- 11 Ocak 2019
- 1.781
- 2.054
- 133
- 40
- Konu Sahibi _Citlembik_
-
Geçmiş olsun embriyologdan haber beklemekten başka çare yok,yüksek ihtimal embriyonuz kalır sayınız güzelKızlar benim pazartesi opu yapıldı 14 tane toplandı ve 1.güne 9 tane sağlam kaldı.3. Ve 5.günde tekrar arayacaklar ya hiç kalmazsa napıcam..sizin deneyimleriniz nedir?
Amin aminCanım inan nasip meselesi ben hiç aşılama falan denenmeden direk tüp bebeğe tabi tutulan hastalardan biriyim çok şanslı olduğum söylendi pco olduğu için ama 10 tane yumurtam oluştu ve maalesef sadece 2 tanesi kaliteliydi döllendi 5. Güne gitti diğerleri çöp oldu maalesef ikiside transfer edildi dua edelim ki ikisi de tutsun ben bi dha o kadar iğne ilacı almayayım aynı merkezde 5 yumurtadan iki olan arkadaş vardı benimle beraber birde 14 tane kaliteli yumurtSı olup eşinin spermlerinin başı yok diye hiç biri döllenemeyen arkadaş vardı çook şükrediyorum tedavim esnasında hiç bir sıkıntı yaşamadım inşallah sonucu da güzel olacak allahın izniyle demek o ki herşey nasip herkesin tedavisi kendine has rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah hepimizin
Ayy ağzın bal yesin amin inşallahAmin aminAllah herkesin imtihanını farklı farklı veriyor. Ahh o kalite yok mu bende aşılama olmadan direkt tüpe yöneldim eşimde morfoloji ve hız problemi vardı.8 yumurta toplandı ama kaliteli değildi.trensfer bile olamadım.inşallah seninki ikiz olur
Tamam canım öyle oluyo zaten hayırlı olsun ama o hissine bende katılıyorumGerçekten bazen en hassas konuda suistimal edildiğimiz hissine kapılıyorum oda beni inanılmaz yıpratıyor.
Mens döneminin 2.günü gittim iğne yazdı 3 gün kullan gel dedi.. yarın gidicem bakalım nasıl devam edecek...
Tedaviniz hayırlı olsun, inşallah ilk ve son olsun da bebeğinize kavuşun hemenTekrar merhaba arkadaşlar.
Ben de bugün yani adetimin 2. Günü başlamış bulunmaktayım ilk tüp bebek tedavime.
Aylardır doktor takibindeyim ve şansıma ilk defa bu ay erkenden öne çıkmış 10,5 milimlik bi folikülüm var. O yüzden ultrason sonrası acil tanımlı yeni bir hormon testi yapıldı. E2 ve progesteron değerime bakıldı. E2 50 progesteron 0,2 çıktı. Sonucun güzel olduğunu, önden giden folikülün tedaviye engel olmadığını söylediler. Ona bi ayar çekilecekmiş. :/
Neticede bugün itibariyle 3 farklı ilaçla yeni maceramıza başladık.
Toplamda sağda 6, solda 4 folikül var şimdilik.
150 iu Gonal F + 75 iu Menopur + iki tablet Femara ile bir çeşit survivora katılmış bulunmaktayım.
Gazamız mübarek, yumurtamız bol olsun sevgili kış annesi adayları. :)
Hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bende an itibariyle çatlatma iğnemi yaptım cuma opu varTekrar merhaba arkadaşlar.
Ben de bugün yani adetimin 2. Günü başlamış bulunmaktayım ilk tüp bebek tedavime.
Aylardır doktor takibindeyim ve şansıma ilk defa bu ay erkenden öne çıkmış 10,5 milimlik bi folikülüm var. O yüzden ultrason sonrası acil tanımlı yeni bir hormon testi yapıldı. E2 ve progesteron değerime bakıldı. E2 50 progesteron 0,2 çıktı. Sonucun güzel olduğunu, önden giden folikülün tedaviye engel olmadığını söylediler. Ona bi ayar çekilecekmiş. :/
Neticede bugün itibariyle 3 farklı ilaçla yeni maceramıza başladık.
Toplamda sağda 6, solda 4 folikül var şimdilik.
150 iu Gonal F + 75 iu Menopur + iki tablet Femara ile bir çeşit survivora katılmış bulunmaktayım.
Gazamız mübarek, yumurtamız bol olsun sevgili kış annesi adayları. :)
Doktor vitamin takviyesi verdi 3 ay boyunca kullanmamı istedi bir iki haftaya adetle gideceğim başlayacağız tekrardan.umarım iyi olur herşey.Ayy ağzın bal yesin amin inşallahçok geçmiş olsun e şimdi ne aşamadasın peki?
Tedaviniz hayırlı olsun, inşallah ilk ve son olsun da bebeğinize kavuşun hemen ☺Ben de regl olmayı bekliyorum sonrasında ben de ilk tedavime başlıcam nasipse, kaç gündür aklımda deli sorular.. bir de şehir dışından tedaviye gideceğim için ve Regl tarihimin de garantisi olmadığından konaklama vs işleri de hep havada.. siz nerede tedaviye başladınız?
Hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bende an itibariyle çatlatma iğnemi yaptım cuma opu var
SormadımAnamm çok heyecanlı. :)
Kaç yumurta var görünürde?
Heyecanlı mı koltuğa yapıştım çatlayacaklar diyeAnamm çok heyecanlı. :)
Kaç yumurta var görünürde?
Heyecanlı mı koltuğa yapıştım çatlayacaklar diye
Sormadım2.denemem bu sefer oluruna bıraktım,ilk tedavide 10 gözüküyordu 4 toplandı 1 transfer edildi ve diğerleri 5.güne bekletilirken kalmadı
İnşallah canım dua ediyorum sana daha şimdiden rabbim başta senin isteyen dileyen emek verip bekleyen herkesin içindede benim gönlümüzdeki hacetimizi en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallahDoktor vitamin takviyesi verdi 3 ay boyunca kullanmamı istedi bir iki haftaya adetle gideceğim başlayacağız tekrardan.umarım iyi olur herşey.
Bahçeci fulya Güvenç hocaNerdeydi ilk tedavi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?