2019 Nisan,Mayıs,Haziranda Tüp bebeğe başlayacaklar

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Ankete Katılan
    150
peki histeroskopi adet döngüsü içinde ne zaman yapılıyor yani adetliyken mi adet sonrası mı.tam bayıltıyorlar değilmi
adet oldugunuz gün arıyorsunuz kaç gün sürdüğünüde belirtiyorsunuz adet bitiminize göre tarih ayarlıyorlar. ben adetim başladığı günden itibaren 8 gün sonrasına gün verdiler. genel anestezi altında yapılıyor işlem uyandığınızda hiçbirşey hissetmiyorsunuz hafif kasık agrıları ve hafif kanama haricinde.

Merhaba arkadaşım. Bu negatiflik neden ? İnsanlar 10 kere tüp bebek yaptırıyor hamile kalamıyor daha sonra kendiliğinden hamile kalıyorlar. Bir işe inanmadan başlarsan zaten pozitif sonuç bekleme. Sen hiç şans bile vermemiş oluyorsun. Öncelikle 15 20 yıl bekleyenler düşün daha 5 yıl inan çok değil. Allah en kısa zamanda hepimize nasip etsin. Ben inanıyorum seninde bir bebeğin olucak. Ve bu günleri hatırlamıcaksın bile çünkü başka şeylerle meşgul olucan. Ayy gazi var, bu gece uyumadı, 7 aylık ama desteksiz oturamıyor diye google da gezeceksin :)

Sagol cnm inş seninde pozitif sonuclanır bu denemen
Histereskopi olucam bende
3-4 aylık bi surec olacak yani
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Cnm histeroskopi fiyatını biliyor musun bir de histeroskopiyi yumurta toplamadan ne kadar sonra yaptı

Histeroskopi bana göre rahîm filminden bile kolaydı. Korkmayın kızlar. Adetin 10 11. Günü yapılıyor genelde. Aynı zamanda rahîm duvarına çizikler atılacak mi histeroskopide

Histeroskopi bana göre rahîm filminden bile kolaydı. Korkmayın kızlar. Adetin 10 11. Günü yapılıyor genelde. Aynı zamanda rahîm duvarına çizikler atılacak mi histeroskopide
Benim çizik atılacak artı biyopsi yapılacak
Cd56 testi
Anestezili yapılacak diye biliyorum ben
İşlem yapılacagı için.. Ofis Histereskopi de narkoz verilmiyormus

Benim çizik atılacak artı biyopsi yapılacak
Cd56 testi
Anestezili yapılacak diye biliyorum ben
İşlem yapılacagı için.. Ofis Histereskopi de narkoz verilmiyormus

Benim ofis histeroskopi narkoz verildi canım. Yapılan yerlerde farklılık gösteriyorsa bilmiyorum

Selam kızlar
ben de bugünlerde tedaviye başlarım. İlaçalar hazır adeti bekliyorum. 4. Kez tedaviye başlıyorum, ama ilk iki tedavide önden gelişen bir yumurta olduğu için tüp bebek tedavisi olamamıştı. 3. Tedavide 5. Gün embriyosu transfer edildi ama sonuç negatifi. 4. Kez başlamak için bekliyorum.

Insallah bu defa hayirlisiyla olur canimm

Eve bebek götürme oranını sorabilirsin dermişim.. bu tabiki önemli ama birbirimize soracağımız soru değil yazını görünce buradan da selam vermek için bahane yarattım :)

Oj geldin be yaa! :)
Eşim sağda solda fotoğrafları görünce "ikiz oranı yüzde kaç?" diye sormuştu. "Doktor da daha o kısma gelmedik" dediydi. :))

Hayırlı olsun umarım bu sefer kavuşursun bebeğine.

Arkadaşlar dondurulmuş embriyo transferinde süreç nasıl ilk transferim olacak mayısta nasipse. Pazartesi opu yaptırıcam. Adet olduktan sonra süreç nasıl ilerliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…