2019 Nisan,Mayıs,Haziranda Tüp bebeğe başlayacaklar

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Ankete Katılan
    150
Benim daha önce 8 yumurta toplandı 1800 civarında e2 vardı.

Haftaya olacak reglimle tüp bebek tedavisine başlayacağım ama hala karar veremedim.
Seçenekler Özel Ankara Tüp Bebek Kubilay Bey ve Gen Art Sertaç Bey. İki yer ile de görüştüm,karşılaştırabileceğim tek şey Kubilay Bey'in iletişiminin bir tık daha sıcak olması. Bugün ise başka bir arkadaşımın prof olan doktoru Gürkan Kliniği önerdi. Artık hangisi diye düşünmekten başıma ağrılar girdi. Yakın zamanda tecrübeleri olanlar bilgi verebilirse çok ama çok sevinirim. bu işin en zor kısımlarından biri de karar aşaması sanırım

Kime için kaydadıysa onu seç

Benim daha önce 8 yumurta toplandı 1800 civarında e2 vardı.
Masallah embriyolar kacar hucreli oldu..Benim tek olan yumurtanın gözüne bakıyoruz.Kalite sorunu oluyor.7 hucreli bi üste çıkamadık..Keske 8 ve 10 hucre olsa bu duruma uzuluyorum.. Allaha sığımdım.Rabbim bizede nasip eder insallh.

Ne yazık ki yumurtaların hepsi kalitesiz çıktı o yüzden transfere gidemedim.

Yaş 36 rezerve sorunu..Fsh
Benim fsh 5lerde rezerv sıkıntısı da yok ki.30 a yeni girdim herşeyim normal.biz eşimden kaynaklı sonunlardan dolayı tüp yaptırmıştık ama yumurtalar kalitesiz çıkınca iptal ettik.3 ay boyunca takviye almaya başladım önümüzdeki adetle tekrar başlayacağım.daha önçe hamile kaldınız mı

Tek yumurta oluyor bi 8 hucreli bulamadık..Genelde 7 hucreli oluyor..Çok endişeliyim yaa tutmazsa.
Rabbim yeter ki istersin gerisi her türlü olur.Siz moralinizi bozmayın strese girmeyin.Elinizde yine de embriyonuz var çok şükür ki.ben de bu gün adet oldum yarın doktora gideceğim tedaviye başlamak için.çok strese giriyorum yine mi kalitesiz olacak diye.Rabbime bıraktım artık.

merhaba arkadaşlar bugün yumurtalarım toplandı 9 tane toplanmış kaç mm dedim doktora şu aşamada bu önemli değil zaten yarısı gidicek 4 tane kaliteli embriyo hedefliyoruz dedi hayırlısı gerisi Rabbimin kün fe yekün demesine kaldıçok duygusalım bugün ağladım kocamı da ağlattım

Sakın üzülmeyin bence iyi bir sayı.sonuçta 1 tane yumurtaya ihtiyaç var.kendinizi böyle yıpratmayın nolur.umarım 4ü de a kalite olur.

Nıye ağlıyorsun 9 yumurta cok guzel zaten doktorun dediği doğru yarı yarıya embrıyo elde ediliyor benım doktorum bunu tedavının en basında söylemişti.Senin sayı gayette guzel hem uygun mm olmayanları toplamıyorlar yalnız doktorunun tavrı hoş olmamış benımde 9 tane yumurtam toplandı 7 tane olgun ve 7side döllenip 3.güne gitti 5.güne ise 5 tane embrıyom vardı.gönlünü ferah tut

Merhaba hanımlar bende Mayıs 1 transferin olacak inşallah Allah nasip ederse Kayseri acı badem de 37 yaşındayım 17 yaşında bir oğlum var tüplerim kapalı olduğu için tüplerim bağlandı ilk tüp bebek denemem inşallah rabbim isteyen el açıp dileyen herkese nasip etsin dualarinizda benide eksik etmeyin

Üzülme lütfen bir tane emrio ile hamile olan var sabret ve dua et canım rabbim gönlüne göre versin inşallah

Ben de kayseri acıbademde tedavi olacağım doktorunuz kim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…