2019 Nisan,Mayıs,Haziranda Tüp bebeğe başlayacaklar

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Ankete Katılan
    150
Benim doktor canımı sıktı biraz transfer boyunca ağladım çıktım agladim hiç güzel bı gün gecirmiyorum hevesle beklemiştim transfer gününü aslinda
Aaa neden canını sıktı.halbuki ne güzel son aşamaya gelmişsin niye moralini bozdu

Aaa neden canını sıktı.halbuki ne güzel son aşamaya gelmişsin niye moralini bozdu
Ya ben muayene sırasında da tedirgin oluyorum kasiliyorum çok biliyo bunu baya söylendi işte hadi fln dye seni mi beklicez deyince iyice koptum o an hiç bsy anlamadım burnumdan geldi resmen robot gibi görüyorlar bizi

Onlar artık duyarsızlaşıyor bir yerden sonra.Ama keşke insanlıklarını da kaybetmeseler de halden anlasalar.

Onlar artık duyarsızlaşıyor bir yerden sonra.Ama keşke insanlıklarını da kaybetmeseler de halden anlasalar.
Siradakini hazırlayın fln demeye başladı ben anlamadım ya istedikleri kadar yerinde olsun herşey bı psikoloji bile mahvediyor işte herşeyi özel hastane bide ztn duygusalim ümidim kırıldı iyice ilk gunden

Ya ben muayene sırasında da tedirgin oluyorum kasiliyorum çok biliyo bunu baya söylendi işte hadi fln dye seni mi beklicez deyince iyice koptum o an hiç bsy anlamadım burnumdan geldi resmen robot gibi görüyorlar bizi
Bu arada kaç tane transfer edildi.Bu saatten sonra asla stres yapma uzan bugün güzelce dinlen.arada bir kalk yavaş yürüyüşler yap balkabağı çekirdeği tüket devamlı.tutunmayı kolayleştıran yiyecekler ye canım

İlk denemem yaşta 28 olunca 1 tane koyuldu gezinip duruyorum evin içinde kendimi yormadan uzun uzun yatmaya çalışıyorum. Sen hangi asamadasin

İlk denemem yaşta 28 olunca 1 tane koyuldu gezinip duruyorum evin içinde kendimi yormadan uzun uzun yatmaya çalışıyorum. Sen hangi asamadasin
Yarın yumurtalarım toplanacak.Normalde eşimin morfolojisi ve hızı kötüydü o yüzden tüpe yöneldik ama ilk tedavimde 8 yumurta toplandı ve kalitesiz çıktı transfer olamadım.şimdi 3 ay takviye vitamin kullandım ve yeni tedaviye başladım.o yüzden korkuyorum yine mi kalitesiz çıkacak diye.

O an herşey etkiliyor doz çok önemli klinik önemli ne güzel 8 yumurtada çok iyi en azından oluşuyor kalitesiz de olsa. Bzm sayı kötüydü eşimin morfoloji fena değil 2 ay oldu opu olalı dinlendik yeni kondu iste

Çok güzel olacak inşallah.Bu kez hem ümitliyim hem tedirginim.pazartesine herşey netleşir.senin durumun çok daha iyi.sakın stres yapma.inşallah pozitifi göreceksin

Çok güzel olacak inşallah.Bu kez hem ümitliyim hem tedirginim.pazartesine herşey netleşir.senin durumun çok daha iyi.sakın stres yapma.inşallah pozitifi göreceksin
Bı kere suratım düştü ya bugün düzelir bı kaç gune. Ne kdr iyi gözükse de bzmle değilse yapacak bsy yok. Kalite için ekstra ilaç kullanmissindr 1 tanecik bile olsa yeter elbet ise yaricak pozitif dusun

Hangi hastane canım hayırlı olsun.izmir sanirim

Ayy canım benim ne güzel konuşuyorsun inşaallah o aşamalara gelirizde görüşürüz. Ben daha önce onları kullanmıştım kuzum onları kullandıktan sonraki gün çok ağrılarım olmuştu yumurtalar toplanınca geçmişti.Yarın için sana çok dua edeceğim inşaallah herşey güzel olur sana evlat olacak embriyoların olur.hastaneye giderken Fetih suresi oku inşaallah ferahlık verir gönlüne.

Kalbin çok güzel canım teşekkür ederim.Rabbim yüzümüze baksın. Benim de orta halli ağrılarım var hatta korktum hemen çatladı mı acaba diye.Akıntımda var çünkü.umarım sorun olmaz.düşünüyorum da bu hayatta herkesin bir imtihanı var.Bu da bizim imtihanımız rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah.oruç tutamadım diye içim içimi yiyor ama inşallah telafisini yapcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…