir tur daha uyuyacam hatta
![]()
Ya reklam gibi olacak ben Petranın cam bezini kullanıyorum sadece su ile hiç zorlanmıyorum sürekli de silerm camlarımı her yağmurdan sonra vs. Sadece erişmediğim yerleri es geçiyorum. Ev süpürmekten daha kolay geliyor o yüzden bana cam silmekBaktım herkes bi temizlik havasında mutfağın camını sildim geldim
Arap sabunu demişti annem işe yarıyor gerçekten günde günde birer cam yapsam içim rahat olacak valla
İnşallah
Ay şu su gelmesi korkulu rüyam oldu.
Yanıma fazladan kıyafet alasım geliyor dışarı çıkarkenSizinde iyi olmanıza sevindim kuzu, kan gelmesi meselesini de sorman iyi olmuş için ferahlamıştır yinede
![]()
Hamlamışım yaaBen uzun süre oturunca kalkamıyorum ya popom ve bacaklarımın iç tarafı uyuşuyoruyu uyu vakit varken
Bu arada siz mi konuştunuz geçenlerde M muttervonmarienkaefer ile tam hatırlayamadım da suyun dışarıda gelebileceği hiç aklıma gelmemişti hep evde olur gibi geldi nedense![]()
Hiç düşünmedim o ihtimaliHamlamışım yaa
Evet sanırım bizdik, gerçekten korkuyorum rezil olmaktan böyle garip bi düşünce
Benimde evde gelmezde hep dışarıdayken gelir gibime geliyor nedense. Hareket halinde olduğumuzdan heralde
İşemedim diye açıklama yapasım gelir benim yaHiç düşünmedim o ihtimaligelirse gelir napalım karnımız burnumuzda herkes görüyor
![]()
Ahahahaha rahat edemezsen yap tabiİşemedim diye açıklama yapasım gelir benim ya![]()
Pimapenler için arap sabunu kullandım canım. Valla iş varken olduğu kadar pek önemsemiyordum ama şimdi 2 cocuklar evde artık her türlü şeyi denerizYa reklam gibi olacak ben Petranın cam bezini kullanıyorum sadece su ile hiç zorlanmıyorum sürekli de silerm camlarımı her yağmurdan sonra vs. Sadece erişmediğim yerleri es geçiyorum. Ev süpürmekten daha kolay geliyor o yüzden bana cam silmekKolay yolunu bulunca temizlik kolay geliyor yaa aslında
![]()
Pimapen aklıma gelmediPimapenler için arap sabunu kullandım canım. Valla iş varken olduğu kadar pek önemsemiyordum ama şimdi 2 cocuklar evde artık her türlü şeyi deneriz![]()
Kızlar saat 15 de doğurdum çok şükür herşey yolunda odadayız oğlumla. Normal doğum oldu. Yazacağım inşallah gece vakit bulunca. Rabbim herkese hayırlı doğumlar versin
Gözünaydın canım sağlıkla büyüsün küçücükKızlar saat 15 de doğurdum çok şükür herşey yolunda odadayız oğlumla. Normal doğum oldu. Yazacağım inşallah gece vakit bulunca. Rabbim herkese hayırlı doğumlar versin