- Konu Sahibi _Citlembik_
-
Diyarbakır BahçecideCanım hangi merkezde tedavi oluyorsun?
Buna kendilerimi karar veriyor? Bizim müdehale şansımız yokmu?11 yumurta döllendi dediler en azından iki tane bile 3. Gün dondursalar ikinciye Şansımız kalır o da gitti
Bilmiyorum ki 1.-3. Ve 5. Gün arıyorlar şu kadar yumurta şu güne geldi diye ama bi tane dondurmaları normal değil en azından iki tane donduruyorlar sonra gerisi daha gelişecek mi bakıyorlar kontrole gidince soracamBuna kendilerimi karar veriyor? Bizim müdehale şansımız yokmu?
Diyarbakır Bahçecide
Benim yarın opu öncesi son kontrolüm var,bende soracağım bakalım nedenmiş?Bilmiyorum ki 1.-3. Ve 5. Gün arıyorlar şu kadar yumurta şu güne geldi diye ama bi tane dondurmaları normal değil en azından iki tane donduruyorlar sonra gerisi daha gelişecek mi bakıyorlar kontrole gidince soracam
Cevabı yazarsın canım bakalım herkese aynı cevabı mı veriyorlarBenim yarın opu öncesi son kontrolüm var,bende soracağım bakalım nedenmiş?
İnşallah güzel haberler alırsın canımKızlar ne yaptınız durumlar nasıl ben cuma günü sonuç öğrencem çok korkuyorum dua edin lütfen
bugün 11 .gün mü yaniiiiiKızlar ne yaptınız durumlar nasıl ben cuma günü sonuç öğrencem çok korkuyorum dua edin lütfen
Amiin inşallahh canımmİnşallah güzel haberler alırsın canım
Hayır yarın 10 gün canım cuma 11bugün 11 .gün mü yaniiiii
Canım hesap sorar gibi olur diye soramadım ama bu tedavide en azından 5.güne bekletilmeden yedek bir embriyo donduralım dedim doktoruma,dondururuz ama bunları düşünme bu tedavi böyle ilerlemiyor dediCevabı yazarsın canım bakalım herkese aynı cevabı mı veriyorlar
Bence tahlil yaptırAmiin inşallahh canımm
Hayır yarın 10 gün canım cuma 11
Ayy hiç cesaret edemiyorum pazartesi bişe olabilirBence tahlil yaptır2 embriyo hemde 5.gün çok büyük ihtimal çıkar bugün
İnşallah canım sen ne zmaan istersen o zaman yaptır güzel haberlerle gelAyy hiç cesaret edemiyorum pazartesi bişe olabilirinşallah tutunmuşlardır da görürüz
Merhaba inşallah olumlu hayırlı bir sonuç alırsınızAyy hiç cesaret edemiyorum pazartesi bişe olabilirinşallah tutunmuşlardır da görürüz
Fsh ve amh degerınız nedir benım de amh degerım düşük tüp bebek denıyecegız inşallahHamile kalabiliyorsunuz bu çok güzel bişey. Ben 2 negatif aşılama geçirdim. 1. Tüp bebeğim tutmadı. 2.de tuttu kişi oluştu ama hiç kalp atışı duyamadan düştü.ama olsun buna bile seviniyorum ben hamile kalabiliyorum diye :) 4.5 yıllık evliyim. Eşimde morfoloji 0 ve hareket yavaş. Bende pko , kan pıhtılaşması ve yumurta kalitesi sorunlarım var. Ha bide kiloluyum 75 kg
İnşallahh canımmİnşallah canım sen ne zmaan istersen o zaman yaptır güzel haberlerle gel
İnşallah bu kadar emeğin karşılığını hepimiz alırız canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim bnde pcos eşimde sayı düşük hareket az bakalım tutunması için allahın izniyle bi engelimiz yoktu rabbim ol dediyse olmuştur inşallahhMerhaba inşallah olumlu hayırlı bir sonuç alırsınızBen bu aşamaya daha gelemedim ama eminimki çok heyecanlıdır.Sizin tüp bebek yaptırma nedeniniz neydi ?
Pkolularda yumurta sayısı çok oluyor eşinizdeki sorunlardan bizde de var ama ben de bi de kalite problemi var inşallah hepimiz anne olabiliriz.İnşallahh canımm
İnşallah bu kadar emeğin karşılığını hepimiz alırız canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim bnde pcos eşimde sayı düşük hareket az bakalım tutunması için allahın izniyle bi engelimiz yoktu rabbim ol dediyse olmuştur inşallahh
Canım inan nasip meselesi ben hiç aşılama falan denenmeden direk tüp bebeğe tabi tutulan hastalardan biriyim çok şanslı olduğum söylendi pco olduğu için ama 10 tane yumurtam oluştu ve maalesef sadece 2 tanesi kaliteliydi döllendi 5. Güne gitti diğerleri çöp oldu maalesef ikiside transfer edildi dua edelim ki ikisi de tutsun ben bi dha o kadar iğne ilacı almayayım aynı merkezde 5 yumurtadan iki olan arkadaş vardı benimle beraber birde 14 tane kaliteli yumurtSı olup eşinin spermlerinin başı yok diye hiç biri döllenemeyen arkadaş vardı çook şükrediyorum tedavim esnasında hiç bir sıkıntı yaşamadım inşallah sonucu da güzel olacak allahın izniyle demek o ki herşey nasip herkesin tedavisi kendine has rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah hepimizinPkolularda yumurta sayısı çok oluyor eşinizdeki sorunlardan bizde de var ama ben de bi de kalite problemi var inşallah hepimiz anne olabiliriz.
Kalır allahın izniyle hiç korkma bol bol dua et allah yardımcın olsunKızlar benim pazartesi opu yapıldı 14 tane toplandı ve 1.güne 9 tane sağlam kaldı.3. Ve 5.günde tekrar arayacaklar ya hiç kalmazsa napıcam..sizin deneyimleriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?