2019 Nisan,Mayıs,Haziranda Tüp bebeğe başlayacaklar

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Ankete Katılan
    150
Yaparsın Allahın izniyle hele şu aşamayı hayırlısıyla bir atlat canım şükür oruçları tutarsın inş.imtihanımızın farkındayız elimizden geleni yapıyoruz bundan sonrası Tevekkül vakti Allaha kaldı işimiz gönlünü ferah tut.canım senin ilk estradiol ve dün ölçülen estradiol kaç çıktı

Ben çarşamba günü ölçtürdüm 1080 çıktı ama dün doktor onun yanlış olduğunu tekrar vermemi istedi dünkü değerim 2728 çıktı.lh 6.58 progestron 1.30 çıktı

Ben çarşamba günü ölçtürdüm 1080 çıktı ama dün doktor onun yanlış olduğunu tekrar vermemi istedi dünkü değerim 2728 çıktı.lh 6.58 progestron 1.30 çıktı
Merhaba, benim 2900civarı çıktı 20 yumurta toplandı. 6 tanesi işleme alınmadı 14 tanesi döllendi.

Merhaba, benim 2900civarı çıktı 20 yumurta toplandı. 6 tanesi işleme alınmadı 14 tanesi döllendi.

Benim ilk tedavimde de e2 1800 civarıydı 8 yumurta toplandı hiç biri işleme alınmadı 3 ay vitamin takviyesiyle bu kez 2700lere çıktı.umarım 1 tane bile olsa kaliteli çıkar.siz transfer oldunuz mu

Benim ilk tedavimde de e2 1800 civarıydı 8 yumurta toplandı hiç biri işleme alınmadı 3 ay vitamin takviyesiyle bu kez 2700lere çıktı.umarım 1 tane bile olsa kaliteli çıkar.siz transfer oldunuz mu
Çıkar inşallahben 7 mayısta oldum gün sayıyorum

Canım bu gün yumurta toplama işlemin vardı sanırım şimdiden geçmiş olsun, inşallah çok güzel haberlerle gelirsinDualarım seninle

Mrb kızlar ben de bu ay başlıcam ins. adetimi bekliyorum 2. Denemem olucak ilki denenem pozitif oldu fakat 5 buçuk aylık erken doğum oldu aradan 1 buçuk yıl geçti şuan Rabbimin izniyle baslicaz ama 2. Deneme hakkında hiç bir fikrim yok aynı süreçten ilaçlardan tekrar mi geçicem bana yardımcı olurmusunuz canlarım

Hayırlısı olsun canım dondurmasını mi o zmn yoksa embriyo sil baştan olmus olcak

Oh ne güzel direk rahim hazırlığına baslican o zaman adetle birlikte kolaylık dondurulmuslar
Canım vaktin varsa anlatırmisin kaç kere muayeneye gidilir ne yapılıyor transfer tarihi kaçıncı gün oluyor ben geçen ay ayın 26 sında adet oldum bu ay da 26 sında olcam 27 sinde muayeneye gidicem vene olacağı hakkında hiç bir fikrim yok

Adetin 3. Günü gidiyorsun ilaçlar başlanıyor bı hafta sonra kontrole gidiyorsun rahim kalinligina bakılıp transfer için gün veriliyor 2 kere gittim yani dün de transferim oldu sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…