- 11 Temmuz 2017
- 352
- 554
- 103
- 32
- Konu Sahibi _Citlembik_
-
Yaparsın Allahın izniyle hele şu aşamayı hayırlısıyla bir atlat canım şükür oruçları tutarsın inş.imtihanımızın farkındayız elimizden geleni yapıyoruz bundan sonrası Tevekkül vakti Allaha kaldı işimiz gönlünü ferah tut.canım senin ilk estradiol ve dün ölçülen estradiol kaç çıktıKalbin çok güzel canım teşekkür ederim.Rabbim yüzümüze baksın. Benim de orta halli ağrılarım var hatta korktum hemen çatladı mı acaba diye.Akıntımda var çünkü.umarım sorun olmaz.düşünüyorum da bu hayatta herkesin bir imtihanı var.Bu da bizim imtihanımız rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah.oruç tutamadım diye içim içimi yiyor ama inşallah telafisini yapcam.
Ben çarşamba günü ölçtürdüm 1080 çıktı ama dün doktor onun yanlış olduğunu tekrar vermemi istedi dünkü değerim 2728 çıktı.lh 6.58 progestron 1.30 çıktıYaparsın Allahın izniyle hele şu aşamayı hayırlısıyla bir atlat canım şükür oruçları tutarsın inş.imtihanımızın farkındayız elimizden geleni yapıyoruz bundan sonrası Tevekkül vakti Allaha kaldı işimiz gönlünü ferah tut.canım senin ilk estradiol ve dün ölçülen estradiol kaç çıktı
Değerlerin çok iyi canım 10 yumurtayı geçer Allahın izniyleBen çarşamba günü ölçtürdüm 1080 çıktı ama dün doktor onun yanlış olduğunu tekrar vermemi istedi dünkü değerim 2728 çıktı.lh 6.58 progestron 1.30 çıktı
Merhaba, benim 2900civarı çıktı 20 yumurta toplandı. 6 tanesi işleme alınmadı 14 tanesi döllendi.Ben çarşamba günü ölçtürdüm 1080 çıktı ama dün doktor onun yanlış olduğunu tekrar vermemi istedi dünkü değerim 2728 çıktı.lh 6.58 progestron 1.30 çıktı
Merhaba, benim 2900civarı çıktı 20 yumurta toplandı. 6 tanesi işleme alınmadı 14 tanesi döllendi.
Teşekkür ederim irenbe tüp bebek. Ali öner Erdoğdu DoktorumHangi hastane canım hayırlı olsun.izmir sanirim
Bol şans dilerim canım. Rabbim rast getirsin. Sık sıkı tutunsun. Sağlıcakla doğum için dua isteyeceğin zamanlara diyelimKizlar 13 mayıs transfer tarihim çok heyecanliyim. Bu 3uncu denemem olacak inşallah. Dualarınızı esirgemeyin
Çıkar inşallah
Benim ilk tedavimde de e2 1800 civarıydı 8 yumurta toplandı hiç biri işleme alınmadı 3 ay vitamin takviyesiyle bu kez 2700lere çıktı.umarım 1 tane bile olsa kaliteli çıkar.siz transfer oldunuz mu
Kalbimden pozitif geçti sizin için.eminim pozitif olacakÇıkar inşallahben 7 mayısta oldum gün sayıyorum
YaaaKalbimden pozitif geçti sizin için.eminim pozitif olacak
Canım bu gün yumurta toplama işlemin vardı sanırım şimdiden geçmiş olsun, inşallah çok güzel haberlerle gelirsinYarın yumurtalarım toplanacak.Normalde eşimin morfolojisi ve hızı kötüydü o yüzden tüpe yöneldik ama ilk tedavimde 8 yumurta toplandı ve kalitesiz çıktı transfer olamadım.şimdi 3 ay takviye vitamin kullandım ve yeni tedaviye başladım.o yüzden korkuyorum yine mi kalitesiz çıkacak diye.
Teşekkür ederimCanım bu gün yumurta toplama işlemin vardı sanırım şimdiden geçmiş olsun, inşallah çok güzel haberlerle gelirsinDualarım seninle
Hayırlısı olsun canım dondurmasını mi o zmn yoksa embriyo sil baştan olmus olcakMrb kızlar ben de bu ay başlıcam ins. adetimi bekliyorum 2. Denemem olucak ilki denenem pozitif oldu fakat 5 buçuk aylık erken doğum oldu aradan 1 buçuk yıl geçti şuan Rabbimin izniyle baslicaz ama 2. Deneme hakkında hiç bir fikrim yok aynı süreçten ilaçlardan tekrar mi geçicem bana yardımcı olurmusunuz canlarım
2 tane dondurulmuşum var canımHayırlısı olsun canım dondurmasını mi o zmn yoksa embriyo sil baştan olmus olcak
Oh ne güzel direk rahim hazırlığına baslican o zaman adetle birlikte kolaylık dondurulmuslar2 tane dondurulmuşum var canım
Canım vaktin varsa anlatırmisinOh ne güzel direk rahim hazırlığına baslican o zaman adetle birlikte kolaylık dondurulmuslar
Adetin 3. Günü gidiyorsun ilaçlar başlanıyor bı hafta sonra kontrole gidiyorsun rahim kalinligina bakılıp transfer için gün veriliyor 2 kere gittim yani dün de transferim oldu sukurCanım vaktin varsa anlatırmisinkaç kere muayeneye gidilir ne yapılıyor transfer tarihi kaçıncı gün oluyor ben geçen ay ayın 26 sında adet oldum bu ay da 26 sında olcam 27 sinde muayeneye gidicem vene olacağı hakkında hiç bir fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?