- Konu Sahibi _Citlembik_
-
Ewt çok şükür tekte olsa ebriyo oluştu.İstedigim tek ve kaliteli olmasî.Rabbim emeklerimizi boşa götürmesin.Insallh tutar.Seninde insallh kaliteli yumuşun olur ve tutunur.Rabbim yeter ki istersin gerisi her türlü olur.Siz moralinizi bozmayın strese girmeyin.Elinizde yine de embriyonuz var çok şükür ki.ben de bu gün adet oldum yarın doktora gideceğim tedaviye başlamak için.çok strese giriyorum yine mi kalitesiz olacak diye.Rabbime bıraktım artık.
Sakın üzülmeyin bence iyi bir sayı.sonuçta 1 tane yumurtaya ihtiyaç var.kendinizi böyle yıpratmayın nolur.umarım 4ü de a kalite olur.
Nıye ağlıyorsun 9 yumurta cok guzel zaten doktorun dediği doğru yarı yarıya embrıyo elde ediliyor benım doktorum bunu tedavının en basında söylemişti.Senin sayı gayette guzel hem uygun mm olmayanları toplamıyorlar yalnız doktorunun tavrı hoş olmamış benımde 9 tane yumurtam toplandı 7 tane olgun ve 7side döllenip 3.güne gitti 5.güne ise 5 tane embrıyom vardı.gönlünü ferah tut
arkadaşlar çookkk teşekkür ederim çok şükür güzel geçti yumurtalar için ağlamadım öylesine duygulandım duygulandık biranda duygu boşalması gibi oldu,Allahıma binlerce kere şükürler olsun bugünü hayırlısıyla atlattım bize lazım olan dua bol bol dua ve Allahın taktiri.Üzülme lütfen bir tane emrio ile hamile olan var sabret ve dua et canım rabbim gönlüne göre versin inşallah
Ne yaptınız tedaviye başladınız mı?ben dün başladım.Bende de var pıhtılaşma maalesef diğer gebelikte kan sulandırıcı iğne kullanmama rağmen devam etmedi benide bu çok korkutuyor
Çatlatma igneni vurdurmak iki gün sonra olur canim toplama evet cetrotide bende kızarma kaşıntı yaptı çok ama bitcek zaten sabret ins güzel embriyoların olsunMerhaba hanımlar, ben de pazartesi günü ilk tedavime başladım, gonal f 225 kullanıyorum dün kontrol günümdü, cetrotide iğne de eklendi, pazartesi kontrol.. cetrotide kötü etkiledi beni. yan etkileri oluştu, iğne bölgesinde kızarma, kabarma, pütür pütür olma, kaşıntı.. tedirgin olsam da 3 saat sonra geçebildi. Yumurta ne zaman toplanır ki? Taze transfer yapılmıcak bana. Daha önceden olduğum miyom ameliyatının iyileşme sürecinin tamamlanması gerekiyormuş. 3 ay beklenecek.. Sizlerin nasıl gidiyor?
Hayırlı olsun canım inşaallah bu kez güzel sonuçlar alırsın,ben daha bekliyorum adet gelmedi.Ne yaptınız tedaviye başladınız mı?ben dün başladım.
Takviyeler işe yaradı sanırım bende.ilk tedavimde 4 yumurta görünüyordu adetin 2.günü.şimdiki tedavimde 8 tane gördü iki katına çıkmış olmasına çok sevindim.umarım sen de hayırlısıyla başlarsın.ben şimdilik gonalf 225 ve pıhtılaşma için iğne kullanıyorum.Hayırlı olsun canım inşaallah bu kez güzel sonuçlar alırsın,ben daha bekliyorum adet gelmedi.
Hadi inşallah sevindim senin adına canım inşallah güzel güzel embriyoların olurTakviyeler işe yaradı sanırım bende.ilk tedavimde 4 yumurta görünüyordu adetin 2.günü.şimdiki tedavimde 8 tane gördü iki katına çıkmış olmasına çok sevindim.umarım sen de hayırlısıyla başlarsın.ben şimdilik gonalf 225 ve pıhtılaşma için iğne kullanıyorum.
Amin teşekkür ederimÇatlatma igneni vurdurmak iki gün sonra olur canim toplama evet cetrotide bende kızarma kaşıntı yaptı çok ama bitcek zaten sabret ins güzel embriyoların olsun
Hayırlı olsun inşaallah bizlerede nimetini tattırır Rabbimmerhaba arkadaşlar bugün haber geldi 9 yumurtadan 5 tanesi döllenmiş 3 ü iyi kalitedeymiş yarın sabah transferim gerçekleşicek Rabbimden hayırlısını diliyorum Allah veririse nimet vermesse hikmet derler,ya nasip...
amin amin inşallah hakkımızda hayırlısı olsunHayırlı olsun inşaallah bizlerede nimetini tattırır Rabbim
Bende pazartesi günü gideceğim transfere inşallah güzel olur herşey rabbim nasip etsin bizlerede kucagimiza almayı inşallahamin amin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Çağlar Yazıcıoğlu canımBen de kayseri acıbademde tedavi olacağım doktorunuz kim?
merhaba takviye dedrken ne kullandınızTakviyeler işe yaradı sanırım bende.ilk tedavimde 4 yumurta görünüyordu adetin 2.günü.şimdiki tedavimde 8 tane gördü iki katına çıkmış olmasına çok sevindim.umarım sen de hayırlısıyla başlarsın.ben şimdilik gonalf 225 ve pıhtılaşma için iğne kullanıyorum.
Benim doktorum da oÇağlar Yazıcıoğlu canım
Çok üzüldüm rabbim ne veriyorsa hayırlısını versin sağlıklı sıhhatlisini versin inşallah.Takviye olarak impryl artmed vermişti.bunların yanında ben omega 3 arı sütü propolis falan kullandım.kaliteleri henüz bilmiyorum.zaten bize de bir kaliteli yumurta yeterli Allahın izniylemerhaba takviye dedrken ne kullandınız
benim hikayem de söyle;
1. düşük
2. emir rıfatım(profil resmindeki) normal doğdu ama 6 aylıkken hasta oldugunu öğrendik ve 5 sene mücadele ettik.
3. doğal yolla ikiz kızlar karnımda 32 haftada öldü
meğer genetik hastalık varmış
eşimde kromozom bende genlerde
steup çalışması bitecek kısmetse haziran sonu başlıyoruz.
umarım rabbim tüm kucakları doldurur.
evladımı çok özlüyorum yerini asla almaz ama yaşayabişmem için bi meleğe ihtiyacım var. bana da dua edin
Benim doktorum da o
Sendeki pazartesi transfer olacaksın canım karşılaşırız belki rabbim yardımcımız olsunBenim doktorum da o
Yok ben daha cuma başladım tedaviye.keşke transfer aşamesına gelebilsem.umarım kaliteli yumurtalarım olur bu kezSendeki pazartesi transfer olacaksın canım karşılaşırız belki rabbim yardımcımız olsun
İnşallah rabbim gönlüne göre versin canimYok ben daha cuma başladım tedaviye.keşke transfer aşamesına gelebilsem.umarım kaliteli yumurtalarım olur bu kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?