2019 Nisan,Mayıs,Haziranda Tüp bebeğe başlayacaklar

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Ankete Katılan
    150
Neden tedavi sonrası ara vermedin anlamadım. İğneler biraz zorlayıcı olabiliyor haklısın. Ama sonu güzel olsun yeter ki.
13 şubatta ilk tedavi başladı 13 mart negatif oldu 13 nisan 2.tedavi başladı,dondurulmuşta yoktu başlamışken 2. Şansımı da deniiym dedim

Merhaba kızlar bende geçen hafta opu oldum transfer için adet olmayı bekliyorum adetin kaçıncı günü oluyor transfer
Merhabaaa geçmiş olsun,ben dondurulmuş transfer olmadım ama sanırım doktorun rahim kalınlığına göre karar veriyor ortalama 14. Gün civarı yanlış hatırlamıyorsam

13 şubatta ilk tedavi başladı 13 mart negatif oldu 13 nisan 2.tedavi başladı,dondurulmuşta yoktu başlamışken 2. Şansımı da deniiym dedim
Aslında bir ay dinlenmişsin sanki.Ben yanlış mı anladım. Benim bazen adetle başladığı için seninki dinlendirildiğin bir tedavi gibi geldi bana :)

Aslında bir ay dinlenmişsin sanki.Ben yanlış mı anladım. Benim bazen adetle başladığı için seninki dinlendirildiğin bir tedavi gibi geldi bana :)
Hehe yok dinlenmedim regl oldum ve negatif oldu.dolayısıyla o reglde başlanmıyor bir sonrakinde başladım

Bugün 10.günümdü sormadım kaç tane olduğunu,oluruna bıraktım ama ilk denemede 4 yumurta toplanmıştı şimdi daha fazla olduğunu söyledi doktorum
Çok heyecanlı ben bile merak ettim. Gerçi sayının hiç önemi yok önemli olan kalitesi.İnşallah kaliteleri güzeldir

Çok heyecanlı ben bile merak ettim. Gerçi sayının hiç önemi yok önemli olan kalitesi.İnşallah kaliteleri güzeldir
İlk tedavide 10 folikül gözüküyordu 4 tane toplandı,o yüzden şimdi bunu hiç merak etmiyorum yani ultrasondakiyle çıkan aynı olmuyor.Cuma günü öğrenceğiz inşallah dondurmak için embriyo kalır

İnşallah kalır yaa.Ben daha başlamadım mayısta başlarım inşallah

İnşallah kalır yaa.Ben daha başlamadım mayısta başlarım inşallah
Baktım şimdi yumurtalarınız kalitesiz çıkmış sanırım inşallah yeni tedavinizde yepyeni kaliteli yumurtalar olur,beslenmenize çok dikkat edin zaten sağlıklı yaşam için sağlıklı beslenmek gerekiyor

Evet bunu da tüp bebekle öğrendim yumurtalar kalitesiz olabiliyormuş.Ben zannediyordum ki en kötü tüp bebekle hemen hamile kalırdım diyordum ama öyle olmuyormuş o işler 2buçuk aydır takviye kullanıyorum ve akdeniz diyeti yapıyorum umarım gelecek ay kaliteyi yakalarım ☺

Yaa benim eşimde tüp bebek yapınca hemen olur sanıyordu hatta ben negatif diyince şaka yaptığımı sanmıştı.Ama o kadar uğraştık ben olacak sandım dedi ben tabi gece gündüz forumda olduğum için hazırdım herşeye.Bu arada kesinlikle etki edeceğini düşünüyorum inşallah Mayıs bize uğur getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…