2019 Nisan,Mayıs,Haziranda Tüp bebeğe başlayacaklar

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Ankete Katılan
    150
Kızlar merhaba..
2. Tedavimi yaptırmak istiyorum dondurulmuş embriyo var ikisinide transfer yapmayı düşünüyoruz inşallah..
Adetin 1. Gününden itibaren kaç gün sürer tedavi ve transfer aşaması?
Ilk tüp bebek tedavisinde haziranın 4. Û başlandı.. 21 hazıran da transfer gerçekleşti..
Buda aynı mı oluyor acaba.. yıllık iznimi şimdiden söylemek istiyorum patrona.. yardımcı olursanız sevinirim canlar..
Inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız hayırlı bir şekilde inşallah yarabbimmm...

Umarım kendi doktorum yoktu başka doktor muayene etti,yumurtalar iyi senkronize şuan dedi
İlaçlardan sonra da bu şekilde devam eder umarım. İlk kontrol olacak galiba iğnelere başladıktan sonra ama ben genelde 4 gün iğne vurup gidiyorum sanki senin biraz daha uzun olacak.

İlaçlardan sonra da bu şekilde devam eder umarım. İlk kontrol olacak galiba iğnelere başladıktan sonra ama ben genelde 4 gün iğne vurup gidiyorum sanki senin biraz daha uzun olacak.
Evet perşembe günü gideceğim yani 6.gün oluyor

Merhaba arkadaşlar ben de cuma günü histeroskopi olucam. Sonraki ayda 2. denemeye başlayacağım kısmetse. Merak ettiğim histeroskopi öncesinde ilişki yasağı var mı ? Bana randevuyu veren hemşire telefonda bişi demedi ben de sormayı unuttum. Bilginiz var mı?

Bugün 10.günümdü sormadım kaç tane olduğunu,oluruna bıraktım ama ilk denemede 4 yumurta toplanmıştı şimdi daha fazla olduğunu söyledi doktorum
Ne zaman toplama aşamasına gelecekmiş. Boyutları ile ilgili bir şey dedi mi? Umarım kalitelidir gelişen foliküller

Ne zaman toplama aşamasına gelecekmiş. Boyutları ile ilgili bir şey dedi mi? Umarım kalitelidir gelişen foliküller
En büyük 20 diğerleri de 19 18 filan diye gidiyor,hemşireye söylerken duydum ilaç dozumu düşürdü gonalf 150 oldu, çarşamba son kontrolüm var cuma yumurta toplama senin nasıl?

En büyük 20 diğerleri de 19 18 filan diye gidiyor,hemşireye söylerken duydum ilaç dozumu düşürdü gonalf 150 oldu, çarşamba son kontrolüm var cuma yumurta toplama senin nasıl?
Benim ilk kontrol pazardı. Solda 5 yumurta vardı sağda hiç yoktu. 4 günde 21-17mm arası foliküller oldu. Benim ilaçlara tepkim maalesef bu çok hızlı büyüyor yumurtalar :) sayı aslında az ama hormon testine göre karar verelim dedi doktor.. sonra test iyi gelmiş devam etmeye kadar verdi. Cetrotide ekledi işte çatlamasın diye. Yarın kontörlüm var tekrar herşey yolundaysa çatlatma iğnesi vurdurur akşam. Perşembe de opu olur. Daha önce cetrotide vururken yumurtam çatladığı için yarını görmeden emin olmak zor bence :)

Aynen 4 günde maşallahı var seninkilerin cetrotide kullanırken çatlamasından bende çok korkuyorum,hatta doktorum birkaç gün evde dinlen dikkat et dedi,inşallah yolunda gider herşey

Aynen 4 günde maşallahı var seninkilerin cetrotide kullanırken çatlamasından bende çok korkuyorum,hatta doktorum birkaç gün evde dinlen dikkat et dedi,inşallah yolunda gider herşey
Genelde çatlamıyor aslında. Bende çatlamasının nedenini doktorum geç başladığımız için olmuş dedi. Bu kez farklı olur umarım. Sen kaç gündür kullanıyorsun bilmiyorum ama ben 5. Gün başladım normalde protokolde 6. Gündü ama bir gün öne aldı.

İlk tedavimde 8.gün başlamıştık şimdi 6.gün başlamışız

Bu iğnelerden acayip bunaldım ama ilk tedaviden sonra ara da vermedim,çok zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…