- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi _Citlembik_
-
Neden tedavi sonrası ara vermedin anlamadım. İğneler biraz zorlayıcı olabiliyor haklısın. Ama sonu güzel olsun yeter ki.Bu iğnelerden acayip bunaldım ama ilk tedaviden sonra ara da vermedim,çok zor oluyor
13 şubatta ilk tedavi başladı 13 mart negatif oldu 13 nisan 2.tedavi başladı,dondurulmuşta yoktu başlamışken 2. Şansımı da deniiym dedimNeden tedavi sonrası ara vermedin anlamadım. İğneler biraz zorlayıcı olabiliyor haklısın. Ama sonu güzel olsun yeter ki.
Merhabaaa geçmiş olsun,ben dondurulmuş transfer olmadım ama sanırım doktorun rahim kalınlığına göre karar veriyor ortalama 14. Gün civarı yanlış hatırlamıyorsamMerhaba kızlar bende geçen hafta opu oldum transfer için adet olmayı bekliyorum adetin kaçıncı günü oluyor transfer
Mesela nisan 15 opu olduysa ortalama haziran 1 denk geliyor.Merhaba kızlar bende geçen hafta opu oldum transfer için adet olmayı bekliyorum adetin kaçıncı günü oluyor transfer
Aslında bir ay dinlenmişsin sanki.Ben yanlış mı anladım. Benim bazen adetle başladığı için seninki dinlendirildiğin bir tedavi gibi geldi bana :)13 şubatta ilk tedavi başladı 13 mart negatif oldu 13 nisan 2.tedavi başladı,dondurulmuşta yoktu başlamışken 2. Şansımı da deniiym dedim
Ben taze transfer olduğum için bilmiyorum canım sorunun yanıtınıMerhaba kızlar bende geçen hafta opu oldum transfer için adet olmayı bekliyorum adetin kaçıncı günü oluyor transfer
Hehe yok dinlenmedim regl oldum ve negatif oldu.dolayısıyla o reglde başlanmıyor bir sonrakinde başladımAslında bir ay dinlenmişsin sanki.Ben yanlış mı anladım. Benim bazen adetle başladığı için seninki dinlendirildiğin bir tedavi gibi geldi bana :)
Bizde o bir dönem dinlendirme oluyor :) çünkü ilaçlar adetin 3. Günü başlıyor ya benim doktor dinlendirme düşünmüyorsa o ay başlıyor.Hehe yok dinlenmedim regl oldum ve negatif oldu.dolayısıyla o reglde başlanmıyor bir sonrakinde başladım
Yok canım o kadarına da bünye dayanmazBizde o bir dönem dinlendirme oluyor :) çünkü ilaçlar adetin 3. Günü başlıyor ya benim doktor dinlendirme düşünmüyorsa o ay başlıyor.
Benim yumurta çatladığı için iptal olan tedavimden sonra direk başladık. Transferden sonra bir adet dönemi geçince.. duruma göre değişiyor yöntemleri ve zamanlarıYok canım o kadarına da bünye dayanmaz
18 Nisa’nda opu oldu adet olunca 13. Güne randevu alın dedi ama sanırım o kontrol olacakMesela nisan 15 opu olduysa ortalama haziran 1 denk geliyor.
Çok heyecanlı ben bile merak ettim. Gerçi sayının hiç önemi yok önemli olan kalitesi.İnşallah kaliteleri güzeldirBugün 10.günümdü sormadım kaç tane olduğunu,oluruna bıraktımama ilk denemede 4 yumurta toplanmıştı şimdi daha fazla olduğunu söyledi doktorum
Kafam karıştı acaba transfer için rahim kalınlığını mı kontrol edecekler18 Nisa’nda opu oldu adet olunca 13. Güne randevu alın dedi ama sanırım o kontrol olacak
İlk tedavide 10 folikül gözüküyordu 4 tane toplandı,o yüzden şimdi bunu hiç merak etmiyorum yani ultrasondakiyle çıkan aynı olmuyor.Cuma günü öğrenceğiz inşallah dondurmak için embriyo kalırÇok heyecanlı ben bile merak ettim. Gerçi sayının hiç önemi yok önemli olan kalitesi.İnşallah kaliteleri güzeldir
İnşallah kalır yaa.Ben daha başlamadım mayısta başlarım inşallahİlk tedavide 10 folikül gözüküyordu 4 tane toplandı,o yüzden şimdi bunu hiç merak etmiyorum yani ultrasondakiyle çıkan aynı olmuyor.Cuma günü öğrenceğiz inşallah dondurmak için embriyo kalır
İnşallah kalır yaa.Ben daha başlamadım mayısta başlarım inşallah
Evet bunu da tüp bebekle öğrendim yumurtalar kalitesiz olabiliyormuş.Ben zannediyordum ki en kötü tüp bebekle hemen hamile kalırdım diyordum ama öyle olmuyormuş o işlerBaktım şimdi yumurtalarınız kalitesiz çıkmış sanırım inşallah yeni tedavinizde yepyeni kaliteli yumurtalar olur,beslenmenize çok dikkat edin zaten sağlıklı yaşam için sağlıklı beslenmek gerekiyor
Yaa benim eşimde tüp bebek yapınca hemen olur sanıyordu hatta ben negatif diyince şaka yaptığımı sanmıştı.Ama o kadar uğraştık ben olacak sandım dediEvet bunu da tüp bebekle öğrendim yumurtalar kalitesiz olabiliyormuş.Ben zannediyordum ki en kötü tüp bebekle hemen hamile kalırdım diyordum ama öyle olmuyormuş o işler2buçuk aydır takviye kullanıyorum ve akdeniz diyeti yapıyorum umarım gelecek ay kaliteyi yakalarım ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?